Τρίτη, Μαΐου 18

Πρωτοφανής καταγγελία πολίτη για άνδρες της ασφαλείας του πρωθυπουργού

Μη φωτογραφίσουν τον Κούλη με την Πολωνέζα Μαρέβα

Τι ισχυρίζεται μια γυναίκα ότι συνέβη στο ελικοδρόμιο της Τήνου

Μια γυναίκα κατήγγειλε την ασφάλεια του Κυριάκου Μητσοτάκη για έλλειψη σεβασμού στα δικαιώματα των πολιτών και των προσωπικών τους δεδομένων.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η γυναίκα που λέει ότι είναι από την Τήνο, έτυχε να περνάει το πρωί με το αυτοκίνητό της από το ελικοδρόμιο του νησιού, την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του ετοιμάζονταν να αναχωρήσουν.

Όπως λέει, κοντοστάθηκε λίγο «για να χαζέψει» και την ώρα που ετοιμαζόταν να φύγει, δύο άτομα της ασφάλειας του Πρωθυπουργού με άσχημο και επιτακτικό τρόπο της είπαν να βγει από το αυτοκίνητο και να τους παραδώσει το κινητό της.

Συνεχίζοντας την καταγγελία της, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι της επέβαλαν να ξεκλειδώσει το κινητό της και άρχισαν να το ψάχνουν, ψάχνοντας προφανώς για κάποια φωτογραφία του πρωθυπουργικού ζεύγους, την οποία δεν βρήκαν ποτέ, γιατί όπως λέει «δεν προσπάθησα καν να τραβήξω μια».

«Κανένας σεβασμός στα δικαιώματα όμως των πολιτών και στα προσωπικά τους δεδομένα! Η απάντηση που έδωσε ο ‘κύριος’ της ασφάλειας ήταν ότι ‘δεν μου έκατσε η φωτό’… Προφανώς κάνουν τα πάντα για να μπορέσουν να αποκρύψουν ένα απλό γεγονός: Τίποτα δεν κρατάει τον πρωθυπουργό στην Αθήνα, ούτε καν οι εκ του θεσμού υποχρεώσει του», καταλήγει η καταγγελία της γυναίκας.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

    Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .