Σάββατο, Απριλίου 17

Τζούλια Νόβα: Γιατί είπε «όχι» σε Survivor και Φάρμα - Τα χρήματα ήταν καλά

JuliaNova

Οι αποκαλύψεις για τις συζητήσεις που είχε το μοντέλο από τα δύο ριάλιτι

Η Τζούλια Νόβα αποκάλυψε σε τηλεοπτική της συνέντευξη ότι δέχτηκε πρόταση για να συμμετάσχει και στο «Survivor» του ΣΚΑΪ και στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1. Το γνωστό μοντέλο εξήγησε τους λόγους που απέρριψε και τις δύο προτάσεις παρόλο που όπως είπε τα χρήματα ήταν καλά.

Αναφερόμενη αρχικά στην πρόταση του ΑΝΤ1 για τη «Φάρμα» λέει: «Η αλήθεια είναι ότι το συζητούσαμε, αλλά τελευταία στιγμή έκανα λίγο πίσω γιατί κάποια πράγματα θεώρησα ότι δεν θα μου ταιριάζουν καθόλου, πολύ δύσκολα θα μπορούσα να προσαρμοστώ. Για παράδειγμα, δεν θα μου άρεσε σίγουρα με τίποτα να βγω ο υπηρέτης της εβδομάδας».

Όσον αφορά το «Survivor» το οποίο της είχε κάνει κρούση αποκαλύπτει: «Μου είχαν πει και για φέτος να πάω στο Survivor. Θα ήθελα να πάω, να σου πω την αλήθεια, το σκεφτόμουν πολύ θετικά, αλλά δεν μπορούσα. Ήταν καλά τα χρήματα».

 


Protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .