Κυριακή, Απριλίου 4

Ορκισμένος «playboy» ο Σέρχιο Αγουέρο: Τα καυτά μοντέλα, οι ριάλιτι σταρ και η κόρη του Μαραντόνα

aguero2

Ερωτικά σκάνδαλα, διαμάχες με τον Μαραντόνα, call girls και τηλεπερσόνες, συνθέτουν το παζλ της πολυτάραχης ζωής του Αργεντινού άσου που άλλαξε τη νεότερη ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι αποχαιρετά μια θρυλική μορφή του συλλόγου, έναν πραγματικό Μπλε «Θρύλο», μια ανθρώπινη «μηχανή» των γκολ που διαμόρφωσε και άλλαξε συθέμελα την ιστορία του κλαμπ.

Εκκεντρική προσωπικότητα, με λάτιν ταπεραμέντο και επιθετική δεινότητα που... σκοτώνει κάθε αντίπαλη άμυνα ο Κουν Αγουέρο είναι αναμφίβολα ο παίκτης που της άνοιξε τον δρόμο για τη συλλογή τίτλων με εκείνο το απίθανο γκολ κόντρα στην ΚΠΡ, χαρίζοντας το πρωτάθλημα στους «Πολίτες» έναντι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις καθυστερήσεις της τελευταίας αγωνιστικής!
cunnnn
Sergio Agüero | All 200 Man City Goals


Ποια είναι όμως η πολυτάραχη ζωή του στράικερ των γηπέδων εκτός των τεσσάρων γραμμών; Δεν του δόθηκε άλλωστε τυχαία το παρατσούκλι του μεγαλύτερου «γυναικά» της ομάδας το 2019 από τους συμπαίκτες του Φαμπιάν Ντελφ και Μπενζαμέν Μεντί.

Η σχέση με την κόρη του Μαραντόνα και η οργή του «Θεού της μπάλας»

Γυρνώντας στο 2008, σε ηλικία μόλις 20 ετών, ο Αγουέρο παντρεύτηκε με την Τζιανίνα, τη δεύτερη κόρη που είχε αποκτήσει ο Ντιέγκο Μαραντόνα από την Κλαούντια Βιγιαφάνε. Ένα χρόνο αργότερα το ζευγάρι έφερε στη ζωή το πρώτο τους παιδί (το οποίο είχε βαπτίσει ο Λιονέλ Μέσι), ωστόσο ο γάμος τους δεν μακροημέρευσε και το 2012 πήραν διαζύγιο εν μέσω έντονης φημολογίας.


Ο Μαραντόνα δεν συγχώρεσε ποτέ στον Αγουέρο το γεγονός πως σύναψε σχέση με μια ξανθιά καλλονή, πρώην ερωμένη του. Ειδικότερα όταν ο νεαρός ποδοσφαιριστής άφηνε να εννοηθεί πως εκείνη ήταν η αιτία που διέλυσε το γάμο του με την Τζιανίνα τον Ιανουάριο του 2013. Ο Κουν μάλιστα επισκέπτονταν συχνά το Μπουένος Άιρες και κυκλοφορούσε δημόσια με την πολυτάλαντη Αργεντίνα τραγουδίστρια.


Το επεισοδιακό διαζύγιο

Ο Ντιέγκο στα 53α γενέθλιά του, δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή του για τον πρώην γαμπρό του, δηλώνοντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι: «Τόλμησε και είπε στην Τζιανίνα πως «δεν φοβάμαι πια». Στην επόμενη συνάντηση με τους δικηγόρους θέλω να είμαι με την κόρη μου να δω αν έχει τα κότσια να πει μπροστά μου αυτό που είπε σε εκείνη. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένος. Είναι δειλός. Ήξερε ότι ήμουν στο Ντουμπάι γι αυτό και πήγε σε εκείνο το μίτινγκ με τους δικηγόρους, που εξέταζαν τις λεπτομέρειες του διαζυγίου» κατέληξε θυμωμένος ο αείμνηστος θρύλος των γηπέδων.
aguerosun


Η ταραχώδης σχέση με την ποπ σταρ Καρίνα Τεχέντα

Μετά τον γάμο με την κόρη του Μαραντόνα, ο Αργεντινός άσος έκανε δεσμό με τη συμπατριώτισσα του τραγουδίστρια, Καρίνα Τεχέντα.

Η σχέση τους κράτησε για μια περίπου μια πενταετία, ωστόσο είχε άσχημο τέλος, καθώς ο γιος του Μπένχαμιν, κατηγόρησε τον γιο της Καρίνα από προηγούμενη σχέση για κακοποιητική συμπεριφορά.



Το κορίτσι με τα τατουάζ που του έκλεψε την καρδιά

Το 2018 ενόσω ο Αγουέρο έκανε διακοπές στις ΗΠΑ, καθώς δεν είχε ακολουθήσει την ομάδα της Αργεντινής στις εθνικές υποχρεώσεις της, η αγγλική "Sun" είχε κυκλοφορήσει φωτογραφίες με τον σταρ της Μάντσεστερ Σίτι να νυχτοπερπατάει, παρέα με μια μυστηριώδη κοπέλα με τατουάζ.

Μερικές ημέρες αργότερα, έγινε γνωστό ότι πρόκειται για την Ιταλίδα, Ζόι Κριστοφόλι η οποία είναι μοντέλο του Instagram με χιλιάδες ακόλουθους.
agueroooo2

zoeeeee




Η σεξοβόμβα ριάλιτι στάρ Τέιλορ Γουόρντ

Το 2019 εθεάθη με την Αγγλίδα τηλεπερσόνα Τέιλορ Γουόρντ, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «Real Housewives of Cheshire». Και αυτή η σχέση βέβαια δεν κράτησε πολύ και έτσι η καυτή Τέιλορ είναι πλέον ζευγάρι με τον συμπαίκτη του στη Σίτι, Ριαντ Μαχρέζ.


To 24χρονο μοντέλο που το έκλεψε την καρδιά

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ο εκκεντρικός άσος, φαίνεται πως έχει βρει το... λιμάνι του στην αγκαλιά της Σοφία Καλτσέτι, ενός 24χρονου μοντέλου που γνώρισε σε πάρτι γενεθλίων ενός φίλου τους. Μάλιστα ο ίδιος έχει επιβεβαιώσει δημόσια τη σχέση τους μέσω Instagram, με κοινές τους φωτογραφίες!

Protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .