Τετάρτη, Απριλίου 7

ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ! Πέθανε από κορωνοϊό ο γνωστός τραγουδιστής Λευτέρης Μυτιληναίος

Ακόμη μία απώλεια μετράει η λαϊκή μουσική σκηνή, καθώς ο Λευτέρης Μυτιληναίος, ο οποίος ήταν ένας από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές της δεκαετίας του ‘70, πέθανε σε ηλικία 75 ετών χτυπημένος από κορωνοϊό. Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, ο παλιός συνεργάτης του Γιάννης Μπουρνέλης.

Τον τελευταίο καιρό, φιλοξενείτο σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στο Λουτράκι, από όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όταν προσεβλήθη από κορωνοϊό.

Η κηδεία του έγινε χθες στο Βέλο Κορινθίας.

Δείτε το βίντεο:

 



Λίγα λόγια για τον αγαπημένο καλλιτέχνη:

Ο Λευτέρης Μυτιληναίος γεννήθηκε στην Αθήνα και κυκλοφόρησε περίπου 20 ολοκληρωμένα άλμπουμ, σε δισκογραφικές εταιρείες όπως η Columbia Records, η CBS Records International, η EMI και άλλες.

Ξεκίνησε την καριέρα του από ένα τάλεντ σόου της εποχής, τα «Ταλέντα» του Γιώργου Οικονομίδη και της Ρένας Ντορ, όπου πήρε το πρώτο βραβείο, το οποίο συνοδευόταν από ένα κουστούμι και μια σόμπα από το «Ράδιο Αθήναι», ως έπαθλο.

Η μεγαλύτερη του επιτυχία του Λευτέρη Μυτιληναίου ήταν το τραγούδι «Αμφιβολίες» σε μουσική και στίχους Γρηγόρη Μπιθικώτση.

Ακούστε το τραγούδι:

Error is unknown (UNKNOWN)

 

Ακούστε τα τραγούδια:

 

 

Ο Λευτέρης Μυτιληναίος γεννήθηκε στην Αθήνα στις κυκλοφόρησε περίπου 20 ολοκληρωμένα άλμπουμ στούντιο, σε ετικέτες όπως η Columbia Records, η CBS Records International, η EMI και άλλα.

Ο Λευτέρης Μυτιληναίος ξεκίνησε την καριέρα του από ένα τάλεντ σόου της εποχής. Στα «Ταλέντα» του Γιώργου Οικονομίδη και της Ρένας Ντορ, όπου πήρε το πρώτο βραβείο που συνοδευόταν από ένα κουστούμι και μια σόμπα από το ράδιο Αθήναι, ως έπαθλο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .