Πέμπτη, Μαΐου 6

Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς παίρνουν διαζύγιο

Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς παίρνουν διαζύγιο

Μετά από 27 χρόνια γάμου, οι Γκέιτς αναφέρουν στην κοινή ανακοίνωσή τους ότι "δεν πιστεύουν ότι μπορούν πλέον να εξελιχθούν ως ζευγάρι".

Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς και η σύζυγός του Μελίντα ανακοίνωσαν ότι έλαβαν από κοινού την απόφαση να χωρίσουν.

Μετά από 27 χρόνια γάμου, οι Γκέιτς αναφέρουν στην κοινή ανακοίνωσή τους ότι «δεν πιστεύουν ότι μπορούν πλέον να εξελιχθούν ως ζευγάρι».

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά: Την Τζένιφερ, την Φοίβη και την Ρόρι.

H ανακοίνωση

«Μετά από πολλή σκέψη και δουλειά στη σχέση μας, αποφασίσαμε να λύσουμε τον γάμο μας. Τα τελευταία 27 χρόνια, μεγαλώσαμε τρία υπέροχα παιδιά και δημιουργήσαμε ένα ίδρυμα που δραστηριοποιείται σε όλο τον πλανήτη για να βοηθήσει τον κόσμο να έχει υγιή και παραγωγική ζωή. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε σε αυτή την αποστολή και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στο ίδρυμα, αλλά δεν πιστεύουμε ότι μπορούμε πια να εξελιχθούμε ως ζευγάρι στην επόμενη φάση της ζωής μας. Ζήτουμε χώρο και ιδιωτικότητα για την οικογένειά μας καθώς βαδίζουμε σε αυτή τη νέα ζωή».

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .