Τετάρτη, Μαΐου 19

“ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΛΗΣΤΗΣ, ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ”.ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ. ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΜΕΝΗ ΚΑΡΟΛΑΪΝ

γν-1024x683

Αυτός είναι μέχρι στιγμής και ο μόνος ύποπτος που έχει στα χέρια της η αστυνομία, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό εξετάζει τις περιπτώσεις τουλάχιστον 30 ποινικών, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει προκύψει κάτι παραπάνω.

Αυτός είναι και ο λόγος που από την ΓΑΔΑ προχώρησαν σε διάψευση όσον αφορά «πληροφορίες που διακινούνται στα Μέσα, με πιθανούς υπόπτους στην υπόθεση του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά

Νερά». Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση και προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι και να φτάσουν στους δράστες, οι οποίοι δεν δίστασαν να δολοφονήσουν την άτυχη κοπέλα μπροστά στο 11 μηνών βρέφος της.

Σημαντικό κομμάτι του παζλ ενδέχεται να αποτελέσει ο Γεωργιανός, ο οποίος συνελήφθη προ ημερών να προσπαθεί να περάσει τα σύνορα στον Έβρο. Ενδεικτικό αυτού είναι το γεγονός πως οι αρχές τον ανέκριναν για περισσότερες από 24 ώρες. Ο 43χρονος Γεωργιανός κατηγορείται για ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένου στο Πικέρμι, αφού στο σπίτι που διενεργήθηκε η ληστεία βρέθηκε DNA του.

Συνεχίζονται οι έρευνες…
Την ίδια ώρα, οι έρευνες συνεχίζονται. Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει μια λίστα με 20 ληστείες, από τις αρχές του 2020. Οι αστυνομικοί εξετάζουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά: αριθμό δραστών, τρόπο δράσης και βαθμό βιαιότητας. Ίσως σε κάποια από αυτές να κρύβονται οι δράστες του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

Οι αρχές παράλληλα εξετάζουν αν υπάρχει  εμπλοκή του στην δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Ο Γεωργιανός, που κατηγορείται ότι στις 5 Μαρτίου με άλλα τέσσερα άτομα εισέβαλαν σε σπίτι στο Πικέρμι  και με απίστευτη αγριότητα χτύπησαν και έδεσαν 93χρονο, είναι 43 ετών, κοντός και εύσωμος.

Οι αρχές τον συνέλαβαν την περασμένη Παρασκευή στους Κήπους του Έβρου, λίγο πριν διαφύγει από τη χώρα μας με πλαστά χαρτιά.

Το DNA του 43χρονου βρέθηκε στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού αμέσως μετά τη ληστεία.

Ο κατηγορούμενος από τη Γεωργία είχε συλληφθεί αρχικά το 2015  στην Αλεξανδρούπολη ως ύποπτος ληστείας. Από τότε είχαν στη βάση δεδομένων DNA του και έτσι ταυτοποιήθηκε για τη ληστεία στο Πικέρμι.

Είχε κατηγορηθεί για μια απόπειρα διάρρηξης σε σούπερ μάρκετ το 2017 και την ίδια χρονιά για μια διάρρηξη σε σπίτι.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%94%ce%95%ce%9d-%ce%95%ce%99%ce%9d%ce%91%ce%99-%ce%9f-%ce%93%ce%95%ce%a9%ce%a1%ce%93%ce%99%ce%91%ce%9d%ce%9f%ce%a3-%ce%9b%ce%97%ce%a3%ce%a4%ce%97%ce%a3-%ce%a5%ce%a0%ce%9f%ce%a0%ce%a4%ce%9f%ce%a3/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .