Πέμπτη, Απριλίου 8

H Jennifer Lopez ποζάρει με μαγιό και η δήλωσή της θα σε εμπνεύσει (photos)

Kυρία Lopez μου, είστε εκθαμβωτική!

Eίναι μία γυναίκα πρότυπο. Κατάφερε να φτάσει στην κορυφή κάνοντας τα πρώτα της βήματα ολομόναχη, ενώ εδώ και πολλά χρόνια είναι η προσωποποίηση του girl power εμπνέοντας αμέτρητες γυναίκες σε όλο τον πλανήτη!

Ο λόγος για την Jennifer Lopez, η οποία πρόσφατα σόκαρε τους θαυμαστές της,

με την είδηση του εντελώς ξαφνικού χωρισμού της από τον αρραβωνιαστικό της A-Rod, εξαιτίας τρίτου προσώπου.


Για ελάχιστα 24ωρα, η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου με τα σχόλια να είναι αμέτρητα, κυρίως επιθετικά απέναντι στον Rodriguez. Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι δεν προλάβαμε να χωνέψουμε τον χωρισμό, και ήρθε αμέσως η διάψευση, με το διάσημο ζευγάρι να δηλώνει ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να σώσει τη σχέση του.


Μάλιστα οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τον Άγιο Δομίνικο, με τους δυο τους να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά, δεν άφηναν περιθώρια αμφισβήτησης ότι είναι μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ!


Και τώρα, η αγαπημένη star, μιλάει και φωτογραφίζεται για το περιοδικό In Style, φυσικά με μαγιό, και λέει μερικά πολύ ενδιαφέροντα και όμορφα πράγματα.

gallery:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .