Τρίτη, Απριλίου 6

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ –NWO, ΑΠΟ ΤΟ 1969!

Γράφει και κοινοποιεί ο Γεωκών

Εδώ είναι μερικά μόνο από τα σχέδια της νέας παγκόσμιας τάξης από το 1969! :

Η επιστημονική έρευνα θα πλαστογραφηθεί για να προωθήσει την ατζέντα της Νέας Τάξης

Η τρομοκρατία θα χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο των ανθρώπων.

Η ιδιοκτησία κατοικίας θα είναι παρελθόν.

Ο πληθωρισμός είναι ένα εργαλείο ελέγχου. Τα χρήματα θα μετατραπούν σε πίστωση. Τα μετρητά θα αφαιρεθούν. Οι άνθρωποι θα κουβαλούσαν χρήματα μόνο για μικρά αντικείμενα, όλα τα άλλα θα γίνονται ηλεκτρονικά.

Άτομα που θα έχουν σπίτια θα μπορούν να τα διατηρήσουν, αλλά οι νέοι δεν θα μπορέσουν ποτέ να αντέξουν οικονομικά ένα σπίτι. Το κόστος των σπιτιών δεν θα μειωθεί, θα ελέγχεται η τιμή των σπιτιών για να μετατρέπουν όλο και περισσότερους ανθρώπους σε ενοικιαστές.

Τα κορίτσια θα αποθαρρυνθούν να παίζουν με κούκλες, ώστε να μην σκέφτονται τα μωρά. Θα ενθαρρύνονταν να βγουν στο γήπεδο ποδοσφαίρου αντ 'αυτού.

Τα όπλα θα εξαλειφθούν σχεδόν εξ ολοκλήρου και τα λίγα που θα επιτρέπεται να τα έχουν για κυνήγι θα πρέπει να ελέγχονται.

Υπάρχουν οι θεραπείες για το 98% όλων των καρκίνων, τις έχουν στο Rockefeller Institute. Αλλά δεν θα απελευθερωθούν επειδή υπήρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον κόσμο και πρέπει να πεθάνουν από κάτι.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1969!

Η ομοφυλοφιλία θα ενθαρρυνθεί…

Οι οικογένειες θα μειωθούν σημαντικά. Οι άνθρωποι θα ενθαρρυνθούν να ζουν μόνοι τους.

Η ευθανασία θα ενθαρρυνθεί…

Η ψυχαγωγία θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για την αλλαγή και τον προγραμματισμό των νέων.

Τα έτοιμα φαγητά θα τοποθετηθούν στα supermarket . Τα βολικά έτοιμα τρόφιμα θα γίνουν ανθυγιεινά και οι άνθρωποι θα πεθαίνουν νωρίς. Θα προκαλούνται καρδιακές προσβολές ως μέσο δολοφονίας.

Θα ενωθούν όλες οι θρησκείες, ο Χριστιανισμός πρέπει να εξαφανιστεί! Τότε θα δημιουργηθεί μια νέα θρησκεία. Θα αλλάξει η Καινή Διαθήκη με την πάροδο του χρόνου, οι ιεράρχες θα τους βοηθήσουν!

Το εκπαιδευτικό σύστημα θα αναδιαρθρωθεί ως εργαλείο της καθοδήγησης. Τα παιδιά θα περάσουν περισσότερο χρόνο στο σχολείο αλλά δεν θα μάθουν τίποτα.

Θα εμφυτευτούν ID-ταυτότητες μέσα στο δέρμα

Μερικά βιβλία θα εξαφανιστούν ή θα αλλάξουν. Θα εξαφανιστούν και από βιβλιοθήκες.

Η χρήση ναρκωτικών θα ενθαρρυνθεί …Εν τω μεταξύ, η επιβολή της αστυνομίας για τη φυλάκιση ατόμων για ναρκωτικά θα αυξηθεί δραστικά.

Τα τρόφιμα θα ελέγχονται αυστηρά και δεν θα επιτρέπεται στους ανθρώπους να καλλιεργούν τα δικά τους, η συσσώρευση τροφίμων ή η καλλιέργεια τροφίμων θα είναι έγκλημα

Το έγκλημα θα αυξηθεί ως τρόπος ελέγχου της κοινωνίας.

Η εθνική υπερηφάνεια θα αποθαρρύνεται.

Το σεξ και η βία προγραμματίζονται ως μέσα ψυχαγωγίας.

Η πίστωση θα ενθαρρυνθεί, ώστε οι άνθρωποι να πάρουν χρέος και να μπουν σε μπελάδες.

Το νέο σύστημα της Νεας Ταξης θα μπορούσε είτε να εισαχθεί με ειρηνικά μέσα, εάν είναι δυνατόν, είτε φέρνοντας τα κράτη στα πρόθυρα πυρηνικού πολέμου, τότε οι άνθρωποι θα εγκαταλείψουν την εθνική τους κυριαρχία για να διατηρήσουν την ειρήνη.

Εάν πάρα πολλοί άνθρωποι αντισταθούν στα σχέδιά αυτά, μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν ένα, δύο ή περισσότερα πυρηνικά όπλα, αλλά δεν θα διεξαχθούν πόλεμοι με πυρηνικά όπλα σε ευρεία κλίμακα.

Όταν βγει το νέο σύστημα, θα πρέπει οι πολίτες να υπογράψουν πίστη σε αυτό. Δεν θα υπάρχει χώρος για ανθρώπους που δεν θα υπογράψουν την πίστη τους στο νέο σύστημα. Θα μεταφερθούν κρυφά σε ειδικά μέρη όπου δεν θα ζούσαν πολύ. Οι άνθρωποι θα εξαφανιστούν, έτσι δεν θα μπορούσαν να είναι μάρτυρες.



Ο a.avgoustis, καθηγητής στο Παν. Θεσσαλίας έγραψε μεταξύ άλλων : ‘’ Παγκοσμιοποίηση σημαίνει πολυεθνικές εταιρείες και χρηματοπιστωτικό μονοπώλιο…Η παγκοσμιοποίηση της οικονομίας ευνοεί πάντα τη σκοτεινή πλευρά των συναλλαγών και την κίνηση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος (οι οίκοι αξιολόγησης αξιολογούν τα πάντα χωρίς οι ίδιοι να αξιολογούνται ποτέ). 

Με αποτέλεσμα να καταστρέφουν την παγκόσμια οικονομία, να γεμίζουν με χρέη τους λαούς εξαγοράζοντας τους πολιτικούς του σε όλες τις χώρες, να δημιουργούν νέους πολέμους ή να συντηρούν τους πολέμους για να σπέρνουν χάος και να πωλούν τα όπλα τους. 

Μόνο έτσι μπορούν να τους κλέβουν το βιός τους.

Υπάρχουν αρκετά στοιχεία που αναδεικνύουν τις τρομερές προσπάθειες να μας υποδουλώσουν. Ένα 99% του πληθυσμού της Γης, κυβερνάται από την «ελίτ» που είναι μικρότερη του 1%! Η παγκοσμιοποίηση είναι μια μηχανή που δεν θα σταματήσει από μόνη της εκτός και αν καταστραφεί από την επίγνωση της ανθρωπότητας…

Μέσα σε όλα αυτά συνυπάρχει πάντοτε η παγκοσμιοποίηση της πληροφόρησης που κατευθύνει τα πάντα, αφού συνήθως εξελίσσεται σε μαύρη προπαγάνδα με σκοπό τον απόλυτο έλεγχο της ανθρωπότητας, των φυσικών πόρων της και την οδήγηση της στην μόνιμη δουλεία…

Στην εποχή της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης» όπου με τρόπο ασύμμετρο και συνωμοτικό κατεδαφίζεται συθέμελα κάθε έννοια εθνικού κράτους προς όφελος μιας αμφιλεγόμενης παγκόσμιας πολυπολιτισμικότητας, μοιάζει με ουτοπία, σχεδόν απαγορεύεται, να κάνουμε αναφορά στις έννοιες της πατρίδας, να μιλάμε για ιδανικά, να πιστεύουμε στον θεό και (όπως μας υπαγορεύει το γλωσσάριο των προθύμων) να μιλάμε για κατοχή!

Όποιος επιμένει να ασπάζεται τις Αξίες του Χριστιανισμού και τα ιδανικά της πατρίδας θεωρείται περιθωριακός! ‘’


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .