Παρασκευή, Μαΐου 7

Η περίεργη σχέση του Μπιλ Γκέιτς με την πρώην του - Κάθε χρόνο έκανε διακοπές μαζί της!

Χώρισαν, παντρεύτηκαν άλλους... αλλά παρέμειναν κοντά

To φως της δημοσιότητας βλέπει η ύπαρξη ενός τρίτου προσώπου στην διάρκεια του έγγαμου βίου του Μπιλ Γκέιτς και της συζύγου του Μελίντα, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους.

Ο ιδρυτής της Microsoft είχε συμφωνήσει με την Μελίντα, μητέρα των τριών παιδιών τους, ότι θα μπορεί να κάνει διακοπές κάθε χρόνο για ένα Σαββατοκύριακο με την πρώην σύντροφό του, Αν Γουίνμπλαντ.

Ann_Winblad_2008


H συμφωνία αυτή αποκαλύπτεται δύο 24ωρα μετά την ανακοίνωση - βόμβα του ζεύγους ότι αποφάσισε να χωρίσει ύστερα από 27 χρόνια γάμου έχοντας κάνει περιουσία που αγγίζει τα 130 δισεκατομμύρια δολάρια.






Ο Μπιλ Γκέιτς φαίνεται να έχει μία ιδιαίτερη σχέση με την πρώην ερωμένη του, αφού μάλιστα την είχε ρωτήσει εάν η Μελίντα ήταν η ιδανική γυναίκα γι΄αυτόν.

Ο 65χρονος δισεκατομμυριούχος και η επιχειρηματίας κεφαλαίων, η 70χρονη Αν Γουίνμπλαντ υπήρξαν ζευγάρι τη δεκαετία του ' 80 αλλά χώρισαν το 1987, την χρονιά που ο Μπιλ γνώρισε την Μελίντα.




Τότε η Αν ήταν πιο έτοιμη για γάμο από ότι ο Μπιλ, ο οποίος, από το πρωί μέχρι το βράδυ, δούλευε για να χτίσει την αυτοκρατορία της Microsoft. Έκτοτε, οι δυο τους παρέμειναν φίλοι και σε ένα δημοσίευμα στο περιοδικό «Time» το 1997, ο Μπιλ Γκέιτς είχε πει: «Όταν σκεφτόμουν εάν θα έκανα πρόταση γάμου στη Μελίντα, τηλεφώνησα στην Αν και ζήτησα την έγκρισή της».

Η έγκριση δόθηκε και οι πρώην εραστές - με τις ευλογίες της Μελίντα -  διατήρησαν τις ετήσιες διακοπές τους, με τον ιδρυτή της Microsoft να περνά ένα Σαββατοκύριακο το χρόνο με την Αν στο παραθαλάσσιο σπίτι της στις όχθες της Βόρειας Καρολίνας.

Στην ετήσια απόδρασή τους, Μπιλ και Αν απολαβάνουν τις βόλτες στην παραλία.«Μπορεί να παίζουμε «putt-putt» ( βιντεοπαιχνίδι) ενώ παράλληλα συζητάμε για τη βιοτεχνολογία», είχε αναφέρει τότε στη συνέντευξή του ο Μπιλ Γκέιτς.

Η Αν από την δική της πλευρά, έχει δηλώσει:  «Μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας για τον κόσμο και τον εαυτό μας. Και θαυμάζουμε το πώς, δύο νέοι με μεγάλες φιλοδοξίες, ξεκίνησαν μια μεγάλη περιπέτεια στο περιθώριο μιας άγνωστης βιομηχανίας και πώς αυτό μας οδήγησε στο κέντρο ενός καταπληκτικού σύμπαντος».

Ο Μπιλ Γκέιτς και η Αν γνωρίστηκαν το 1984 σε ένα συνέδριο υπολογιστών. Ενώ έμεναν σε διαφορετικές πόλεις, άρχισαν να βγαίνουν πρωτότυπα «εικονικά ραντεβού»: δηλαδή, πήγαιναν να δουν την ίδια ταινία ταυτόχρονα και να μιλάνε μετά γι' αυτήν στο κινητό τους.

Στο δημοσίευμα του περιοδικού «Time», η Αν φέρεται να είπε στον Μπιλ Γκέιτς πως η Μελίντα «θα ήταν καλή για εκείνον επειδή είχε πνευματική αντοχή».

Η πρώην ερωμένη του Γκέιτς, Αν Γουίνμπλαντ, είναι παντρεμένη με τον ιδιωτικό ερευνητή του Σαν Φρανσίσκο Έντουαρντ Άλεξ Κλάιν, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».



Protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .