Τρίτη, Μαΐου 25

ΖΩΑΡΑ! Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το υπερπολυτελές σπίτι της και οι βόλτες με τον αγαπημένο της

psuropoulou_konstantina

Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ωστόσο στα social media είναι πολύ δραστήρια. Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συχνά δείχνει στιγμές της καθημερινότητάς της, τα χόμπι της, αλλά και αγαπημένες γωνιές του σπιτιού της.

Η παρουσιάστρια μένει σε μια μεζονέτα στην περιοχή της Βούλας, τη διακόσμηση του οποίου έχει επιμεληθεί αποκλειστικά η ίδια. Το διαμέρισμα έχει μοντέρνα αισθητική, στον χώρο κυριαρχούν οι λευκές και γκρι αποχρώσεις, ενώ εντύπωση προκαλεί ο πίνακάς της στο σαλόνι, αλλά και το γυμναστήριο που έχει στήσει εκεί.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει δηλώσει πολλές φορές ότι της αρέσει να προσέχει τη φυσική της κατάσταση και να κάνει διαφορετικά είδη γυμναστικής. Μένει με το αγαπημένο της σκυλάκι, τη Misu. Ωστόσο πρόσφατα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε αν είναι έγκυος.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου:

spiti_spiropoulou spuropoulou_skylos.jpg spiropoulou_spiti_saloni saloni_konstantina_spiropoulou.jpg

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .