Κυριακή, Απριλίου 25

O θείος «τέρας» την ανάγκαζε να βλέπει πορνό και προσπαθούσε να την πείσει να εκδίδεται σε παιδεραστές

Σοκάρει ο ισχυρισμός της 28χρονης -σήμερα- κοπέλας από την Πιερία που κακοποιούσε συστηματικά ο θείος της, ότι ο 60χρονος διευθυντής δημοτικού σχολείου είχε επιχειρήσει να την πείσει να προβεί σε πορνογραφική παράσταση με ερωτικά βοηθήματα, μέσω live streaming, σε ιστοσελίδες του εξωτερικού και να εκδίδεται αντί αμοιβής σε παιδεραστές με «χοντρά» πορτοφόλια!

Ο διεστραμμένος εκπαιδευτικός, ο οποίος συνελήφθη στις 10 Απριλίου έπειτα από έφοδο των αστυνομικών στο σπίτι του και αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του, άρχισε να ασελγεί σε βάρος της ανιψιάς του το 2002, όταν αυτός ήταν 41 και εκείνη

μόλις εννέα ετών! Μάλιστα, οι εφιαλτικές στιγμές της κοπέλας επαναλαμβάνονταν και μετά την ενηλικίωσή της, έως τα 19 της χρόνια: «Σε ηλικία 12 ετών μού επέβαλε να παρακολουθώ δύο ή τρία βίντεο μεγάλης διάρκειας με πορνογραφικό υλικό και ο ίδιος κατά τον χρόνο αυτόν απασχολούσε τη θεία μου, ώστε να μη γίνουν αντιληπτές οι δράσεις του. Κατόπιν επέστρεφε στο δωμάτιο προκειμένου να συζητήσουμε αυτά που είχα παρακολουθήσει, μου παρέδιδε ερωτικό βοήθημα και απαιτούσε να του δείξω αυτά που έμαθα» αναφέρει χαρακτηριστικά η 28χρονη.

Την πίεζε να παρακολουθεί ταινίες πορνό

Οπως τονίζει σε άλλο σημείο της μήνυσής της, μετά τον βιασμό της σε ηλικία 13 χρόνων, ο 60χρονος την πίεζε να παρακολουθεί ταινίες πορνό, υποχρεώνοντάς τη να βγάζει τα ρούχα της και να υποκρίνεται ότι απολαμβάνει να τον βλέπει να αναπαριστά τις ακατάλληλες σκηνές: «Εξακολουθούσε να μου επιβάλλει την παρακολούθηση ταινιών πορνογραφικού περιεχομένου, στις οποίες συμμετείχαν ανήλικα αλλά και ενήλικα άτομα. Μου επέβαλε να αφαιρώ τα ρούχα και τα εσώρουχά μου, με τοποθετούσε στην ίδια θέση με τα ανήλικα κορίτσια στις ταινίες που είχα παρακολουθήσει και προέβαινε σε πλήρη αναπαράσταση αυτών…Ταυτόχρονα, μου επέβαλε να υποκρίνομαι ότι απολαμβάνω τις πράξεις του και να αναπαριστώ τις φωνές των συμμετεχόντων στις ταινίες. Λόγω της απόλυτης χειραγώγησής μου από τον μηνυόμενο, συνέχισα να ανέχομαι τις αξιόποινες πράξεις σε βάρος μου, καθώς επέμενε ότι όλα γίνονται για το καλό μου, παρά το γεγονός ότι η ίδια υπέφερα ψυχολογικά και σωματικά» τονίζει η κοπέλα.

Ακόμη πιο σοκαριστικός είναι ο ισχυρισμός της ότι ο 60χρονος αποπειράθηκε να την πείσει να κάνει πορνογραφική παράσταση μέσω live streaming και… βίζιτες σε σπίτια πλουσίων: «Αποπειράθηκε, ουκ ολίγες φορές, να με πείσει να προβώ σε πορνογραφική παράσταση (live streaming) με ερωτικά βοηθήματα σε ιστοσελίδες του εξωτερικού. Με παρότρυνε ματαίως να εκδίδομαι έναντι ανταλλάγματος και προσπαθούσε να με πείσει λέγοντας ότι μπορώ να προσεγγίζω πελάτες μέσω διαδικτύου και να βγάλω λεφτά από το σώμα μου, κάνοντας τη… βίζιτα σε σπίτια πλουσίων και δικηγόρων» τονίζει η 28χρονη, η οποία υπέβαλε μήνυση εναντίον του 60χρονου, παρακινημένη από την απόφασή της να δημιουργήσει δική της οικογένεια, αλλά και από την «επικινδυνότητα αυτού του ανθρώπου ως διευθυντή σε δημοτικό σχολείο» όπως αναφέρει.

 newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .