Τετάρτη, Μαΐου 12

Χρήστος Μαντζιάρης : Υπάρχουν πρόσφυγες – κομάντο στην Ελλάδα;

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Η Τουρκία έχει αναπτύξει ιδιαίτερες στρατιωτικές σχέσεις με χώρες του σκληρού Ισλάμ, όπως Πακιστάν, Αφγανιστάν, Μπαγκλαντές, Σομαλία. Συμπτωματικά, απ’ τις πρωτεύουσες χώρες του σκληρού Ισλάμ εισβάλουν στην παγκόσμια πρωτεύουσα χώρα της Ορθοδοξίας, την Ελλάδα, ασκέρια από πρόσφυγες, τους οποίους οι εδώ Κυβερνήσεις τους τοποθετούν σε ευαίσθητες περιοχές «μέχρι να έρθει η ώρα». Η περίοδος ησυχίας τούς έχει επιβληθεί στα πλαίσια

εφησυχασμού των Ελλήνων. Κάποιοι απ’ τους πρόσφυγες, ενδεχομένως, να είναι εκπαιδευμένοι απ’ τους τούρκους ν’ αναλάβουν δράση όταν πάρουν ανάλογες εντολές. Αυτό συμβαίνει και σε άλλες χώρες, όχι μόνο στην Ελλάδα, χωρίς να μπορεί να γίνει εκτίμηση σε ποιόν βαθμό.

Η οικονομική ανάπτυξη της Τουρκίας, έφθασε έως το επίπεδο να είναι μέλος της G20, συνετελέσθη όχι γιατί οι τούρκοι είναι ικανοί, αλλά βοηθήθηκαν εσκεμμένως από την διεθνή νεοταξική συμμορία ώστε ν’ αναλάβει η Τουρκία τις υποχρεώσεις που της έχουν ανατεθεί στην παγκόσμια πορεία προς την Νέα Τάξη. Η Τουρκία πολεμά σε Κουρδιστάν, Συρία και Λιβύη, αλλ’ η οικονομία της πάει σχετικά καλά και προσελκύει μάλιστα κ’ επενδύσεις. Οι υποτιμήσεις της λίρας κάνουν καλό στις εξαγωγές της. Φυσικά, έχουν την Τουρκία ναρκοθετημένη ποικιλοτρόπως, ώστε αν κάτι δεν κάνει σωστά να την εξοντώσουν άμεσα.

Οι εισβολείς στην χώρα μας από Αφγανιστάν, Πακιστάν και Μπαγκλαντές, είναι το ίδιο και το αυτό διότι στα σύνορα των χωρών αυτών γίνεται πασαρέλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και χρόνια, στην περιοχή Πεσαβάρ, στο Βόρειο Πακιστάν, δίπλα στα σύνορα με το Αφγανιστάν και κοντά στην Καμπούλ, λειτουργούν εκπαιδευτικά κέντρα στα οποία φανατικοί μουσουλμάνοι εκπαιδεύονται σε ανταρτοπόλεμο, πόλεμο πόλεων, δολιοφθορές (σαμποτάζ) αλλά και σε δράσεις εναντίον αμάχων. Αυτοί στέλνονται στο εξωτερικό, σε χριστιανικές χώρες ή σε χώρες που κυριαρχεί η λευκή φυλή.

Πριν πολύ καιρό είχε δημοσιευθεί ότι 300.000 ονόματα Ελλήνων με τις διευθύνσεις τους είναι στα χέρια αυτών, διότι ως γνωστόν, σύμφωνα με το εβραϊκό Ταλμούδ «οι καλύτεροι των χριστιανών πρέπει να δολοφονούνται» και ο μωαμεθανισμός είναι μια καθαρά εβραιογενής θρησκεία. Επίσης, οι αρχηγοί, των σε αποστολή «προσφύγων», μπορεί να είναι άνθρωποι υπεράνω υποψίας. Σ’ αυτήν την περίπτωση ιδιαίτερη σημασία έχει η αποδοτικότητα των μυστικών υπηρεσιών των χωρών «υποδοχής επενδυτών».

Στην στρατιωτικού τύπου εκπαίδευσή τους περιλαμβάνεται και ο περεταίρω φανατισμός, το μίσος για τους άπιστους, και όρκοι με τίμημα την ζωή τους ώστε να επιτύχουν στην αποστολή τους. Έτσι κι αλλιώς στην κατάσταση που έχουν περιέλθει όλοι αυτοί, η μόνη τους ελπίδα είναι τα ουρί και τα πιλάφια. Ουδείς μπορεί να προβλέψει το μέγεθος της αγριότητάς τους και της κυνικότητάς τους σε μια άναρχη κατάσταση.

Αυτό που είναι σημαντικό γι αυτούς είναι να χειρίζονται καλά τα μαχαίρια, διότι το Κοράνι (Σούρα 8, 12) τους διατάσσει να κόβουν τον λαιμό των απίστων. «Πλήξετε πάνω από τον αυχένα τους», γράφει το Κοράνι στην ελληνική μετάφραση.

Γι’ αυτούς ιδεολογία είναι το Ισλάμ. Μωαμεθανισμός είναι η θρησκεία και ισλαμισμός είναι η πολιτική ιδεολογία που προέρχεται από το κοράνι, ήτοι να ζει κάποιος όπως προστάζει το Κοράνι. Τι Σύνταγμα κι αηδίες. Δεν ισχύουν αυτά γι αυτούς. Εξ άλλου όπως λένε και οι εφευρέτες του Συντάγματος, «Σύνταγμα είναι η θηλιά που έχουμε βάλει στους λαιμούς των χωρών» και γι αυτό το Ισραήλ δεν έχει Σύνταγμα.

Θεωρείται κάποιος σωστά εκπαιδευμένος όταν μπορεί και χειρίζεται καλά το παραδοσιακό μαχαίρι με την κυρτή άκρη του. Το έχουν έτσι φτιάξει ώστε όταν κόβουν τον λαιμό κάποιου να κόβονται άμεσα οι φωνητικές χορδές του ώστε το θύμα να μην προλαβαίνει να κάνει «κιχ», κατά το κοινώς λεγόμενο. Δηλαδή μπορούν να σκοτώσουν με τέτοιο τρόπο που ο δίπλα να μην ακουστεί τίποτα.

Το μαχαίρι αυτό λέγεται «τζαμίγια» και πέρα από την κυρτή άκρη του, έχει στις εκατέρωθεν επίπεδες επιφάνειες ανάγλυφη εξογκούμενη γραμμή. Λέγεται ότι το μαχαίρι αυτό είναι δημιουργία των αποκαλουμένων ασσασίνων, οι οποίοι όχι μόνο δεν εξοντώθηκαν από παλιά, αλλά χρησιμοποιήθηκαν από ορισμένους μεγαλόσχημους στον πλανήτη.

Όσον αφορά τους Σομαλούς πρόσφυγες, στους οποίους δεν δίνεται η αρμόζουσα προσοχή (μέγα λάθος), πρέπει να ειπωθεί ότι δεν είναι πρώτη φορά που εισβάλουν Σουδανοσομαλοί στην Ελλάδα. Τους είχαν φέρει οι Γάλλοι όταν είχαν φέρει στρατό κατά τον αποκλεισμό των Αθηνών.

Οι τούρκοι έχουν κτίσει ολόκληρη στρατιωτική εκπαιδευτική Μονάδα στην Σομαλία. Γιατί; Τι συμφέροντα έχει εκεί η Τουρκία; Ή, τι συμφέροντα έχει η Σομαλία σε μια στρατιωτική συνεργασία με την Τουρκία; Που αποσκοπούν οι δύο αυτές χώρες; Μήπως για να στείλει σομαλούς, με το πρόσχημα του πρόσφυγα, στην Ελλάδα; Ο δε φιλοτουρκισμός στην Σομαλία έχει λάβει παράλληλα διαστάσεις φρενίτιδος.

Οι σομαλοί είναι ιδιαίτεροι σκληροί. Πρωτοφανώς σκληροί. Ως παράδειγμα δείτε, μ’ ευθύνη σας, την φωτογραφία που έχει ως βασική φωτογραφία ο σομαλός Ja… N.. στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook παρακαλώ. Η φωτογραφία ελήφθη μόλις ακριβώς αποκεφάλισαν κάποιον ανάμεσα σε πλήθος και πριν ακριβώς πέσει ο ακέφαλος άνδρας στο έδαφος.

Επίσης, υπάρχουν πάμπολλες φωτογραφίες σομαλών στο facebook, πανεύκολα τις βρίσκει κάποιος, όπου εικονίζονται καμαρωτοί – καμαρωτοί με όπλα και σφαίρες, οπλισμένοι σαν αστακοί και αν δείτε τις επιθυμίες και τα όνειρά τους, θα καταλάβετε πολλά. Φαίνεται καθαρά ότι έχουν ευχέρεια στην χρήση των όπλων. Το να φωτογραφίζεται έτσι αρματωμένος ένας ευρωπαίος και ν’ ανεβάζει τις φωτογραφίες του στο facebook, είναι αδιανόητο.

Οι σομαλοί δεν έχουν “somalika xoaks” ή δεν γνωρίζει το facebook τι δημοσιεύουν εκεί; Μπορεί ν’ αφήνουν ελεύθερες αυτές τις δημοσιεύσεις διότι μ’ αυτόν τον τρόπο κάμπτονται τ’ αντανακλαστικά και το ηθικό των αντιπάλων τους.

Η Τουρκία μας έχει περικυκλώσει με στρατιωτικές συνεργασίες που έχει με Αλβανία, Σκόπια και Λιβύη, και επιπλέον, θεωρείται βέβαιο, ότι έχει φροντίσει να υπάρχουν εντός της Ελλάδος εκπαιδευμένοι στρατιωτικά «πρόσφυγες». Αυτοί μπορούν να θεωρηθούν ως «εχθρικά στρατεύματα εν αναμονή», ώστε οι έλληνες να υποστούμε συντριπτικό χτύπημα σε σύνορα και εσωτερικό της χώρας.

Οι κυβερνώντες μας τώρα. Είναι αυτοί που εφάρμοσαν τα σκληρότερα μνημόνια του κόσμου. Αυτοί που φρόντισαν ο Έλληνας να έχει το μεγαλύτερο κατά κεφαλή χρέος (συναθροίζοντας όλους τους τύπους χρεών, δημόσιο, ιδιωτικό, κλπ) στον κόσμο. Αυτοί που εφάρμοσαν την σκληρότερη απαγόρευση κυκλοφορίας (Lockdown, ακούγεται πιο όμορφα) στον κόσμο. Αυτοί που έχουν ως δεκανίκι τους τα χειρότερα ΜΜΕ του κόσμου. Αυτοί, ας σώσουν τώρα την Ελλάδα από τον επερχόμενο κίνδυνο και ο λαός θα τους ευγνωμονεί, άσχετα με τα λάθη τους, για πάντα.

Μέχρι να γίνει η Ελλάς ισλάμ-μπαϊλντί, πρέπει να οργανωθούμε όλοι μαζί και όταν με το καλό ξανανικήσουμε, θα έχουμε τον χρόνο ν’ αρχίσουμε να τσακωνόμαστε πάλι μεταξύ μας.

Χρήστος Μαντζιάρης

 https://www.triklopodia.gr/%cf%87%cf%81%ce%ae%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b6%ce%b9%ce%ac%cf%81%ce%b7%cf%82-%cf%85%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%83%cf%86%cf%85%ce%b3/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .