Δευτέρα, Μαΐου 10

Οταν οι “γεναιοι” του φοβου …γινουν οι προδοτες του ειδους !!




Θα ακουστουν πολλα απο εδω και περα και ο διαχωρισμος ειναι αναποφευκτος !

Το αφηγημα μπορει να παρει πολλες μορφες , η δικαιολογια παντα ηταν μια ..πο@τανα γκομενα!

Ειμαστε αν θυμασαι στην Ιδια εποχη που αν πεις αγαπω την πατριδα θα σε γ@μησει ο Ηγετης σου ..σαν νατιβιστη!Η εποχη της παραζαλης οπου η σημαια τον προγονων σου ειναι το συμβολο του φασισμου σου !

Με το ιδιο σκεπτικο σημερα υπαρχουν ατομα που υιοθετουν την νεα μοδα διαλεκτικης και νοησης … οπου τον φοβο και το σκατο στην καλτσα θα το παρουσιασουν..σαν πραξη ανιδιοτελειας για το γενικο καλο !..

Βεβαια αυτο το νεο αφηγημα ενπεριεχει μεσα ξεκαθαρα το αφηγημα των “αρνητων”…αλλιως πως ρισκαρεις για το αγνωστο ..αν δεν υπαρχει κινδυνος !..

Γεναιος ..που απο φοβο να μην παθει κατι το κοπαδι …τολμησε να κανει το “αγωστο” σε εξελιξη εμβολιο για να σωθουμε ολοι …μαλιστα !

Εποχη του καθρεφτη … ο τελευταιος πρωτος και ο ποντικας γατονι!

Αν ομως εμεις οι “αρνητες” εχουμε δικιο ..τοτε ολοι εσεις οι “Νεογεναιοι” του ειδους γινατε ..οι απολυτοι προδοτες ..αφου ειστε πλεον ο Ιος , ειστε πλεον η διασπορα ..!

Τα νουμερακια μεχρι ωρας μας δειχνουν οτι το πραγμα ειναι ετσι .. !

Αορατος εχθρος , πορεια προς το αγνωστο ..ειναι μια λογικη συνεχεια ..για ολους εσας που απλα δεν τολματε να δειτε ..μην και σας πουν αρνητες ..η φατε κανα προστιμο!

Για αυτους τους Ηρωες αραγε μιλαμε ;;… Μαλλον αυτη την εποχη ΜΟΝΟ αυτου του υψους ηρωες μπορουμε να παραγουμε !

Εγω παντως γνωριζω καμια εκατοστη Ηρωες του αγνωστου που μου ειπαν στα μουτρα ..ασε ρε φιλαρακι εμεις θελουμε να μπορουμε να κανουμε κανα ταξιδακι… ! Ηρωας με την σκεψη στον κωλο του ;;… Δυσκολο καρντασια !!

Απο αυτους τους “Ηρωες” “Γεναιους” ετοιμαστειτε να ακουσετε και να δειτε πολλα …! Περαν την εκατακομβη νεκρων που ερχεται απο τον Σεμπτεμβριο και μετα..Γιατι τοτε οσοι ακομα ζουν επειδη το νανουλικο ακομα δεν εχει παρει εντολη …θα λενε για εμας οτι ειμαστε η αιτια του κακου ..και δεν θα μπορεσουν ποτε να διαχειριστουν οτι μονοι τους εβαλαν μεσα τους την θανατικη ποινη τους !..

Το εχω πει απο την αρχη του “Αορατου” και το ξαναλεω ..το νου σας οταν αρχισει η συνδημια !!

Αν δεν μπορεσαμε να εξηγησουμε τα αυτονοητα , για ολα τα σημερινα δεδομενα, για το τι ειναι αυτο το εμβολιο , αν μπορουν να το κανουν υποχρεωτικο , για αντισυνταγματικους νομους , για ανθρωπινα δικαιωματα …την ανυπαρξια γονιδιωματος και αποδειξης υπαρξης του αορατου ..και χιλιαδες ακομα οταν τα πραγματα ηταν ακομα νορμαλ…φανταστειτε τι εχει να γινει μολις ερθει η συνδημια και το μεγαλο θανατικο!…

Τα εμβολια δεν ηρθαν για να αντιμετωπισουν τον Κοβιντ , ο κοβιντ ηρθε για να αντιμετωπισουμε εμεις οι ανθρωποι τα εμβολια ..!

Γεναιο λοιπον που ερχεσαι να με μολυνεις με το “αγνωστο” του μπιλ….δεν θα σε πω …μαλακα και προδοτη ευκολα !

Stranger..

 https://katohika.gr/stranger-voice/otan-oi-genaioi-tou-fovou-ginoun-oi-prodotes-tou-eidous/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .