Δευτέρα, Μαΐου 31

Αμείωτοι οι θάνατοι μετα τους εμβολιασμούς & οι σοβαρές Παρενέργειες..Στους πόσους θανάτους θα θα σταματήσετε την Γενοκτονία??

Θάνατοι και παρενέργειες το τελευταίο 48ωρο μετα τα μπόλια!!!

Αυξάνονται οι θάνατοι και οι παρενέργειες μετα τους εμβολιασμούς στη Χώρα μας και οι υπεύθυνοι φορείς και Κυβέρνηση δεν έχουν δώσει απάντηση σε ποιο υψος θανάτων και παρενεργειών θα θεωρήσουν ότι είναι επικίνδυνα  όπως εχει δηλώσει η Παγκόσμια συμμαχία Γιατρων και θα σταματήσουν την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!!!

Το τελευταίο 48ωρο αλλα και αυτη η εβδομάδα που φεύγει εχει πολύ θανατικό και παρενέργειες και οι Τηλεπαπαγάλοι μας λένε το εξωφρενικό και Παρανοικό είναι λίγοι αυτοί που πεθαίνουν και εχουν παρενέργειες λες και οι ζωες που χάνονται ειναι απλοί αριθμοί..Δηλαδή στους πόσους ΝΕΚΡΟΥΣ και στους πόσους ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ θα σταματήσουν τους εμβολιασμούς με τα ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ τους εμβόλια.

ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 48ΩΡΟ

ΕΓΓΕΦΑΛΙΚΟ ΣΕ 34ΧΡΟΝΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

Μάχη για τη ζωή της δίνει 34χρονη γυναίκα από τον Πύργο, κόρη αυτοδιοικητικού από τη Ζαχάρω, η οποία υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό και είναι σε αρκετά σοβαρή κατάσταση.Πριν από λίγες μέρες είχε κάνει το σκευασμα της AstraZeneca και ακολουθησε αιμοραγια και το εγκεφαλικό.Αρχικα ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά επειδή η κατάσταση της κρίθηκε πολύ σοβαρή, θα μεταφερθεί σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

33ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ 

Ένας 33χρονος από την Κεφαλονιά, που εμφάνισε αιματολογική διαταραχή, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίο απο το Νοσοκομείο της Κεφαλλονιάς όταν 10  μερες μετα τον εμβολιασμό του με το πειραματικό εμβόλιο της Τζονσον αρχισε να χάνει τις αισθήσεις του μελάνιασε ολο του το σωμα..

56ΧΡΟΝΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΟΣ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΗ ΒΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

56χρονου νοσοκόμος σε χειρουργείο  που ειχε  εμβολιαστεί  πηγε στην εργασία του στο Νοσοκομείο και όταν τελείωσε  τη βάρδιά του πήγε να αλλάξει. Στο σημείο αυτό Κατέρρευσε και τον βρήκαν πολύ αργότερα. Χαροπαλεύει στην εντατική χωρίς ελπίδα. ΔΕΝ ΕΊΧΕ ΠΟΤΈ ΚΑΡΔΙΆ ΚΑΙ ΕΊΧΕ ΕΞΕΤΑΣΘΕΊ ΛΊΓΟ ΠΡΙΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΊ και ηταν όλα καλα.

 52ΧΡΟΝΟΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΗΝ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ

Την τελευταία του πνοή μέσα στο ξενοδοχείο που εργαζόταν, άφησε το την τεταρτη  ένας 52χρονος άνδρας από την Ιεράπετρα μια ημερα μετα τον εμβολιασμο του με Pfizer σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του και στο εργασιακό του περιβάλλον.

Ο άτυχος άνδρας πήγε σήμερα το πρωί κανονικά στην εργασία του, χωρίς να έχει κάποια ενόχληση και κάποια στιγμή ενώ προχωρούσε μαζί με άλλους εργαζόμενους έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του.

Τόσο οι προσπάθειες για πρώτες βοήθειες, όσο και η προσπάθεια που έγινε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, δεν έφεραν αποτέλεσμα και έτσι διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του.

45ΧΡΟΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΕΠΑΘΕ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗ ΕΜΒΟΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 2Η ΔΟΣΗ

Στην Κομοτηνή ειχαμε 45χρονη στρατιωτικός που εκανε την 2η δοση μετα από πεντε ημερες επαθε πνευμονική εμβολή

+ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙς ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΓΙΑ 25ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ 63ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Αυτη την εβδομάδα είχαμε ακόμη δυο περιπτώσεις με ένα 25χρονο από την Κεφαλο της Κω που πέθανε τρεις ημέρες μετα τον εμβολιασμo του με Pfizer αλλα και μια 63χρονη από την Μυτιλήνη με θρόμβωση από το σκεύασμα της astrazeneca η οποία επίσης εχασε της ζωή της λίγες μερες μετα τον εμβολιασμό της στο Κ Υ Καλλονής.

ΣΤΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ??

Το ΘΑΝΑΤΙΚΟ και οι ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ αυξάνονται οσο συνεχίζονται οι εμβολιασμοί με ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ και ενω αποκαλύπτεται με ΕΡΕΥΝΑ απο Πανεπιστήμια και Ιατρούς Ερευνητές οτι τα εμβόλια ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ..

Τα περισσότερα περιστατικά  καταγράφονται στα Κοινωνικά δίκτυα και όχι από το Κράτος που εκβιάζει για τα πειραματικα εμβόλια και τα αποκρύπτει..

Μάλιστα σε νεότερη ενημέρωση η Ευρωπαϊκή βαση δεδομένων δινει μεχρι στιγμής 12.184 θανάτους από τα εμβόλια και 1.196.000 παρενέργειες με θρομβώσεις παραλύσεις εγκεφαλικά και άλλες διαταραχές..απο τις οποίες οι 600.000 ειναι ανικανοι για εργασία!!!

Το ερώτημα που θέτουν Γιατροί και πολίτες είναι σε ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑΝΑΤΩΝ θα θεωρήσουν ότι είναι επικίνδυνα για να σταματήσουν τους εμβολιασμούς και γιατι δεν επεμβαίνουν οι Αρχες για να σταματήσουν την Γενοκτονία..


https://amazonios.net/ameiotoi-oi-thanatoi-meta-toys-emvoliasmoys-amp-oi-sovares-parenergeies-stoys-posoys-thanatoys-tha-tha-stamatisete-tin-genoktonia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .