Πέμπτη, Απριλίου 1

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ…ΚΛΑΜΑΤΑ! ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΩΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΚ – ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ CLICK AWAY KAI TO CLICK IN SHOP – ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ “ΤΡΕΛΑ” ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ

desktop91

Η κοινωνία βράζει, η οικονομία έχει υποστεί ανυπολόγιστη ζημιά και… τα κρούσματα αντί να πέφτουν αυξάνονται ραγδαία.

Κικίλιας:

Ανακοινώνω σήμερα την μετατροπή του Θριασίου σε νοσοκομείο covid only. Με στόχο στις 07.04 το Θριάσιο να διαθέτει ήδη 130 απλές κλίνες Covid και 33 ΜΕΘ Covid και σταδιακά να αναπτύξει ως 180 κλίνες Covid».

Τον λόγο πήρε ο Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοινώνοντας τα νέα μέτρα.

Είπε ξεκινώντας: «Η κυβέρνηση ύστερα από εισήγηση των επιστημόνων προχωρά σε προσαρμογή των μέτρων. Με δεδομένη την κούραση, το νέο μείγμα των μέτρων με περιορισμούς και επιτήρηση, θα δώσει μικρές ανάσες ελευθερίας. Προϋπόθεση είναι η ατομική ευθύνη και η τήρηση των μέτρων και να αποφευχθούν οι συγκεντρώσεις στα σπίτια και τα πάρτυ.

Μάσκες, αποστάσεις και τήρηση κανόνων υγιεινής. Η πανδημία δείχνει τα δόντια της. Καμία χαλάρωση. Τα μέτρα δεν επιτρέπουν χαλάρωση».

Και ακολούθως ανακοίνωσε:

Επιτρέπεται από την Δευτέρα 05.04.2021 το λιανεμπόριο πλην των εμπορικών, με χρήση ειδικού κωδικού άπαξ και ως 3 ώρες συνολικά την ημέρα. Θα επιτρέπεται η πώληση θα γίνεται εκτός καταστήματος με ραντεβού, αλλά και εντός καταστήματος (1 πελάτης ανά 25 τετραγωνικά και μέγιστο όριο 20 πελάτες) πάλι με ραντεβού.
Από το Σάββατο 03.04.2021 και μόνο για τα σαββατοκύριακα, θα επιτρέπεται με τη χρήση του κωδικού 6 η μετακίνηση για προσωπική άσκηση με όχημα σε υπαίθριο χώρο έως 3 άτομα ή μια οικογένεια και με αποφυγή οποιουδήποτε μαζικού συγχρωτισμού.
Ο Νίκος Χαρδαλιάς στάθηκε ειδικά στο δεύτερο αυτό μέτρο και τόνισε… με κάθε τρόπο πως οι διαδημοτικές μετακινήσεις ανοίγουν πιλοτικά, στέλνοντας έτσι ένα σαφές μήνυμα πως η κυβέρνηση δεν θα διστάσει να πάρει πίσω το μέτρο αν διαπιστωθεί κατάχρησή του από τους πολίτες, ή χρήση του μέτρου για άλλους λόγους πέραν της άσκησης.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .