Η Καρολάιν μιλάει ακόμη

Ο ρόλος της ψυχολόγου

Ξαφνικά ο σύζυγος της βρίσκεται στο επίκεντρο με τους δημοσιογράφους να βάζουν πλάτη στο έργο της Αστυνομίας

Mυστήριο στα Γλυκά Νερά. Ξαφνικά ο σύζυγος της Καρολάιν βρίσκεται στο επίκεντρο με τους δημοσιογράφους να βάζουν πλάτη στο έργο της Αστυνομίας σε μία προσπάθεια ψυχολογικής πίεσης προς τη μεριά του νεαρού πιλότου.

Γράφει ο Harry Hole

Ο ίδιος δίνει τη δική του απάντηση στις «άπειρες εικασίες» για «ειδήσεις που υπάρχουν μέρες τώρα» και έχουν σκοπό το «να μείνει το θέμα στην επιφάνεια, όσο ‘πουλάει’» δίνει ο 32χρονος πιλότος,

σύζυγος της 20χρονης Κάρολάιν που τόσο άδικα έχασε τη ζωή της δίπλα στο 11 μηνών βρέφους τους.

Βέβαια όσο μιλάει στα κανάλια και όσο εμφανίζεται στη δημοσιότητα αντί να επιλέξει μέσα στη σιωπή να αποχαιρετήσει τη σύντροφό του, τόσο περισσότερο πέφτει στη παγίδα των αντιφάσεων.

Από την άλλη η κατάθεση της ψυχολόγου (που είναι αυτό το κορίτσι και δεν βγαίνει στα κανάλια;) μοιάζει να είναι η “φωνή” που οδηγεί τους αστυνομικούς στη λύση του μυστηρίου που θα ζήλευε και ο Jo Nesbo. Μοιάζει λες και είναι η φωνή της Καρολάιν που οδηγεί στους δράστες ή το δράστη.

Ο 32χρονος πιλότος, σε αποκλειστική του δήλωση στο MEGA (το να το βλέπεις μάλιστα όλο αυτό στο Mega μοιάζει με σήριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και μπερδεύεσαι για το ποιος υποδύεται τον Παπακαλιάτη ο Ευαγγελάτος ή ο πιλότος-σύζυγος), αναφέρθηκε στα ερωτήματα που έχουν προκύψει και που θέτονται ως αναπάντητα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαδραματίστηκε η τραγωδία στα Γλυκά Νερά, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ισχυρίζεται ότι τα εν λόγω ερωτήματα δεν υφίστανται, καθώς, από την πρώτη στιγμή, είχε ο ίδιος δώσει πλήρη και ακριβή εικόνα των όσων διαδραματίστηκαν στη μεζονέτα, το ξημέρωμα της περασμένης Τρίτης, όταν έγινε το φονικό.

Μιλώντας αποκλειστικά στο οξυδερκές MEGA και ενώ τα ερωτήματα για το σφοδρό έγκλημα πληθαίνουν, ο 32χρονος πιλότος υπογραμμίζει πως «ότι ευρήματα ακούτε σαν ‘είδηση’ είναι στοιχεία που υπάρχουν μέρες τώρα».

Όπως λέει ο ίδιος, «αναμοχλεύονται μαζί με άπειρες εικασίες για να μείνει το θέμα στην επιφάνεια και το καταλαβαίνω γιατί έτσι γίνεται πάντα».

Παράλληλα, ο ίδιος τονίζει πως «με είχαν προειδοποιήσει όλοι ότι μόλις τελειώσουν τα βασικά δεδομένα, προσπαθεί η είδηση να ‘πιαστεί’ από όπου μπορεί, τουλάχιστον μέχρι να σταματήσει να »πουλάει». Γι’ αυτό και δεν μου κάνει εντύπωση».

«Ότι ερωτήσεις προκύπτουν από το »ρεπορτάζ» τώρα, έχουν απαντηθεί με λεπτομέρειες στην αστυνομία, λίγες ώρες μετά τη ληστεία. Όσο αφορά στο εάν υπάρχει κάποιο νέο στοιχείο που να ‘ξεκλειδώνει την υπόθεση», αυτό δεν το γνωρίζω. Μακάρι όμως, να βρεθεί κάτι σύντομα και να μην περάσει άλλη οικογένεια, αυτό που συνέβη σε εμάς» τονίζει σε άλλο σημείο.
Τι λέει για την μαρτυρία της ψυχολόγου

Παράλληλα, ο 32χρονος έδωσε απάντηση και για τον ρόλο της ψυχολόγου, η κατάθεση της οποίας απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες ως μαρτυρία – «κλειδί» στην υπόθεση.

Όπως περιγράφει, επισκέπτονταν μαζί με τη σύζυγό του τη συγκεκριμένη γιατρό, προκειμένου να τους βοηθήσει και να τους καθοδηγήσει, η νεαρή μητέρα να ξεπεράσει κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζε, μετά τη γέννηση του μωρού της.

«Φυσικά και την ήξερα την συγκεκριμένη ψυχολόγο. Πηγαίναμε πάντα μαζί με την γυναίκα μου στο ιατρείο της, μέχρι τα Χριστούγεννα περίπου. Όποια γυναίκα το έχει ζήσει, ξέρει. Είναι δύσκολο και χρειάζεται αγάπη και βοήθεια η μητέρα που το περνάει. Η Καρολάιν ήταν δυνατή και προχώρησε, λίγο με βοήθεια δική μου και της ψυχολόγου και πολύ με τη βοήθεια της κόρης μας».

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα από την κατάθεση της ψυχολόγου, επιχείρησαν να μάθουν εάν υπήρχε κάτι το οποίο να απασχολούσε την 20χρονη γυναίκα και αν αυτό, με κάποιο τρόπο, θα μπορούσε να βοηθήσει τις έρευνες.

Σημειώνεται ότι ο 32χρονος, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους αξιωματικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση, ενώ τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να καταθέσει και ένα ακόμα οικείο πρόσωπο της Καρολάιν στις Αρχές.https://kourdistoportocali.com/news-desk/i-karolain-milaei-akomi/