Σάββατο, Μαΐου 22

Η Έλενα Μαριπόζα με μπικίνι και καβάλα στ' άλογο μπήκε στα Ματογιάννια - Βίντεο

Βρήκε πάλι τρόπο να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω τηςΗ Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου φόρεσε μπικίνι, καβάλησε άλογο και βγήκε βόλτα στα σοκάκια! Όχι, η πρώην παίκτρια του Survivor 4 δεν έχασε τα λογικά της! Απλά συμμετείχε σε προωθητικό σποτ του Mykonos Live TV, στο νησί των Ανέμων.

Το concept περιλάμβανε βόλτα της Θεσσαλονικιάς Instagrammer με τους 367.000 followers, στο Παλιό Λιμάνι και στα Ματογιάννια πάνω στον Prince, έναν υπέροχο μαύρο επιβήτορα ράτσας Friesian. Όπως ήταν φυσικό, το θέαμα της Μαριπόζα με μαγιό και καβάλα στ’ άλογο να κινείται στα γραφικά στενοσόκακα συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα.

Το εντυπωσιακό κλιπ του Mykonos Live TV γυρίστηκε σε σκηνοθεσία του Πέτρου Νάζου, έχει ήδη πολλά views στο Διαδίκτυο και είναι βέβαιο ότι θα εκπλήξει όσους το παρακολουθήσουν. Το Mykonos Live Tv εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του σε όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στο γύρισμα του σποτ και πιο συγκεκριμένα στους:

-Δείτε βίντεο: «Το κορίτσι και το άλογο»: Η Έλενα Μαριπόζα ως... Άννα Φόνσου στα Ματογιάννια της Μυκόνου
Protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .