Πέμπτη, Μαΐου 27

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ Ή ΝΕΑ ΤΑΞΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ … Το µυστήριο της ανοµίας προετοιµάζεται


Η παγκοσµιοποίηση είναι ένα πολυσύνθετο φαινόµενο, µια µηχανή µελετηµένη στα µυστικά κέντρα αποφάσεων, που λειτουργούν στις χώρες της υπερδύναµης και της υπερεξουσίας, είναι προγραµµατισµένη να απορρυθµίζει ολοένα και περισσότερο τη ζωή της παραδοσιακής και εθνικής κοινωνίας. 

Η παγκοσµιοποίηση έχει πολλές προεκτάσεις, οι δυναµικές και συχνά αψυχολόγητες παρεµβολές των σκηνοθετών και πρωτεργατών της παγκόσµιας µετεξέλιξης στην κατασταλαγµένη και παγιωµένη καθηµερινότητα ισοδυναµούν µε σεισµικές δονήσεις που επηρεάζουν όλους σχεδόν τους τοµείς της καθηµερινής ζωής. 

Για τους βαθείς γνώστες της παγκοσµιοποίησηςσηµαίνεισυνωµοσία και ύβρεις κατά του ανθρωπίνου γένους, διότι θα εξελιχθεί σε µια κυριαρχία πάνω στους ανθρώπους µε αποτέλεσµα οι ελάχιστοι να κυριαρχούν στη µάζα (σύνολο), να υπάρξει δηλαδή µια καθολική επιβολή µερικών ατόµων, οι οποίοι αντί να παρέχουν ελευθερία σε όλους, θα παρέχουν δικαιώµατα σε λίγους και θα επιβάλουν υποταγή στους πολλούς. 

Οι διεθνείς οργανισµοί δουλεύουν εντατικά, παράγουν χαρτιά, υπογράφουν συµβάσεις και διακηρύξεις, τα εξαποστέλλουν στα τηλεοπτικά παράθυρα µαζί µε τα πορτραίτα των δήθεν πρωτοπόρων για την παγκόσµια ευηµερία, ανάπτυξη, ισότητα, εργασία, συναδέλφωση. Ωστόσο, πίσω από όλα αυτά τα στηµένα σενάρια, κινείται η σιδερένια µηχανή τους που απεξεργάζεται την επικυριαρχία και την καθολική υποδούλωση. 

Την παγκοσµιοποίηση τη βιώνουµε αυτή τη στιγµή, χωρίς να είµαστε σε θέση να προσδιορίσουµε µε σταθερές παραµέτρους πώς µεθοδεύεται και πώς εξελίσσεται, διότι οι σχεδιασµοί είναι µυστικοί, οι εξελίξεις ραγδαίες, αλλά και ο ορίζοντας θολός. 

Κατά το τελευταίο τέταρτο του 20ου αιώνα σηµειώθηκαν ιστορικές µεταλλαγές, η πρώτη ήταν η αλµατώδης πρόοδος της ηλεκτρονικής τεχνολογίας, ούτε ο χώρος, ούτε ο χρόνος δεν άντεξαν να σταθούν φραγµοί στη βιοµηχανοποίηση και στη µαζοποίηση της ζωής. Από τη µια δεκαετία στην άλλη η γη µας µίκρυνε και οι αποστάσεις σµίκρυναν µε τις µικροσκοπικές αδιόρατες συσκευές. 

Η δεύτερη µεταλλαγή ήταν η κατάρρευση του οικοδοµήµατος του υπαρκτού σοσιαλισµού. Από τη δεκαετία του ’70 άρχιζε να τρίζει επικίνδυνα το οικοδόµηµα και µε την ανατολή της τελευταίας δεκαετίας του αιώνα ο τριγµός έφερε το σπινθήρα στον πυρήνα του εκρηκτικού µηχανισµού και ολόκληρο το συγκρότηµα σωριάστηκε µονοµιάς. 

Μετά την κατάρρευση του υπαρκτού σοσιαλισµού και τον κατακερµατισµό της τραυµατισµένης υπερδύναµηςαπόµεινε µόνος ρυθµιστής του παιχνιδιού της παγκόσµιας επικυριαρχίας και της παγκοσµιοποίησης η πρωτοπόρος στην ανάπτυξη της τεχνολογίας και της οικονοµίας, η Αµερική. Αυτή διακινούνταν πλέον στον παγκόσµιο χάρτη µε τον αέρα της υπερδύναµης και µε την έπαρση του υπερεξουσιαστήπαρεµβαίνοντας ευκαίρως ακαίρως προς την εξυπηρέτηση των δικών της συµφερόντων, µε µεθοδεύσεις, συνήθως άγαρµπες. Πίσω από τη φαινοµενικά πολιτική ηγεσία βρίσκονταν οι αυτοκράτορες του πλούτου και οι ανεξέλεγκτοι προγραµµατιστές της παγκοσµιοποίησης, που δε σέβονται τις αγωνίες της ανθρώπινης ύπαρξης και δεν υπολογίζανε τη χαρά ή τον πόνο, η αίσθηση, που δεν είναι απλή αίσθηση αλλά τραγική εµπειρία που κυκλοφορεί ως γεύση οδύνης σε όλο τον κόσµο, διότι τα όργανα της παγκοσµιοποιηµένης υπερδύναµης έπαιξαν το ρόλο µιας υπηρεσίας οικουµενικής αστυνόµευσης. 

Η παγκοσµιοποίηση είναι σήµερα µια µηχανή σε φόρτε λειτουργία,τα τοπικά κοινοβούλια συνεχώς υποβαθµίζονται, η “κεντρική εξουσία” συσκέπτεται, διαβουλεύεται και νοµοθετεί αναγκάζοντας τις µικρές δυνάµεις να ευθυγραµµιστούν µε το “κοινό Διεθνές Δίκαιο”, ενώ οι ίδιοι είναι οι πρώτοι παραβάτες του. Στα ανοιχτά χέρια τους που απλώνονται για να προσφέρουν δήθεν ευµάρεια και απόλαυση, διαβάζεις την αρπακτική τους διάθεση, στιςµεγαλόστοµες διακηρύξεις, για οικονοµική και πολιτιστική ανάπτυξη και ισότητα, διακρίνεις την υποκριτική µάσκα της πλαστογραφίας και της απάτης, είναι καµουφλαρισµένοι που δείχνουν µεγάλο ενδιαφέρον ανοίγοντας την αγκαλιά τους, αλλά µόλις ο µικρός ο αδύναµος γύρει να απολαύσει στοργή και συµπαράσταση, τότε γίνονται θύµατα και στρατωνίζονται στο γκέτο της εκµετάλλευσης και της απανθρωπιάς. 

Η παγκοσµιοποίηση θέλει να ισοπεδώσει, οµογενοποιήσει και µαζοποιήσει τα πάντα µε τον “οδοστρωτήρα” της και να τυποποιήσει όλα τα πολιτιστικά αγαθά, ώστε να επικρατήσει παντού στο όνοµα της «Προόδου» µια οµοιόµορφη µαζική υλιστική κουλτούρα ζωής που προάγει την εξαφάνιση της διαφορετικότητας των λαών. Επιδιώκει την αποδυνάµωση των εθνικών πολιτισµών, την καταστροφή της ιδιοτυπίας και ιδιοσυστασίας των λαών, προσπαθεί να «αµερικανοποιήσει» την κοινωνία και να τη µετατρέψει σε ανθρώπους “καταναλωτές ξυλοκεράτων” και σε ναρκωµένους εκτελεστές των εντολών της Νέας Τάξης Πραγµάτων. 

Ο διευθυντής της “εταιρίας πολιτικού σχεδιασµού Χένρυ Κίσσιγκερ” ΝτΡόθκοπ είχε δηλώσει προ τριών δεκαετιών περίπου, στο αµερικανικό περιοδικό “εξωτερική πολιτική” «Η Παγκοσµιοποίηση ή πολιτιστικός ιµπεριαλισµός δεν είναι τίποτα άλλο από την επιβολή του αµερικάνικου µοντέλου ζωής… και προς τούτο πρέπει να καταργηθούν όλες οι εθνικές κληρονοµίες και γλώσσες…». (“Παγκοσµιοποίηση” π. Θ. Σωτήρχος, σελ. 36). 

Με τον τρόπο αυτό πολλές χώρες θα χάσουν την εθνική τους ταυτότητα, θα ξεχάσουν την ιστορία τους και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους και τέλος θα µαζοποιηθούν και µε το πέρασµα του χρόνου θα χαθούν από το προσκήνιο. 

Η παγκοσµιοποίηση έχει στόχο να υπάρχει µια κουλτούρα, µια θρησκεία, µια γλώσσα, µια µόδα, µια ιστορία, ένας τρόπος σκέψης, εκπαίδευσης, διατροφής, ψυχαγωγίας, ένα νόµισµα, µια ταυτότητα και ένα τσιπάκι για όλους τους ανθρώπους της γης, ώστε οι πάντες να γίνουµε δηλαδή µια απρόσωπη τυφλή µάζα. 

Επιδιώκει τη διαφθορά των λαών µε την εξαφάνιση κάθε ηθικής, πνευµατικής και ανθρωπιστικής αξίας, πασχίζουν µε όλα τα Μέσα Μαζικής Πληροφόρησης (εφηµερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις…), τα οποία διαφηµίζουν την αποενοχοποίηση του σπάσιµου του γάµου και αγκοµαχούν να δείξουν πως η διαδικασία του διαζυγίου είναι µια λειτουργία του ευεργετήµατος της ατοµικής ελευθερίας. Σκοπός τους; Η διάλυση της οικογένειας και γι’ αυτό προπαγανδίζουν την “ελεύθερη συµβίωση”, τους γάµους των Οµοφυλοφίλων”, τη σεξουαλική ασυδοσία και κάθε ανωµαλία και αισχρότητα, το ξεγύµνωµα των γυναικών, την πορνεία, τη µοιχεία και ένα σωρό ακόµα “προοδευτικά”. 

Η Παγκοσµιοποίηση είναι γι’ αυτούς που βλέπουν πίσω από το παραπέτασµα, ότι προσπαθούν, αγκοµαχούν να οµογενοποιήσουν την ανθρώπινη σκέψη και συµπεριφορά, ώστε να κλωνοποιηθούν” οι λαοί και να “µεταλλαχθούν και να ενδιαφέρονται µόνο για χρήµα, σάρκα, ύλη, τεχνολογία και διασκέδαση, να καταντήσουν δηλαδή “τούβλα” στις πνευµατικές αναζητήσεις και τσιµεντένιες κολώνες” στα αισθήµατα, ώστε να είναι ηθικά και πνευµατικά ανάπηροι για να µην αντιδρούν στα διάφορα νεοταξικά τους σχέδια. 

Σπρώχνουν τις νεανικές ψυχές στην ανέλεγκτη και ακυβέρνητη πληµµύρα των ναρκωτικών. Ιδρύουν δήθεν κέντρα αποτοξίνωσης για να ελευθερώσουν τους νέους από την αιχµαλωσία του θανάτου, αλλά κανένας δεν αποτολµάει να δείξει τα σηµεία παραγωγής που οι δορυφόροι ζουµάρουν µέχρι 1 cm για να τα καταστρέψουν, αφού είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει καµία γωνιά του κόσµου που να µπορεί να αντισταθεί στην ερευνητική τους επέλαση. 

Εξωθούν τη νεολαία σε ανόητες και διεφθαρµένες, υλιστικές και σαρκολατρικές µοντέρνες κουλτούρες και µόδες, στην κάθε αναισχυντία και ανηθικότητα, στη βία, στο σατανισµό και σε ανυπακοή προς τους γονείς και αυτό να διαφθαρεί τελείως η νεολαία και να επέλθει πλήρως το “χάσµα των γενεών”, ώστε να µην έχει τη δύναµη να κυβερνήσει το σήµερα ή να δώσει βεβαιότητα για το αύριο. 

Βλέπουµε στρατιές νέων ανθρώπων να παρελαύνουν θλιµµένες µε σαβανωµένα όνειρα και το περπάτηµά τους να µεταβάλλεται σε ποµπή, που προχωρεί µε κατεύθυνση το νεκροταφείο. 

Γίνεται διαστροφή στην Ελληνική παιδεία, στην κακοποίηση της γλώσσας στην Ελληνορθόδοξη αγωγή, ώστε να έχουµε αµόρφωτη νεολαία, χωρίς πίστη και ηθική, χωρίς οράµατα και υψηλά πνευµατικά ενδιαφέροντα, χωρίς ιστορική µνήµη, κριτική και φιλοσοφική σκέψη, για να γίνουν οι νέες γενεές µας “πολτός και µάζα”, θύµατα της µαζικής αµερικανικής κουλτούρας, ώστε τότε πολύ εύκολα θα χάσουν το πιστεύω τους, την Ορθοδοξία και την πνευµατικότητά τους ως Έλληνες, οι οποίοι δια µέσου των αιώνων έδωσαν πνευµατικές αξίες πολιτισµού στην ανθρωπότητα. 

Η παγκοσµιοποίηση προετοιµάστηκε από το 1897 µε τα “Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, όπου πρόλεγαν την κατάργηση των εθνικών δικαίων και τη δηµιουργία µιας διεθνούς υπερκυβέρνησης, µε την ισοπέδωση των εθνικών συνόρων, νοµισµάτων, κ.ά. Οι κυβερνήσεις θα είναι υποχείρια και εκτελεστικά όργανα των νεοταξικών εγκεφάλων. Θα είναι δηλαδή σαν µια καρδιά που χτυπάει σπασµωδικά, µέσα στο θολό κλίµα της απροσδιοριστίας που ξαποστέλλει στην περιφέρεια το µολυσµένο αίµα της απογοήτευσης. Ο δε κάθε χτύπος της θα είναι χτύπος φθοράς και η κάθε φθορά θα είναι ένα σπρώξιµο στη χωµατερή της αυτοκαταστροφής. 

Η Ελληνική Δηµοκρατία τώρα αντικαταστάθηκε από τη δικτατορία των Βρυξελλών, εκεί συζητούνται, εκεί ψηφίζονται και απλώς η “Ελληνική Δηµοκρατία” τα εκτελεί!  

Έχει δοθεί εντολή για την ιδιωτικοποίηση όλων των κρατικών µικρών και µεγάλων επιχειρήσεων (ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΟΣΕ, Τράπεζες, αεροδρόµιαλιµάνια, µαρίνες, κ.ά.) που “αγοράστηκαν” από πολυεθνικές και το κράτος µετατράπηκε σε µαριονέττα τους. 

Έχει δοθεί εντολή να µειωθούν οι έλληνες αγρότες σε ποσοστό 4% του πληθυσµού από 45% που ήταν στη δεκαετία του ’70, ώστε οι υπόλοιποι να µαζευτούν στις πόλεις διεκδικώντας ένα πτωχοµεροκάµατο του λαθροµετανάστη, έτσι θα χάσουν τις πατρογονικές εστίες και τις πηγές τροφοδοσίας και θα γίνουν ή άνεργοι ή µετανάστες εξαρτώµενοι από τις εισαγωγές αγροτικών προϊόντων. 

Έχει δοθεί εντολή να αγοράζονται σπόροι µόνο από τις πολυεθνικές, ώστε να ελέγχουν την παγκόσµια παραγωγή και οι αγρότες να γίνουν δούλοι τους και ο άνθρωποι να καταναλώνουν τα σκουπίδια τους και σιγά-σιγά να µεταλλαχθούν σε άρρωστα ζόµπι! 

Έχει δοθεί εντολή να µας δηλητηριάζουν µε αεροψεκασµούς από ξένα αεροσκάφη µε επικίνδυνα χηµικάαλουµινόσκονη, µαλάθιο, πυρίτιο, βάριο, κάδµιο, αιθυλένιο κ.ά. και µε τοξικούς και παθογόνους οργανισµούς, που προκαλούν σοβαρές βλάβες στον οργανισµό, όπως γρίπες, πνευµονικές και καρδιακές παθήσεις, αλλεργίες, καρκίνους, απώλεια µνήµης, ζαλάδες, κατάθλιψη, πόνους, λήθαργο, γαστρεντερικές διαταραχές, σκλήρυνση κατά πλάκας κ.ά.. Ώστε ο λαός να είναι µόνιµα αδιάθετος, νωθρός, άβουλος και να µην αντιδρά στα παγκοσµιοποιηµένα νεοταξικά προγράµµατά τους. 

Έχει δοθεί εντολή να γίνονται όλες οι υπηρεσίες ηλεκτρονικά, ηλεκτρονικές κάρτες, βιοµετρικά διαβατήρια, ηλεκτρονικά διόδια, βιοµετρικοί έλεγχοι… τα χρησιµοποιούν ως πρόσχηµα την τροµοκρατία, την οποία αυτοί οι ίδιοι δηµιούργησαν και συντηρούν, την επεκτείνουν για να αναγκάσουν τους λαούς, ώστε να δεχθούν τα ανελεύθερα ηλεκτρονικά κατασκοπευτικά αυτά συστήµατα ελέγχου και τη νέα ηλεκτρονική ταυτότητα ή καλύτερα “Κάρτα του Πολίτη” που είναι ένας σύγχρονος χαφιές αόρατος, κρυµµένος από χιλιόµετρα µακριάακόµα και ωκεανούς. Αυτοί που τη σχεδίασαν δεν τους ενδιαφέρουν µόνο το όνοµα, τόπος γέννησης, ή η οµάδα αίµατος, αλλά η χρήση των παλµών µπορεί να διαπεράσει τον τοίχο και να ανιχνεύει κάθε κίνηση µέσα από τους τοίχους, “διαβάζοντας” ακόµα και την αναπνοή! 

Δύο διαβουλεύσεις που έγιναν (µία επί Γ. Παπανδρέου το 2010 και επί Α. Τσίπρα το 2015) η συντριπτική πλειοψηφία ήταν αρνητική κατά 98% (στα 1661 άτοµα µόνο 30 ήταν θετικοί) και όµως επιµένουν στην εφαρµογή τους. Εδώ είναι κάτι το απίστευτο, το γερµανικό δίκτυο Ultimatoµας πληροφορεί ότι συγκεντρώνει και αποθηκεύει 100.000 δεδοµένα το δευτερόλεπτο, η ζωή µας όλη δηλαδή θα είναι στο εξής σε ένα τσιπάκι! 

Έχει δοθεί εντολή να διευκολύνουν τη προέλαση στις επάλξεις της Εκκλησιαστικής ηγεσίας πλαδαρών, ανίκανων και αρκετές φορές ανάξιων ρασοφόρων, που αν χρειαστεί, να έχουν πρόχειρο τον τρόπο να τους στοµώνουν και να τους διασύρουν. 

Μέσα από δω ξεπήδησε ο αντίχριστος Οικουµενισµός, η θρησκευτική παγίδα µε το ωραίο όνοµα, διοργανώνοντας διαχριστιανικές και διαθρησκευτικές συνάξεις, στις οποίες οργανωτές είναι επί το πλείστον προδότες “ορθόδοξοι” εκκλησιαστικοί ηγέτες. Σκοπός τους να ενώσουν την Αληθινή Πίστη της Ορθοδοξίας µε όλες τις θρησκείες σε µια πανθρησκεία, ώστε να γεµίσει η Ελλάδα µε τζαµιά, παγόδες, εντευκτήριους οίκους… Και όσοι θα αντιστέκονται, θα αρχίσει ο διωγµός των. 

Έχει δοθεί εντολή για συστηµατική υπονόµευση και ξεθεµελίωση των πνευµατικών ευαισθησιών, ερεισµάτων και δεσµών, που µας ενώνουν ως Έλληνες και ως Ορθόδοξοι. Με διάφορους αντιχριστιανικούς και ανθελληνικούς νόµους έτσι προσπαθούν να µας αποκόψουν από τις Προγονικές µας παραδόσεις. Αυτό το κατήγγειλε στη Βουλή ο τότε αντιπρόεδρος της Βουλής Π. Κρητικός, λέγοντας ότι έχουν σκοπό «για ν’ αποξηρανθεί ηθικά ο λαός µας να γίνει άµορφη και άβουλη µάζα, αγελαίο άθυρµα και καταναλωτικό σύνολο στην ακόρεστη βουλιµία της παγκοσµιοποίησης» (“Παρόν”, 26/6/05). Έχει δοθεί εντολή για τη συνεχή αλλοίωση των ιστορικών και θρησκευτικών βιβλίων, την κατάργηση της προσευχής στα σχολεία – δηµοτικάγυµνάσια και λύκεια – αντικατέστησαν το µάθηµα των Θρησκευτικών µε τη θρησκειολογία, κατάργησαν τις σχολικές εορτές, σταµάτησαν την έπαρση της Ελληνικής σηµαίας, τον εκκλησιασµό κ.ά., µε τις θρασύτατες αυτές επεµβάσεις σκοπό έχουν να διακόψουν την ιστορική συνέχεια της νεολαίας από την παραδοσιακή αδιαπραγµάτευση ελληνοθρησκευτική και ιστορική πραγµατικότητα. 

Έχει δοθεί εντολή για βιολογικό αφανισµό ως Γένος, µε τα µνηµόνια που µας επιβάλουν, απωθούν τους νέους να παντρευτούν, καλπάζει η µετανάστευση, η υπογεννητικότητα, η αντισύλληψη και οι εκτρώσεις αλλά η παντελής έλλειψη φροντίδας για τους ήρωες πολυτέκνους… Η Ελλάδα έχει χαρακτηρισθεί από τον ΟΗΕ ως γηρασµένη χώρα. 

Όλα είναι προσχεδιασµένα µε σατανικό τρόπο, οι ορδές των λαθροµεταναστών που καταφθάνουν από διάφορα σηµεία στη χώρα σκόπιµα και ανεξέλεγκτα, σκοπό έχουν να αλλοιώσουν σύντοµα τη πληθυσµιακή σύνθεση της χώρας, ώστε να γίνουµε µειονότητα µέσα στην πολυεθνική πατρίδα και αργότερα θα αφανιστούµε (βλέπετε Κόσσοβο). 

Έχει δοθεί εντολή για µείωση του πληθυσµού. Ο αµερικανοεβραίος κινηµατογραφιστής Ααρών Ρούσσο έδωσε συνέντευξη στον Άλεξ Τζόουνς, λίγες ηµέρες πριν πεθάνει από καρκίνο και την οποία  παρουσίασε το 2009, σ’ αυτή µεταξύ άλλων πολλών αναφέρει και για τις συνοµιλίες που είχε µε τον Νικ Ροκφέλερ, δηλαδή: για το χτύπηµα της 11ης Σεπτεµβρίου, την εισβολή στο Αφγανιστάν, τον αγωγό µέσω Κασπίας Θάλασσας, το Ιράκ, το Τσάβε της Βενεζουέλας, τον Μπιν Λάντεν κ.ά. Τον ρώτησε, γιατί νοµίζει πως έγινε το κίνηµα απελευθέρωσης της γυναίκας; Ο Ρούσσο του απάντησε, ότι έγινε για το δικαίωµα των γυναικών στην εργασία, την ισοδύναµη αµοιβή τους µε τους άνδρες, όπως ακριβώς είχαν κερδίσει το δικαίωµα της ψήφου. Ο Ροκφέλερ ξέσπασε σε γέλια και του είπε ότι είναι ανόητος να πιστεύει κάτι τέτοιο, αλλά του εξήγησε τους δύο βασικούς λόγους για τους οποίους χρηµατοδότησαν το κίνηµα (στην Ελλάδα πρωτοστατούσε η αµερικανοτραφής Μάργκαρετ Παπανδρέου) και αφού κατέχουν όλες τις εφηµερίδες και την τηλεόραση… είπε: “Ο ένας – λόγος είναι – επειδή πριν από αυτό οι τραπεζίτες δεν µπορούσαν να φορολογήσουν το µισό πληθυσµό και ο άλλος γιατί µπορούσαν έτσι τα παιδιά να πάνε σχολείο σε µικρότερη ηλικία, επιτρέποντάς τους να τα κατηχήσουν στην αποδοχή του κράτους σαν την αρχική οικογένεια, διασπώντας έτσι το παραδοσιακό οικογενειακό µοντέλο”. 

Το ίδιο επισήµανε και η πρωτοπόρος φεµινίστρια GloriaSteinem ότι η CIAχρηµατοδότησε το περιοδικό MsMagazine για τη διάσπαση του παραδοσιακού οικογενειακού µοντέλου. 

Ο Ρούσσο είπε ακόµα ότι ο Ροκφέλερ του τόνισε: “Οι άνθρωποι πρέπει να κυβερνηθούν” από µια “ελίτ και ότι ένα από τα εργαλεία αυτού του ελέγχου είναι η µείωση του πληθυσµού”, ότι ο παγκόσµιος πληθυσµός “… πρέπει να µειωθεί τουλάχιστον στο µισό”. 

Έχει δοθεί εντολή για αλλαγή δεδοµένων και έφεραν στην ανθρωπότητα τον κορωνοϊό ή Covid-19 για να µειώσουν πιο εύκολα τον πληθυσµό. Το πρώτο κρούσµα καταγεγραµµένο αναφέρθηκε στην Κίνα στις 17 Νοεµβρίου του 2019 και στις 11 Μαρτίου 2020 εξαπλώθηκε σε 114 χώρες µε µολυσµένους περισσότερους από 118.000 ανθρώπους. Την ίδια ηµεροµηνία 11 Μαρτίου 2020 η Ελληνική κυβέρνηση ψήφισε το Νόµο αρ. 4675/2020 του υποχρεωτικού εµβολιασµού, παρά την αντίθετη απόφαση της Ευρωπαϊκής Σύµβασης ΟΒΙΕΔΟΥ που ισχύει και στην Ελλάδα (κυρωτικός νόµος Ν. 2619/1998, ΦΕΚ Α΄ 132), για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωµάτων. 

Για τον κορωνοϊό έχουν γραφεί πολλά υπέρ και κατά, εµείς θα αναφέρουµε µόνο ένα, λόγω χώρου, του Νοµπελίστα Ιάπωνα καθηγητή της Ιατρικής Δρ. TasukuHopjoπου έφερε σεισµό στο σύστηµα µε τις τεκµηριωµένες θέσεις και απόψεις του, ότι ο κορωνοϊός δεν είναι φυσικό φαινόµενο. «Ο κορωνοϊός -δήλωσε– εάν ήταν φυσικός, δεν θα επηρέαζε ολόκληρο τον κόσµο, όπως έκανε, διότι η θερµοκρασία είναι διαφορετική σε διάφορες χώρες. Εάν ήταν φυσικός θα επηρέαζε µόνο τις χώρες που έχουν την ίδια θερµοκρασία µε την Κίνα. Αντ’ αυτού όµως διαδίδεται σε µία χώρα σαν την Ελβετία, µε τον ίδιο τρόπο που διαδίδεται σε ερηµικές περιοχές. Εάν ήταν φυσικός θα είχε διαδοθεί σε ψυχρά µέρη, αλλά θα πέθαινε σε θερµές περιοχές… 

» Με βάση όλη τη γνώµη µου και έρευνά µου µέχρι τώρα (40 χρόνια έρευνα σε ζώα και ιούς), µπορώ να πω µε εµπιστοσύνη 100% ότι ο κορωνοϊός δεν είναι φυσικός. Δεν προήλθε από νυχτερίδες. Τον κατασκεύασε η Κίνα. Εάν αυτό που λέω σήµερα αποδειχθεί ψευδές, ακόµα και µετά το θάνατό µου, η κυβέρνηση µπορεί να αποσύρει το βραβείο Νόµπελ µου». 

Το ίδιο µας λέγει και τις τελευταίες ηµέρες (12-4-2021) µε δηλώσεις ο Γάλλος καθηγητής Ζαν Μπερνάρντ Φουρτιγιάν ότι ο ιός SARS-Cov 2 ήCOVID-19 κατασκευάστηκε στο Ινστιτούτο Παστέρ Γαλλίας, τουτέστιν δεν είναι φυσιολογικός αλλά τεχνικός! 

Για όλη αυτή τη συνωµοσία της καταστροφής που περιγράψαµε εν συντοµία οι οργανωτές του κινήµατος της Παγκοσµιοποίησης ή της Νέας Τάξης, πιστεύουν πως αν σπάσουν τους δεσµούς που ενώνουν τους ανθρώπους – θρησκεία, οικογένεια, παράδοση, κουλτούρα, παιδεία, πολιτισµός… – που τους αναδεικνύουν σε οµόγνωµη και οµότροπη κοινότητα, θα καταφέρουν να τους αποµονώσουν και να τους ρυµουλκήσουν στις ιδέες τους, και να τους καταστήσουν άφωνα εξαρτήµατα του µηχανισµού της παγκόσµιας υποταγής. 

Στο σκοτεινό αυτό ρόλο – εν γνώσει ή άγνοια – συµµετέχουν κυβερνήσεις, οργανώσεις ύποπτες και σκοτεινές, πολυεθνικές εταιρίες, κόµµατα, τράπεζες, ΜΜΕ, κ.ά. 

Τον πιο κύριο ρόλο στην Ευρώπη στα σκοτεινά σχέδια της Παγκοσµιοποίησης το παίζει η Ενωµένη Ευρώπη (Ε.Ε.) και οι πολιτικοί µας σπρώχνουν στη σκλαβιά χωρίς καν να µας ρωτήσουν. 

Η εκκλησιαστική ηγεσία δείχνει να µην ταυτίζεται µε τις αγωνίες, τα οράµατα και τα βιώµατα του λαού. Το ιστορικό ρολόι της σύγχρονης αρχιεροσύνης έχει κολλήσει στην ώρα του Βυζαντίου. Στην συναλληλία µε τους αυτοκράτορες, στη δόξα και στη µεγαλοπρέπεια των Βυζαντινών τελετών, στα δάνεια από το κοσµικό τυπικό και στην προβολή της χλιδής, που κάποτε εντυπωσίαζε τις µάζες και τις έκανε να σκύβουν δουλικά το κεφάλι. 

Προσκολληµένοι οι σηµερινοί δεσποτάδες σε αυτή την περίοδο της λαµπρότητας και της συνοδοιπορίας µε την κοσµική εξουσία, δεν τολµούν να βυθίσουν το βλέµµα στη µαρτυρική εποχή της αµφισβήτησης και της Παγκοσµιοποίησηςφοβούµενοι και ταυτόχρονα τρέµουν µη τυχόν και σύστηµα αλλάξει (το “Νόµω κρατούσης Πολιτείας”) και βρεθεί η Εκκλησία “απροστάτευτη” από το Νόµο και από το χωροφύλακα, στους πέντε δρόµους. 

Καµιά άλλη Ορθόδοξη Εκκλησία δεν περπατάει µε τις αλυσίδες της εξάρτησης που την περισφίγγουν και τη σέρνουν οι εκάστοτε κρατούντες, η µόνη που λειτουργεί στο πλαίσιο της υποτιθέµενης “συναλληλίας”, ή, σωστότερα, στο σχήµα της καταπιεστικής εξάρτησης από την κοσµική εξουσία είναι η Ελλαδική Εκκλησία. 

Η σηµερινή σύνθεση του Ιεραρχικού Σώµατος δε δίνει ελπίδες για αφύπνιση, τα δείγµατα γραφής είναι αρνητικά και τα ποιµαντικά ανοίγµατα ατελέσφορα. Η παγκοσµιοποίηση αγωνίζεται να γκρεµίσει τα σύνορα! Θα τους αφήσουµε; Ας αντισταθούµε στα ολέθρια προγράµµατά της. Ας αγωνιστούµε για να σωθεί η Ελλάδα µας από την αποστασία, διαφθορά, διάβρωση, διάλυση, υποδούλωση και καταστροφή, “ιδού νυν καιρός ευπρόσδεκτος, ιδού νυν ηµέρα σωτηρίας” (Β΄ Κορινθ. 6, 2). Ας πράξουµε το ιερό καθήκον µας προς το Θεό, τους χιλιάδες Μάρτυρες, την Πατρίδα, τους Προγόνους και τους συνανθρώπους µας. 

Εφ. Αγώνας 

Πηγή e mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .