Πέμπτη, Απριλίου 29

Τα λέει όλα φανερά! Ο παγκοσμιοποιητής Klaus Schwab που έχει σαν είδωλο ο Κούλης: «Η «Μεγάλη Επαναφορά» θα «οδηγήσει σε σύντηξη της φυσικής, ψηφιακής και βιολογικής μας ταυτότητας»

Klaus Schwab

Ο παγκοσμιοποιητής Klaus Schwab κατέστησε σαφές ότι ο μετανθρωπισμός αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της «The Great Reset» όταν είπε ότι η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση «θα οδηγήσει σε συγχώνευση της φυσικής, ψηφιακής και βιολογικής μας ταυτότητας», η οποία στο βιβλίο του διευκρινίζει ότι θα επιτευχθεί μέσω ενός εμφυτεύσιμου μικροτσίπ που θα μπορεί να διαβάζει τις σκέψεις σας.

Όπως τονίσαμε νωρίτερα, η «The Great Reset » (Η Μεγάλη Επαναφορά) προσελκύει έντονη προσοχή και ενδιαφέρον, ως η διάδοχη Εποχή μετά τον κορονοϊό – σημ.: σύμφωνα με τα σχέδια των Παγκοσμιοποιητών που εκτελούν κατά γράμμα και εναντίον της Πατρίδας μας τα ντόπια πολιτικά ανδρείκελα όλου του φάσματος του «δημοκρατικού τόξου» και όχι μόνον– για την οποία ο Καναδός πρωθυπουργός JustinTrudeau δήλωσε ότι ο κορονοϊός ήταν «η ευκαιρία για την Επαναφορά».

Η ατζέντα βασίζεται κυρίως στην αποσυναρμολόγηση του σημερινού καπιταλιστικού συστήματος υπέρ μιας μεγαλύτερης συγκεντρωτικής Αρχής τεχνοκρατών που θα οδηγήσει σε χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο, λιγότερη κατανάλωση καυσίμου, λιγότερες πολιτικές ελευθερίες και την επιτάχυνση της αυτοματοποίησης των θέσεων εργασίας.

Ωστόσο, μια άλλη βασική πτυχή της «The Great Reset» ή της «τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης», όπως την ονομάζει ο Schwab, είναι η συγχώνευση του ανθρώπου με τη μηχανή.

«H τέταρτη βιομηχανική επανάσταση θα οδηγήσει στη συγχώνευση της φυσικής, ψηφιακής και βιολογικής μας ταυτότητας», δήλωσε ο Schwab στο Συμβούλιο του Σικάγου για τις Παγκόσμιες Υποθέσεις.

Ο Schwab συνέχισε να εξηγεί πώς το βιβλίο του με τίτλο, Shaping the Future of The Four Industrial Revolution(«Διαμορφώνοντας το Μέλλον της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης»), που ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές στην Κίνα, τη Νότια Κορέα και την Ιαπωνία, με τον στρατό, μάλιστα, της Νότιας Κορέας να αγοράζει 16.000 αντίτυπα!!!


Στο βιβλίο, ο Schwab εξηγεί με ενθουσιασμό πώς η επερχόμενη τεχνολογία θα επιτρέψει στις αρχές να «εισβάλουν στον μέχρι τώρα ιδιωτικό χώρο του μυαλού μας, διαβάζοντας τις σκέψεις μας και επηρεάζοντας τη συμπεριφορά μας».

Συνεχίζοντας, προβλέπει ότι αυτό θα αποτελέσει το κίνητρο για την επιβολή του νόμου με την εφαρμογή προγραμμάτων αποτροπής του εγκλήματος πριν αυτό πραγματοποιηθεί, όπως συμβαίνει στην κινηματογραφική ταινία Minority Report.

«Καθώς οι δυνατότητες σε αυτόν τον τομέα βελτιώνονται, ο πειρασμός για τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου και τα δικαστήρια να χρησιμοποιούν τεχνικές για να προσδιορίσουν την πιθανότητα εγκληματικής δραστηριότητας, να εκτιμήσουν την ενοχή ή ακόμη και να ανακτήσουν αναμνήσεις απευθείας από τον εγκέφαλο των ανθρώπων θα αυξηθούν», γράφει ο Schwab.

«Ακόμη και η διέλευση των εθνικών συνόρων μπορεί κάποια μέρα να περιλαμβάνει μια λεπτομερή σάρωση εγκεφάλου για την εκτίμηση του κινδύνου ασφάλειας ενός ατόμου»

Ο Schwab εκφράζει με λυρισμό το όνειρο του μετανθρωπισμού, που μοιράζονται όλοι αυτοί στην ελίτ, το οποίο τελικά θα οδηγήσει στη δημιουργία ρομποτανθρώπων (cyborg).

«Οι τεχνολογίες της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης δεν θα σταματήσουν να γίνονται μέρος του φυσικού κόσμου γύρω μας – θα γίνουν τμήμα μας», γράφει ο Schwab.

«Πράγματι, ορισμένοι από εμάς πιστεύουν ήδη ότι τα έξυπνα τηλέφωνα (smartphone) ήδη έχουν γίνει επέκταση του εαυτού μας.

«Οι σημερινές εξωτερικές συσκευές – από φορητούς υπολογιστές έως ακουστικά εικονικής πραγματικότητας – σχεδόν σίγουρα θα εμφυτευτούν στο σώμα και στον εγκέφαλό μας.»

Ο Schwab υποστηρίζει επίσης ανοιχτά κάτι που τα ΜΜΕ(ξαπάτησης) ισχυρίζονται ότι είναι αποκλειστικά ένας τομέας συζήτησης για συνωμοσιολόγους, δηλαδή τα «ενεργά εμφυτεύσιμα μικροτσίπ που θα διαρρηγνύουν το δερματικό φράγμα του σώματός μας».

Ο παγκοσμιοποιητής χαιρετίζει την άφιξη «εμφυτευμένων συσκευών (που) πιθανότατα θα βοηθήσουν επίσης στην επικοινωνία σκέψεων που συνήθως εκφράζονται προφορικά, μέσω ενός ενσωματωμένου »smartphone» και πιθανώς μη εκφρασμένων σκέψεων ή διαθέσεων και συναισθημάτων διαβάζοντας εγκεφαλικά κύματα και άλλα σήματα».

Με άλλα λόγια, η «σύντηξη της φυσικής, ψηφιακής και βιολογικής μας ταυτότητας» σχετίζεται με τη μεταανθρωπιστική μοναδικότητα και ένα μέλλον όπου η ΕΛΙΤ θα παρακολουθεί και καταγράφει ΚΑΘΕ κίνηση αλλά και ΚΑΘΕ σκέψη των ανθρώπων θα διαβάζεται από ένα εμφυτεύσιμο μικροτσίπ .
Δεν είναι πλέον μια «θεωρία συνωμοσίας» όταν τα υψηλόβαθμα στελέχη της ελίτ, σου ανακοινώνουν ΑΝΟΙΧΤΑ τι έχουν σκοπό να πράξουν και ήδη εφαρμόζουν ..makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .