Δευτέρα, Μαΐου 24

Όχι, δεν είναι εμβόλια, πειραματικές ενέσεις αγνώστων περιεχομένων είναι - Δείτε το προτού αποφασίσετε να κάνετε την πειραματική κορωνο-ένεση


Όχι, δεν είναι  εμβόλια, πειραματικές ενέσεις αγνώστων περιεχομένων είναι.

Η πιθανότητα να σε χτυπήσει κεραυνός είναι η ίδια με την πιθανότητα να πεθάνεις από κορωνοϊό!

 

Ελληνικοί υπότιτλοι από Vasoula:

Θα κάνετε το εμβόλιο; 

Λένε ότι το μόνο που θα μας σώσει, είναι το εμβόλιο. 

Η κυβέρνηση, τα ΜΜΕ κι οι διάσημοι χρησιμοποιούν το φόβο για ν' αναγκαστείτε να κάνετε κάτι για το οποίο δεν είστε σίγουροι. Να σηκώσετε το μανίκι και να κάνετε κάτι στο σώμα σας που δε μπορεί να ακυρωθεί. 

Δεν ξέρω εσείς, αλλά εμείς έχουμε κάποια ερωτήματα. Θα τα απαντήσουμε, λοιπόν. 

Είναι ασφαλές το εμβόλιο; Όχι! 

Σύμφωνα με το FDA, η λίστα με πιθανές κακές επιπτώσεις, δηλαδή με τις παρενέργειες από το εμβόλιο, περιλαμβάνει σύνδρομο Guillain Barre, οξεία μεταδιδόμενη εγκεφαλομυελίτιδα εγκάρσια μυελίτιδα, εγκεφαλίτιδα, μυελίτιδα, μηνιγγοεγκεφαλίτιδα, μηνιγγίτιδα, εγκεφαλοπάθεια... 

Πάρα πολλές, δεν έχουμε χρόνο γι' αυτά... Είναι ν' αναρωτιέσαι... Αυτοί οι τραυματισμοί ήδη αναφέρονται, αλλά σπάνια από τα ΜΜΕ. 

Η βάση στοιχείων VAERS της κυβέρνησης των ΗΠΑ συλλέγει κάποιες από τις αναφορές. Προκύπτουν ανακοπές στην καρδιά, στο αναπνευστικό και άλλες ισχυρές αντιδράσεις. Μπορείτε να δείτε μόνοι σας τις αναφορές. Αυτά είναι δειγματοληπτικά. Υπάρχουν ήδη δεκάδες χιλιάδες. 

Κι άλλες κυβερνήσεις συλλέγουν τα στοιχεία, όπως η πρόσφατη αναφορά από τη Νορβηγία. 23 θάνατοι σχετίζονται με τον εμβολιασμό για το Covid19 εκ των οποίων οι 13, είχαν εκτιμηθεί. 

Αυτές είναι όλες οι άμεσες παρενέργειες. 

Τι γίνεται με αυτές που μπορεί να δούμε σε 1 χρόνο ή σε 5, ή σε 10 χρόνια; Και οι μακροχρόνιες επιδράσεις που περνάνε από τους γονείς στα παιδιά; Κανείς δεν ξέρει. 

 Αφού αυτές οι ενέσεις αρρωσταίνουν κάποιους, δεν απορώ που οι κατασκευαστές των πειραματικών ενέσεων έτρεξαν στο Kογκρέσο για να ζητήσουν απαλλαγή ευθυνών με το λεγόμενο διάταγμα Prep. Αυτό σημαίνει πως, αν κάνεις την ένεση κι αυτή σε τραυματίσει ή σε σκοτώσει, η εταιρία που παρασκεύασε την ένεση, δεν ευθύνεται. 

Γιατί λοιπόν αρρωσταίνει κόσμο η ένεση; 

Ίσως φταίει το περιεχόμενο στις σύριγγες. Είναι πειραματικό κι εσύ είσαι το πειραματόζωο. Βλέπεις, δεν έχει ξαναχρησιμοποιηθεί ποτέ κάτι τέτοιο. ΔΕΝ είναι εμβόλιο αυτό. Τα εμβόλια, χορηγούν μικροοργανισμό ή ιό σε μικρή δόση για ν' αντιδράσει το ανοσοποιητικό και να κάνει αντισώματα.

Αυτή είναι η θεωρία, αλλά αυτά τα εμβόλια δεν το κάνουν αυτό. Είναι πειραματική ένεση κι αν την κάνεις, συγχαρητήρια! Συμμετέχεις στο μεγαλύτερο μαζικό βιολογικό ανθρώπινο πείραμα που έγινε ποτέ! Γιατί όσο περιέχει η σύριγγα εμβόλιο άλλο τόσο αυτό εδώ είναι ψάρι! 

Τι είναι, λοιπόν; 

Άκου την ιδέα. 

Αυτό είναι το σώμα σου. 
To DNA είναι σε κάθε κύτταρό σου και λέει στο σώμα σου, τι να κάνει. 
Το mRNA είναι ο αγγελιαφόρος, που δίνει οδηγίες από το DNA σου, στο υπόλοιπο σώμα σου.
Θα σου χορηγήσουν συνθετικό mRNA. 
Όταν σου χορηγηθεί όλο το πειραματικό σκεύασμα,  τα νανοσωματίδια θα διαπεράσουν τα κύτταρά σου μεταφέροντάς σου το mRNA που φτιάχτηκε στο εργαστήριο. 
Όταν μπει στα κύτταρά σου, τα νανοσωματίδια θα δώσουν εντολή στο σώμα σου να φτιάξει μέρη του ιού Covid19. 
Είναι σαν χακάρισμα σε υπολογιστή, αλλά αντί για υπολογιστή, χακάρουν το σώμα σου για να φτιάξει μέρος ενός ιού. 
Η ένεση Covid παρακάμπτει το DNA σου όπως ο χακεράς παρακάμπτει το τείχος προστασίας του υπολογιστή. 
 Ο χακεράς του υπολογιστή, διαδίδει τον ιό, ο χακεράς της ένεσης, φτιάχνει μέρος του ιού. 
Εσύ όμως, δεν είσαι μηχανή. 
 Οπότε, πώς είσαι σίγουρος πως είναι ασφαλές κι ότι ο μόνος κώδικας που φορτώνουν στα κύτταρά σου είναι αυτός που υποτίθεται ότι θα πολεμήσει τον Covid19; 

Επόμενη ερώτηση: 

Ποιος αγαπάει τα χημικά; Ετοιμαστείτε, γιατί έρχονται με τη σύριγγα... 

Η εκδοχή της Pfizer περιέχει πειραματικά βιομηχανικά χημικά περιλαμβανομένου του ALC-0315,  ένα θετικά φορτισμένο μόριο που βοηθά στο σχηματισμό νανοσωματιδίων. 
Υπάρχει και το DSPC και χλωριούχο κάλιο.
Μονοβασικό φωσφορικό κάλιο, χλωριούχο νάτριο και διβασικό φωσφορικό άνυδρο νάτριο.
Κάποια απ' αυτά τα βρίσκετε στα περιεχόμενα λιπασμάτων,  ανυπομονώ να μπουν αυτά μέσα μου. 

Τώρα ας δούμε το MODERNA ή την ένεση Moderna 
 
Αυτή περιέχει παρόμοιες ουσίες. Βάζουν και τρομεθαμίνη, επειδή... γιατί όχι; 
 Μετά έχουμε και το SM-102, ιδιοκτησία της εταιρείας. Που σημαίνει ότι είναι μυστική πεντανόστιμη συνταγή και δεν υποχρεούνται να σας πουν τίποτα γι' αυτή. 

Τι να θέλουν να κρύψουν οι μεγαλοφαρμακευτικές; 

Δεν έχετε το δικαίωμα να ξέρετε ακριβώς τι σας χορηγούν κι αν είναι ασφαλές ή όχι; Ελέγχθηκε σχολαστικά η πειραματική ένεση; 
Όχι! 
Η συμβουλευτική επιτροπή του FDA για εμβόλια κ.ά ενέκρινε την πειραματική ένεση για χρήση εκτάκτου ανάγκης. 

Ο Άρνολντ Μόντο προήδρευσε στην επιτροπή. Ας ακούσουμε πόσο σχολαστικός ήταν για να εγκρίνει εμβόλιο για όλη τη χώρα: 

"Συμφωνώ απολύτως, αλλά δε νομίζω. Γρήγορα! Θα ήταν η πρώτη μου ερώτηση. Είπα ένα μέρος μόνο! Τότε θα σηκώσω πάλι το χέρι μου, Άρνολντ! Τότε θα πας στο τέλος της ουράς. Πρέπει να είμαστε σύντομοι. Ας είναι σχετικά σύντομες οι απαντήσεις. Είναι μεγάλο ερώτημα. Δε θα ανησυχήσουμε τώρα για προσαρμόσιμες και έμφυτες ανοσοαντιδράσεις. Θα τα πούμε όταν κλείσουμε. Και ο δρ. Φινκ δε χρειάζεται να απαντήσει σ' αυτό το ερώτημα. Ας μείνουμε μακριά από συζητήσεις για τις αντιδράσεις του ανοσοποιητικού και άλλα που μπορούμε να πούμε όταν κλείσουμε. Οπότε, η δουλειά μας για σήμερα τελείωσε".

Σχολαστικότατος, ε; 
Σημειώστε ότι πήρε χρήμα από την Pfizer από το Δεκέμβρη του 2018.

Αυτοί που φροντίζουν για την ασφάλειά σας θεώρησαν πως δε χρειάζεται να δουν πώς επηρεάζει η ένεση τον εγκέφαλο, τα νεφρά τους πνεύμονες ή την καρδιά σας. 
Δεν έκαναν μελέτη για να δουν πώς αντιδρά η ένεση με άλλα φάρμακα που μπορεί να παίρνετε. 
Καμία μελέτη τοξικότητας για μία δόση. 
Καμία τοξικοκινητική μελέτη για να δουν τι γίνεται με τα χημικά όταν μπουν στο σώμα σας. Δεν έγιναν μελέτες γονοτοξικότητας για να δουν αν αυτά τα χημικά βλάπτουν το DNA σας. Δεν έγιναν μελέτες καρκινογένεσης για να δουν αν αυτές οι ουσίες προκαλούν καρκίνο.
Δεν ξέρουν αν είναι ασφαλές για τις έγκυες. 
Δεν έγιναν μελέτες για να δουν αν η πειραματική ένεση επηρεάζει την ανάπτυξη πριν και μετά τον τοκετό σε μητέρες και νεογνά. 
Δεν έγιναν μελέτες για να δουν τι γίνεται όταν κάνουν ζευγάρια την ένεση κι αν τη λάβουν και τα μελλοντικά παιδιά τους. 

Δείτε όλα αυτά τα "ΟΧΙ". Είναι αποτελεσματική η πειραματική ένεση; Άλλο ένα "ΟΧΙ". Αναρωτηθείτε, αν το λεγόμενο "εμβόλιο" ήταν αποτελεσματικό, γιατί απαιτούν να φοράτε μάσκα μετά τον εμβολιασμό; Και γιατί κάποιοι μολύνθηκαν με κορωνοϊό μετά την ένεση; Έχετε δει αυτά τα πρωτοσέλιδα;

Οι κλινικές δοκιμές για την πειραματική ένεση της Pfizer ΔΕΝ έδειξαν ότι οι ενέσεις σταμάτησαν τα παρακάτω:
 
Να μολυνθούν με κόβιντ, ή ν' αρρωστήσουν πολλοί με κόβιντ ή να νοσηλευτούν λόγω κόβιντ, ή να μεταδώσουν το ιό σε άλλους. 

 Οι κλινικές δοκιμές απέδειξαν μόνο ότι οι ενέσεις μείωσαν τον κίνδυνο ήπιων συμπτωμάτων του Covid19 όπως το βήχα ή τους μυικούς πόνους. Μόνο αυτό.

Πώς το ξέρουμε αυτό; Το λέει η παρασκευάστρια Pfizer:  "Ο Covid19 προσδιορίστηκε σύμφωνα με το FDA με την παρουσία των ακολούθων συμπτωμάτων: Πυρετό, νέο ή αυξανόμενο βήχα, νέο ή αυξανόμενο λαχάνιασμα,  κρυάδες, νέο ή αυξανόμενο μυικό πόνο, απώλεια γεύσης, οσμής,  πονόλαιμο, διάρροια ή εμετούς..." 

Για τη Moderna, σύμφωνα με το FDA:

Δεν ξέρουν αν η ένεσή της, θα προστατέψει για πάνω από 2 μήνες. 
Δεν ξέρουν αν θα ωφελήσει άτομα που βγήκαν θετικά. 
Δεν ξέρουν αν η ένεση θα αποτρέψει το θάνατο από κόβιντ. 
Δεν ξέρουν αν η ένεση αποτρέπει τη μετάδοση του ιού. 
Δεν ξέρουν αν η ένεση είναι ασφαλής για μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού. 
Δεν ξέρουν αν η ένεση θα επιδεινώσει την μόλυνση απ'τη νόσο. 

Νομίζω ότι η ουσία εδώ είναι ότι δεν ξέρουν. Κι αφού μας προάγουν αυτή την πειραματική ένεση ως έκτακτη ανάγκη, δεν πρέπει να υπάρχουν ασφαλείς και αποτελεσματικές αγωγές για τον κόβιντ.

 Σωστά; 

Λάθος! 

Οι γιατροί βρήκαν ασφαλείς, αποτελεσματικές... και φτηνές αγωγές που βοηθούν πολύ τους ασθενείς με κόβιντ. Η Ιβερμικτίνη που χρησιμοποιείται με ασφάλεια, για 30 χρόνια. Αλλά η κυβέρνηση δεν στήριξε τη χρήση της. Υπάρχουν κι άλλες θεραπείες όπως η υδροξυχλωροκίνη, οι βιταμίνες D και C και ο ψευδάργυρος που οι γιατροί θεωρούν ασφαλείς κι αποτελεσματικές αγωγές για την αποτροπή και τη θεραπεία της νόσου. 

Αλλά η κυβέρνηση δεν θέλει τη χρήση τους. Φιμώνει τους γιατρούς η κυβέρνηση; Ναι! Επικριτικές φωνές από γιατρούς, επιστήμονες, νοσηλευτές και άλλους φροντιστές υγείας, λογοκρίνονται, διότι, αν έχουμε αποτελεσματικές θεραπείες για τον κόβιντ, μια πειραματική ένεση, είναι εντελώς αχρείαστη!

Δεν έχω μεγάλη πιθανότητα να πεθάνω, αν δεν κάνω την πειραματική ένεση; 

Η απάντηση είναι όχι

 Σύμφωνα με τις στατιστικές της κυβέρνησης και τα μαθηματικά, οι πιθανότητες επιβίωσης από κόβιντ χωρίς την πειραματική ένεση, εξαρτάται από την ηλικία. 

Από 0-14 ετών, η επιβίωση είναι στα 99,9998%.
Από 15-44 ετών, η επιβίωση είναι 99,9931%. 
Από 45-64 ετών, η επιβίωση είναι 99,9294% 
Από 65-85 ετών, η επιβίωση είναι 99,6297% 
Κι από 85 και άνω, η επιβίωση είναι 98,2499% 

Τα νούμερα δεν λένε ψέματα! Η πιθανότητα να σε χτυπήσει κεραυνός είναι η ίδια με την πιθανότητα να πεθάνεις από κόβιντ. 

 Χρειαζόμαστε πειραματική ένεση για πιθανό αστροπελέκι; 

Μην ξεχνάτε, ότι το υποτιθέμενο "εμβόλιο" δεν αποδείχθηκε ότι αποτρέπει το θάνατο από κόβιντ. Η πιθανότητα επιβίωσης από κόβιντ είναι καλύτερη από αυτές τις στατιστικές. Γιατί; Διότι οι αριθμοί κρουσμάτων και θανάτων, είναι φουσκωμένοι αφού το τεστ για κόβιντ, σύμφωνα με τον επιστήμονα, είναι άχρηστο. 

Το τεστ για κόβιντ είναι το PCR που ανακάλυψε ο βραβευμένος με Νόμπελ Δρ. Kary Mullis και είπε σε βίντεο ότι το τεστ του δε σχεδιάστηκε για να σου πει αν είσαι άρρωστος. Ας ακούσουμε. Αν το κάνεις καλά με το PCR, μπορείς να βρεις ο,τιδήποτε, σε οποιονδήποτε.

Πέρα απ' αυτό, το PCR, είναι μια διαδικασία για να βρεις ένα σωρό πράγματα από κάτι. Δεν σου λέει ότι είσαι άρρωστος και ότι αυτό που έχεις θα σε βλάψει. Επιπρόσθετα, ο Α. Φάουτσι είπε ότι τα περισσότερα τεστ PCR βγάζουν λάθος αποτελέσματα και βρίσκουν νεκρά νουκλεοτίδια, όχι μολυσματικούς ιούς. 

Με άλλα λόγια, τα τεστ βρίσκουν κόβιντ εκεί που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κόβιντ. Ας ακούσουμε.  Αν χρησιμοποιήσεις ένα κατώφλι 35 και άνω κύκλων οι πιθανότητες να βρεις αναπαραγωγή ιών είναι απειροελάχιστες. Σου  δείχνει ασθενείς και είναι πολύ εκνευριστικό για τους ασθενείς και για τους γιατρούς... Κάποιος έρχεται, επαναλαμβάνει το PCR στους 37 κύκλους αλλά δεν μπορείς να καλλιεργήσεις ιό πάνω από 37 κύκλους. Οπότε, αν έρθει κάποιος με 37, 38, ακόμα και 36 κύκλους, πρέπει να πεις ότι είναι νεκρά νουκλεοτίδια. Τελεία. Νεκρά νουκλεοτίδια. Τελεία. Ακόμα και πάνω από 36 κύκλους; Ενδιαφέρον... 

Ιδού τι ενέκρινε το FDA: "Μέχρι 40 κύκλους" . Αυτό σημαίνει ότι τα περισσότερα τεστ που βρίσκουν κόβιντ ΔΕΝ βρίσκουν κόβιντ, αλλά, με τα λόγια του Φάουτσι, νεκρά νουκλεοτίδια, δηλαδή θραύσματα στο περιβάλλον.

 Τέλος, ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer μιας εκ των παρασκευαστριών της πειραματικής ένεσης αποκάλεσε το PCR τεστ, άχρηστο! Αν λοιπόν κάποιος πεθάνει από κόβιντ και το τεστ είναι άχρηστο, από τι πεθαίνει στ' αλήθεια; 

Πιθανότατα απ' τα συνοδά νοσήματα δηλαδή άλλα νοσήματα σύμφωνα με το CDC. Το 94% όλων των θανάτων κόβιντ, είχαν έναν μέσο όρο 2,9 συνοδών νοσημάτων. Με άλλα λόγια, το 94% αυτών που υποτίθεται ότι πέθαναν από κόβιντ είχαν κατά μέσο όρο, άλλα 3 νοσήματα που συνέβαλαν στον θάνατό τους. 

Ας ανακεφαλαιώσουμε. 

Ιδού τι γνωρίζουμε. Το εμβόλιο για κόβιντ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εμβόλιο. Είναι μια πειραματική ένεση mRNA που χακάρει τα κύτταρά σας και βάζει το σώμα να φτιάξει μέρη του ιού Covid-19.  
Το πέρασαν βιαστικά από κλινικές δοκιμές,  παρέλειψαν τις δοκιμές ασφαλείας και ήδη προκαλεί μεγάλη λίστα παρενεργειών. Άνθρωποι αρρωσταίνουν και πεθαίνουν από αυτό. Δεν αποδείχθηκε ότι η ένεση εμπόδισε να μολυνθούν,  να μεταδώσουν τον ιό, ή να αρρωστήσουν βαριά. Μια λίστα συστατικών είναι άγνωστη, επειδή η φαρμακευτική δεν υποχρεούται να μας πει τι περιέχει η σύριγγα. Οι φαρμακευτικές πίεσαν το Κογκρέσο για να μην ευθύνονται όταν αρρωσταίνει ή πεθαίνει κόσμος απ' το "εμβόλιό" τους. 

Η ειρωνεία είναι ότι υπάρχει "ασυλία" αφού οι φαρμακευτικές είναι 100% απαλλαγμένες ευθυνών. 

Υπάρχουν ασφαλείς κι αποτελεσματικές θεραπείες για κόβιντ. Τις αγνοούν και τις λογοκρίνουν. Οι αριθμοί κρουσμάτων και θανάτων είναι υπερβολικοί, αφού βασίζονται σε τεστ που είναι άχρηστα! 

Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν ξέρει γιατί γίνονται lockdown, γιατί κάνουν ανακριβή PCR τεστ και γιατί φουσκώνουν κρούσματα και θανάτους,  γιατί γίνεται άγρια λογοκρισία. 

Ποια είναι η πραγματική ατζέντα εδώ; Ούτε που ξέρουμε τι περιέχουν οι σύριγγες και τι θα πάθετε όταν σας χορηγηθεί η πειραματική ένεση. Κανείς δεν ξέρει, αλλά αυτό που ξέρουμε... είναι πως όταν μπει μέσα μας, δεν μπορεί να βγει. 

Μη δεχθείτε εκβιασμό για να δεχτείτε ένεση που δε θα μπορέσετε ποτέ να ακυρώσετε.  

Μάθετε περισσότερα, ερευνήστε και μην ξεχνάτε πως δικό σας είναι το σώμα σας και η ζωή σας.

 ΕΣΕΙΣ θα αποφασίσετε.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .