Σάββατο, Μαΐου 8

ΣΟΚ.Ακρωτηρίασαν το πόδι τ. Παγκόσμιου πρωταθλητή του Τάε Κβον Ντο που προσβλήθηκε από μυστηριώδη λοίμωξη μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca!!!





Πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του Τάε Κβον Ντο ο Dave Mears υπεβλήθη σε ακρωτηριασμό κάτω άκρου-ποδιού αφότου εμβολιάστηκε με AstraZenecca.O Dave Mears, λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό, άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα ψευδογρίπης πριν το πόδι του πρηστεί σοβαρά και μετά αναφλέγηκε στην κυριολεξία.

Ο πρώην πρωταθλητής taekwondo προσβλήθηκε από μυστηριώδη λοίμωξη που έκανε το πόδι να «αναφλεγεί»


Ο Dave Mears ανέπτυξε μια λοίμωξη που χειροτέρευσε σταδιακά μέχρι το “πόδι του” να αναφλεγεί “και οι γιατροί στο νοσοκομείο του Κέμπριτζ του Addenbrooke αναγκάστηκαν να του ” το κόψουν κάτω από το γόνατο “

Ο Dave Mears είπε ότι το “πόδι του ανατινάχτηκε” και έπρεπε να ακρωτηριαστεί

Ο Dave Mears, 58 ετών, ο οποίος στέφθηκε πρωταθλητής taekwondo στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών το 1984, πέταξε σπίτι τον Απρίλιο του 2020 μετά την εξάντληση των εργασιών στην πανδημία.

Εγκαταστάθηκε στο σπίτι του στο Στάμφορντ, στο Λίνκολσαϊρ, και έζησε μια συνηθισμένη ζωή μέχρι τις 5 Μαρτίου, όταν ανέπτυξε συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη και υψηλή θερμοκρασία.

Ο Mears είπε ότι αυτό επήλθε λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca πριν επιδεινωθεί η κατάσταση κατά τη διάρκεια του μήνα. Φοβάται ότι μπορεί να σχετίζεται, ωστόσο οι γιατροί επιμένουν ότι η αιτία είναι άγνωστη..dailystar 7/5/21

dimpenews.com

 https://katohika.gr/diethni/sok-akrotiriasan-to-podi-t-pagkosmiou-protathliti-tou-tae-kvon-nto-pou-prosvlithike-apo-mystiriodi-loimoksi-meta-ton-emvoliasmo-me-astrazeneca/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .