Πέμπτη, Μαΐου 27

Μυτιλήνη: Πέθανε 63χρονη έπειτα από εμβολιασμό με AstraZeneca

Κορωνοϊός: Πέθανε 63χρονη στη Μυτιλήνη μετά από εμβολιασμό με AstraZeneca
(AP Photo/Vincent Thian)
- Η 63χρονη νοσηλευόταν με θρόμβωση Έφυγε από τη ζωή μια γυναίκα 63 χρονών που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης με θρόμβωση. Η 63χρονη είχε εμβολιαστεί με το AstraZeneca.

Όπως τονίζει η τοπική ιστοσελίδα stonisi.gr, η γυναίκα νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης από την 1η Απριλίου, έπειτα από θρομβοεμβολικό επεισόδιο, που υπέστη λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της στο Κέντρο Υγείας της Καλλονής.

Πρέπει να υπενθυμιστεί πως στη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε την Δευτέρα η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, υπήρξε αναφορά στην εξέταση τεσσάρων περιστατικών θρομβώσεων έπειτα από χορήγηση εμβολίου της AstraZeneca.

Διαβάστε επίσης: Κύπρος: Το μοντέλο που πέθανε λόγω θρόμβωσης μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca

Σημειώνεται ότι πρόκειται για το μόνο επεισόδιο στη χώρα μας που αποδίδεται επισήμως στον εμβολιασμό και έχει αναφερθεί και στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων μέσω του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκου και της Εθνικής Επιτροπή Εμβολιασμών. Εξάλλου χθες κατά τη διάρκεια της συνέντευξης χθες της προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρίας Θεοδωρίδου και του γενικού γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριου Θεμιστοκλέους, έγινε αναφορά στην εξέταση τεσσάρων περιστατικών θρομβώσεων έπειτα από χορήγηση εμβολίου της AstraZeneca με το οποίο αξίζει να αναφέρουμε πως έχουν εμβολιαστεί στην Ελλάδα περισσότεροι από 740.000 πολίτες. Η μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι αυτή του θανατηφόρου περιστατικού της Μυτιλήνης.

 https://www.ethnos.gr/ellada/158479_mytilini-pethane-63hroni-epeita-apo-emboliasmo-me-astrazeneca

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .