Δευτέρα, Μαΐου 31

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ – ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ – ΠΟΥ ΕΣΤΙΑΖΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

sepoliamain2

Στους ανοιχτούς λογαριασμούς και στο παρελθόν του 34χρονου Αριστείδη Παππά που δολοφονήθηκε σε καφετέρια, στα Σεπόλια, ύστερα από πυροβολισμούς ενόπλου, εστιάζουν οι έρευνες της αστυνομίας που αναζητεί ακόμη τον δράστη.

Το άγριο έγκλημα, που εκτυλίχθηκε χθες λίγο πριν από τις 18:00, θύμισε σκηνές φάρ ουέστ, ενώ επρόκειτο για μαφιόζικο χτύπημα.

Όπως αποκαλύφθηκε, τον 32χρονο είχαν προσπαθήσει να σκοτώσουν άλλες τρεις φορές: το 2007, το 2019 και το 2021, με την τέταρτη χθες να είναι και η τελειωτική.

Στην τέταρτη επίθεση δολοφονήθηκε ο Αριστείδης Παπάς.


Στο παρελθόν, είχε κατηγορηθεί για ληστείες, διακίνηση ναρκωτικών και είχε φυλακιστεί.

«Άρη μου, σε έφαγαν οι Αλβανοί», τα λόγια της μητέρας του 34χρονου που συγκλόνισαν.

Το χρονικό της υπόθεσης

Άγριο έγκλημα εκτυλίχθηκε, το απόγευμα, στα Σεπόλια, στην οδό Δυρραχίου 30, όταν ένοπλος εισέβαλε σε καφενείο, πυροβόλησε στο κεφάλι θαμώνα και τον σκότωσε.

Πληροφορίες του ρεπορτάζ κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών διακίνησης ναρκωτικών που δρουν στο κέντρο της Αθήνας.
Το θύμα δέχθηκε οκτώ σφαίρες.

Στο παρελθόν, είχε κατηγορηθεί για ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών. Μάλιστα είχε φυλακιστεί, ενώ είχαν σημειωθεί τρεις απόπειρες δολοφονίας του.

Είχε δεχθεί πάλι επίθεση τον περασμένο Φεβρουάριο στην Πλατεία Αττικής και οι δράστες, που δεν τον πέτυχαν, είχαν αφήσει το πιστόλι σε ταξί με το οποίο διέφυγαν.

Η μητέρα του Αριστείδη Παππά έκλαιγε και φώναζε: «Άρη μου, σε έφαγαν οι Αλβανοί».

Η αστυνομία δέχθηκε κλήση για το περιστατικό στις 17:55.

sepolia__1_
sepolia__2_

Μετά την ένοπλη επίθεση, ο δράστης φέρεται, σύμφωνα με ορισμένες μαρτυρίες, να επιβιβάστηκε σε ταξί και να εξαφανίστηκε.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του.

 https://www.makeleio.gr//

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .