Παρασκευή, Απριλίου 30

Oι πλούσιοι Ινδοί εγκαταλείπουν τη κόλαση του

Εφιάλτης στον πλανήτη

Δάντη με ιδιωτικά Jet

Στο μεταξύ το Ισραήλ εξετάζει δεκάδες περιπτώσεις πολιτών που εμφάνισαν καρδιακή φλεγμονή μετά τη λήψη του εμβολίου

Τη στιγμή που στην Ινδία καίνε τους νεκρούς στα πάρκα οι πλούσιοι Ινδοί δραπετεύουν από τη χώρα χρησιμοποιώντας είτε τα προσωπικά τους ιδιωτικά jet είτε ναυλώνοντας από ιδιωτικές εταιρίες οι οποίες ζητάνε υπέρογκα ναύλα.

Ο άλλος στη προσπάθειά του να αποδράσει από τη κόλαση δεν υπολογίζει τα χρήματα.

Στο μεταξύ το Ισραήλ εξετάζει δεκάδες περιπτώσεις πολιτών που εμφάνισαν καρδιακή φλεγμονή μετά τη λήψη του εμβολίου των  Pfizer Inc./BioNTech SE.

Οι αξιωματούχοι της υγείας ερευνούν εάν οι περιπτώσεις συνδέονται με το εμβόλιο που ήδη  χορηγηθεί σε περισσότερα από 5 εκατομμύρια άτομα, ανέφερε την Κυριακή ο επικεφαλής της Επιτροπής για την Covid-19 Nachman Ash σε συνέντευξή του στο Radio 103FM.

Η κυβέρνηση εντόπισε 62 περιστατικά φλεγμονής του καρδιακού μυός ή της μεμβράνης του καρδιακού μυός, ανέφερε το Channel 12, επικαλούμενo μελέτη του υπουργείου Υγείας.

Η κατάσταση αναπτύχθηκε σε ένα από τα 100.000 άτομα που έκαναν το εμβόλιο, ενώ το ποσοστό στους άνδρες ηλικίας 18 έως 30 ετών ήταν ένα στα 20.000. Δύο άνθρωποι πέθαναν και οι υπόλοιποι ανάρρωσαν.

Η μελέτη δεν δείχνει με βεβαιότητα ότι υπάρχει υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας ή αύξηση των περιπτώσεων φλεγμονής των καρδιακών μυών, δήλωσε το Υπουργείο Υγείας σε απάντηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ερωτήσεις.

«Φαίνεται ότι το όφελος από το εμβόλιο είναι τόσο μεγάλο που ακόμη και αν βρούμε μια σύνδεση μεταξύ ορισμένων περιπτώσεων και του εμβολίου, δεν θα δικαιολογείται η λήψη μέτρων σχετικά με το εμβόλιο», δήλωσε η Ash στη συνέντευξη. Οι πληροφορίες έχουν κοινοποιηθεί στην Pfizer, είπε.

Η Pfizer έχει επίγνωση των ισραηλινών κρουσμάτων μυοκαρδίτιδας, ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση.
«Δεν έχουμε παρατηρήσει υψηλότερο ποσοστό μυοκαρδίτιδας από αυτό που θα περίμενε κανείς στον γενικό πληθυσμό», ανέφερε. «Δεν έχει αποδειχθεί αιτιώδης σύνδεσμος με το εμβόλιο. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν στοιχεία που να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η μυοκαρδίτιδα είναι ένας κίνδυνος που σχετίζεται με τη χρήση του εμβολίου Pfizer-BioNTech, δήλωσε η εταιρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .