Παρασκευή, Μαΐου 28

Πέθανε 44χρονη παρουσιάστρια λίγες μέρες μετά το εμβόλιο (φωτο)

Η 44χρονη παρουσιάστρια του BBC Lisa Shaw πέθανε λίγες μέρες αφότου είχε λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca.

Η οικογένειά της, όπως ενημερώνει το βρετανικό πρακτορείο, σημειώνει πως η 44χρονη εμφάνισε θρομβώσεις μέρες μετά τον εμβολιασμό της και τελικώς κατέληξε την περασμένη Παρασκευή.

Η 44χχρονη μητέρα που εργάζονταν στο BBC Newcastle, εμφάνισε «σοβαρούς» πονοκεφάλους

μια εβδομάδα μετά το εμβόλιο και αρρώστησε σοβαρά λίγες μέρες αργότερα, ανέφερε η οικογένειά της.

Η δήλωση της οικογένειας

«Νοσηλεύτηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Royal Victoria Infirmary, με θρομβώσεις και εγκεφαλική αιμορραγία», αναφέρεται στη δήλωση. Η Lisa, άφησε την τελευταία της πνοή, «περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της, την Παρασκευή το απόγευμα.

Είμαστε συντετριμμένοι. Θα την αγαπάμε και θα μας λείπει για πάντα».

Στο πιστοποιητικό θανάτου της 44χρονης δεν αναγράφεται ακριβής αιτία θανάτου, αναφέρεται, ωστόσο, πως ο εμβολιασμός με AstraΖeneca είναι ένας από τους παράγοντες που εξετάζονται ως προς αυτό.
Ειδικότερα στο πιστοποιητικό που έχει δει το BBC, αναφέρεται πως είναι εξετάζεται εάν ο θάνατος είναι αποτέλεσμα «επιπλοκών λόγω του εμβολιασμού κατά του κοροναϊού με AstraZeneca».

 https://www.iapopsi.gr/pethane-44chroni-paroysiastria-liges-meres-meta-to-emvolio-foto/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .