ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Η στιγμή που αστυνομικός κρατάει αγκαλιά το μωράκι της άτυχης 20χρονης

αστυνομια

Είναι κάποιες στιγμές που οι λέξεις δεν αρκούν…Δεν μπορούν να περιγράψουν όλα όσα νιώθει η ψυχή. Και μια από αυτές είναι η φωτογραφία με το μωράκι, το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά.

Μια ανάρτηση που ραγίζει καρδιές έκανε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης από τα Γλυκά Νερά.

Είναι η φωτογραφία με έναν συνάδελφό του ο οποίος κρατάει στοργικά στην αγκαλιά του το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι της Κάρολαϊν και του Χαράλαμπου που έπεσαν θύματα αδίστακτων κακοποιών με την 20χρονη κοπέλα να δολοφονείται με απίστευτη βαρβαρότητα δίπλα στο παιδί της.

Έγραψε: «Μια εικόνα χίλιες λέξεις η φωτογραφία με τον αστυνομικό που κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό της οικογένειας που έζησε εφιαλτικές στιγμές με τραγική έκβαση την δολοφονία της εικοσάχρονης μητέρας…»

«Να μην γίνει σε κανέναν άλλον ποτέ ξανά» σημείωσε ο 32χρονος πιλότος που είδε τρεις αδίστακτους κακοποιούς να εισβάλουν στο σπίτι του και να δολοφονούν τη σύζυγό του, μιλώντας στους δημοσιογράφους.
«Τα παιδιά ξέρουν τη δουλειά τους και θα τους πιάσουν» ανέφερε ο 32χρονος για τις έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας, προσθέτοντας: «Αυτό που πέρασα εγώ και η οικογένειά μου και η οικογένεια της γυναίκας μου να μην το περάσει ξανά κανείς ποτέ».

Για τα όσα έζησαν στα χέρια των δραστών, ο 32χρονος πιλότος υποστήριξε ότι τους παρακάλεσαν και τους είπαν που ήταν κρυμμένα τα όσα χρήματα βρίσκονταν στο σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

makeleio.gr