Τετάρτη, Μαΐου 19

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΟΣΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ 5-10 ΧΡΟΝΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ


Ο καθηγητής του Harvard, Dr. Martin Kulldorff, επιδημιολόγος και βιοστατιστικός, μιλώντας προσφάτως στο αμερικανικό foxnews, ρωτήθηκε το εξής:
«Αν νόσησες, έχεις τα Τ-λεμφοκύτταρα ή τα αντισώματα. Υπάρχουν τεστ και για τα δύο… Αν νόσησες (με κορωνοϊό) δεν πρέπει να εμβολιαστείς. Αυτό λέτε απόψε;»
Με τον καθηγητή να απαντά: «Δεν χρειάζεσαι το εμβόλιο σ’ αυτήν την περίπτωση!!!!! Ίσως σε 5 ή 10 χρόνια από τώρα… Αλλά τώρα αμέσως δεν το χρειάζεσαι και είναι καλύτερα άλλοι άνθρωποι να εμβολιαστούν, οι οποίοι δεν εμβολιάστηκαν συμπεριλαμβανομένων ανθρώπων στην Ινδία ή τη Βραζιλία ή σε άλλες χώρες όπου πολλοί ηλικιωμένοι δεν έχουν εμβολιαστεί».

Έχει δίκιο ο κ. Kulldorff, του οποίου παλαιότερα είχε «κλειδωθεί» ο λογαριασμός στο Twitter για απόψεις του περί της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας;;;








Τότε γιατί να είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός (κατά παραβίαση του Συντάγματος), ειδικά σε όσους έχουν περάσει τον κορωνοϊό;;;

Οι ειδικοί» στην Ελλάδα ας απαντήσουν…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .