Σάββατο, Μαΐου 29

Σενάρια για επίσκεψη Τσαβούσογλου στα Χανιά

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Για ποιο λόγο;; Για να οικειοποιηθεί και να κάνει προπαγάνδα για την "Οθωμανική κληρονομιά" ο νεοφασίστας;; Ποιοι τα σκέφτονται άραγε αυτά;;; ΩΞΩ ΡΕ...Δεν χρειάζονται όλες αυτές οι υποτιθέμενες ελληνοτουρκικές συνομιλίες. Εμείς υποτίθεται ότι κερδίζουμε χρόνο (υποτίθεται για αμυντική προετοιμασία) ενώ το μαφιόζικο εγκληματικό τουρκικό κράτος ξεπλένεται και προσπαθεί να ανασυντάξει την δημόσια εικόνα του στις πλάτες της Ελλάδας...

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται για την επιβεβαίωση ή μη της επίσκεψης του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου στα Χανιά, σενάριο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στα δημοσιογραφικά γραφεία και γράφτηκε τη Δευτέρα στον τουρκικό Τύπο.

Μετά την επιστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη από τις Βρυξέλλες, αναμένεται συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια προκειμένου να διαπιστωθεί αν και κατά πόσο μπορεί να

πραγματοποιηθεί η συνάντηση Δένδια – Τσαβούσογλου στα Χανιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της YeniSafak, η συνάντηση Τσαβούσογλου – Δένδια αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, στο πλαίσιο προετοιμασίας για τη συνάντηση Ερντογάν – Μητσοτάκη, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στις 14 Ιουνίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο η συνάντηση αυτή να πραγματοποιηθεί στην πόλη μας, δεδομένου ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει προγραμματισμένη επίσκεψη στα Χανιά για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Όπως είχαν γράψει τα “Χ.ν.”, ο πρωθυπουργός θα προβεί σε συγκεκριμένες ανακοινώσεις το Σάββατο σε εκδήλωση στο Κ.Α.Μ. για τον νέο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης. Χθες, μετά τη Σύνοδο Κορυφής στο Βέλγιο, ο κ. Μητσοτάκης ρωτήθηκε σχετικά με τα δημοσιεύματα στον τουρκικό Tύπο και απάντησε: «Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω, ούτε να διαψεύσω αυτά τα δημοσιεύματα. Δεν έχουμε επίσημη επιβεβαίωση. Εφόσον τα προγράμματά μας συμπέσουν, αν έρθει, έχω όλη την καλή διάθεση να συναντηθώ μαζί του όπως ο Ταγίπ Ερντογάν είδε τον Νίκο Δένδια. Εγώ θα είμαι στα Χανιά το Σάββατο για άλλο λόγο. Για το μνημόσυνο του πατέρα μου και για μια σημαντική εκδήλωση στην οποία θα παρουσιάσουμε αναλυτικά και με τη λεπτομέρεια που του αρμόζει, το έργο του Β.Ο.Α.Κ.».

ΠΗΓΗ

 https://zeys-elaynon.blogspot.com/2021/05/blog-post_82.html?showComment=1622057222940#c2402863220009856003

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .