Παρασκευή, Απριλίου 2

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ LOCKDOWN;

Παρά το γεγονός ότι στην τελευταία βδομάδα του Μαρτίου έχουν σπάσει όλα τα αρνητικά ρεκόρ από την εμφάνιση του κορωνοϊού και πολλοί «ειδικοί» μας προϊδεάζουν να ξεχάσουμε το Πάσχα, η χούντα και τα παπαγαλάκια της διαρρέουν καθημερινά σενάρια με ημερομηνίες ανοίγματος της οικονομίας και των σχολείων, κατάργησης του sms αλλά και κάθε περιορισμού στις μετακινήσεις. 

Τι συμβαίνει στ’ αλήθεια; Μία εκδοχή είναι να μας κοροϊδεύουν για να κερδίσουν χρόνο! Κι όταν θα πλησιάζουν οι κρίσιμες ημερομηνίες, θα αυξήσουν τον αριθμό των τεστ, έτσι ώστε να εμφανιστούν πολύ περισσότερα νέα κρούσματα και θα πουν ότι, ναι μεν η κυβέρνηση είχε την… καλή πρόθεση, αλλά τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν της επιτρέπουν να άρει τους περιορισμούς και να ανοίξει την αγορά! Άρα, δε φταίει η κυβέρνηση για τη συνέχιση του lockdown, αλλά η… έξαρση του ιού!

Η δεύτερη εκδοχή, είναι ότι η χούντα ετοιμάζει πρόωρες εκλογές – εξπρές στα τέλη Μαΐου – αρχάς Ιουνίου και επιχειρεί άρον-άρον άρση των μέτρων για ευνόητους λόγους.

Υπάρχει και μια τρίτη εκδοχή… Να μην έχει σχέση η πρεμούρα της χούντας με πρόωρες εκλογές, αλλά με την δημοσκοπική κατάρρευσή της – που είναι κατά πολύ μεγαλύτερη απ’ αυτήν που εμφανίζουν οι στημένες δημοσκοπήσεις.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει οι χουνταίοι και τα τσιράκια τους να εξηγήσουν στον ελληνικό λαό πως έκλεισαν τα πάντα με 207 διασωληνωμένους και 34 θανάτους (τόσοι καταγράφηκαν την πρώτη μέρα του lockdown) και πως τώρα σχεδιάζουν ν’ ανοίξουν τα πάντα με 738 διασωλημένους και 65 θανάτους – σύμφωνα πάντα με τα χθεσινά στοιχεία!

Είναι προφανές, ότι το lockdown απέτυχε οικτρά και κατέστρεψε την οικονομία, χωρίς να προστατεύσει τη δημόσια υγεία. Και κάποιος πρέπει να πληρώσει γι’ αυτό! Όχι πάντως ο ελληνικός λαός, αλλά αυτοί που το επέβαλλαν!

https://ethnikismos.net/2021/03/30/%ce%b1%ce%bb%ce%b7%ce%b8%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%cf%83-%ce%b8%ce%b1-%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b5%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .