Δευτέρα, Απριλίου 26

Η απόκτηση πυρηνικής τεχνολογίας στη περιοχή της Μεσογείου και όχι μόνο

TO WIN ΤΙΜΕ IS TO WIN LIFE…

Είναι λογικό μετά τη διάδοση της πυρηνικής τεχνολογίας στη Τουρκία και άλλες χώρες στην περιοχή της Μεσογείου – πλην Ελλάδας γιατί είναι σε άλλη διάσταση - να οδηγηθούν σε αντίστοιχες κινήσεις. Η απόκτηση πυρηνικών όπλων απο την Αίγυπτο, θα άλλαζε πλήρως τις ισορροπίες στη Λιβύη. Δεν είναι απαραίτητο όλα να ξεκινήσουν απο το Ιράν.

Η κρίση στην Ουκρανία αποτελεί ένα μάθημα για τη Ρωσία (πιστεύω πως η Ρωσία περιμένει το λάθος των Ουκρανών). Θεωρώ αναγκαστικό κακό πλέον τη κατασκευή πυρηνικών σταθμών στην Αίγυπτο με τη βοήθεια της Ρωσίας. Η τεχνολογία κατασκευής πυρηνικών όπλων είναι παλαιά, πάνω απο 70+ χρόνια. Δεν είναι δύσκολο να φτειαχτεί ένα πυρηνικό όπλο πλέον, αφού δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν οι παλαιές και ξεπερασμένες μέθοδοι εμπλουτισμού, που είναι και χρονικά κοστοβόρες. Απο την άλλη πλευρά η μετάλλαξη των F16 σε F16 με μειωμένη RCS (και άλλων αεροπλάνων π.χ. Ραφάλ, ελικοπτέρων, UAV, πλοίων κλπ), θα αλλάξει τα σχέδια άμυνας όλων των κρατών στη Μεσόγειο. Η Ελλάδα θα θιγεί άμεσα, για να μη πω πως έχει ήδη θιγεί.

Oταν τα πράγματα αρχίσουν να τρέχουν πιο γρήγορα, τότε θα χαθεί ο έλεγχος. Αυτό θα παρατηρηθεί πρώτα σε χώρες όπως η Ελλάδα.

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ… ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΑΝ;

Η Ελλάδα σήμερα ζεί στα χαλάσματα του παρελθόντος. Είναι ένα φάντασμα του χτές φυλακισμένο σε ένα πολιτικό σύστημα που απέτυχε και που όσο παραμένει στα πράγματα αυτοβυθίζεται μαζί με όλους τους εγκαθέτους στα ελεγχόμενα ΜΜΕ είτε αυτοί είναι εκ των έσω είτε έρχονται εκ των έξω. Ο κόσμος έχει καταλάβει. Τα σενάρια πλέον δύσκολα περνάνε.

Κουταμάρες η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας. Η περικύκλωση της Αλβανίας κάτω απο το πέπλο της περικύκλωσης της Σερβίας. Οτι και να κάνουν φαίνεται.

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Προσωπικά είμαι υπέρ των ΑΠΕ – εγώ μίλησα πρώτος για μπαταρίες υψηλής ισχύος - αλλά δεν μπορείς να μη λάβεις υπόψη σου τί γίνεται γύρω σου και τί σκοπό έχει. Πρέπει να σκεφτείς τί κίνηση θα κάνεις στον ενδιάμεσο χρόνο και να μη καταραγείς τις ενεργειακές πηγές που έχεις π.χ. τα κοιτάσματα με αστείες προφάσεις, όπως αυτή που πέταξε ο Δένδιας εκτός Ελλάδας, ότι δηλαδή η Ελλάδα θέλει να προστατέψει το περιβάλλον! Εχει ξεχάσει ο ανεγκέφαλος, πως θάβονται ακόμη τα σκουπίδια στις χωματερές, με πρώτο τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ που μπορεί να εκραγεί ανα πάσα στιγμή;

Ο μικρός Κούλης του Γεωργιάδη του παιδεραστή δεν ξέρει πως η ενέργεια παράγεται απο εργοστάσια που λειτουργούν με φυσικό αέριο, κατά το μεγαλύτερο ποσοστό;

  • Η εκμετάλλευση ενός κοιτάσματος φυσικού αερίου δεν απαιτεί πάνω απο 3-12 μήνες προετοιμασία απο μια εταιρεία απο τη στιγμή της πρώτης εξόρυξης. Μη μασάτε με όσα σας λένε πως έχουν γίνει στην Ελλάδα με τα κοιτάσματα (τίποτα) και μην ακούτε πολύ τους εισαγόμενους χειριστές της μπάλας που προβάλλουν τα ΜΜΕ του Μωυσή.
  • Η Αίγυπτος έχει ήδη ξεκινήσει την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων που ανακάλυψε κοντά στην Κυπριακή ΑΟΖ. Η Κύπρος και η Ελλάδα στέλνουν μηνύματα ακόμη. Ζούν σε άλλη εποχή.

Οι πολιτικοί στην Ελλάδα είναι σαν τα τζουκμπόξ. Τους βάζεις κέρμα και σου παίζουν ότι τραγούδι θέλεις.

https://zcode-gr.blogspot.com/2021/04/blog-post_23.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .