Πέμπτη, Μαΐου 20

Έρικ Κλάπτον: Έριξε βόμβα - Μιλά για τις παρενέργειες του εμβολίου AstraZeneca και φαίνεται εξοργισμένος

 Οργισμένος κατά του εμβολίου AstraZeneca με το οποίο εμβολιάστηκε εμφανίστηκε ο θρύλος της ροκ Έρικ Κλάπτον κάνοντας λόγο για «προπαγάνδα» και για «καταστροφική» εμπειρία με το εμβόλιο κατά του COVID.

Ο 76χρονος Βρετανός τραγουδιστής-κιθαρίστας έριξε τη… σχετική βόμβα σε μια επιστολή του προς τον αρχιτέκτονα / ακτιβιστή κατά του απαγορευτικού Robin Monotti Graziadei αφότου εμβολιάστηκε με AstraZeneca το Φεβρουάριο, ανέφερε το περιοδικό Rolling Stone.

Η αλληλογραφία δόθηκε στη δημοσιότητα από τον Graziadei με την άδεια του Κλάπτον.

«Πήρα την πρώτη δόση του AZ και αμέσως είχα σοβαρές αντιδράσεις που διήρκεσαν δέκα ημέρες. Ανέκαμψα τελικά, και μου είπαν ότι θα ήταν δώδεκα εβδομάδες πριν από τη δεύτερη…» έγραψε στην επιστολή ο τρεις φορές Rock and Roll Hall Of Famer. Ο Κλάπτον πρόσθεσε ότι στην πραγματικότητα του προσφέρθηκε η δεύτερη δόση έξι εβδομάδες αργότερα, κάτι που δέχτηκε παρά την αρχική του αντίδραση καθώς είχε «λίγο περισσότερη γνώση των κινδύνων». 


Ωστόσο, το πρώην μέλος των Derek and the Dominos και The Yardbirds συνέχισε: «Περιττό να πούμε ότι οι αντιδράσεις ήταν καταστροφικές, τα χέρια και τα πόδια μου ήταν παγωμένα, μουδιασμένα ή καίγονταν και ήταν σχεδόν άχρηστα για δύο εβδομάδες, φοβόμουν ότι δεν θα έπαιζα ποτέ ξανά». 

Ο νικητής του Grammy με το τραγούδι «Tears in Heaven» τόνισε επίσης ότι δεν είναι πρόβατο. «Είναι δύσκολο να δαγκώσω τη γλώσσα μου με αυτό που ξέρω τώρα», έγραψε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής της «Layla». Ο ρόκερ επίσης εκθείασε «ήρωες», όπως ο Βρετανός πολιτικός Ντέσμοντ Σουέιν που τάχθηκε κατά του απαγορευτικού, αλλά και αρκετούς άλλες «αιρετικές φωνές» για τον κορωνοϊό στο Youtube.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .