Πέμπτη, Μαΐου 6

Στο στόχαστρο όσοι ξενοίκιασαν τα σπίτια μέσα στην πανδημία - Αναδρομικοί έλεγχοι στις κάρτες και στα ηλεκτρονικά πορτοφόλια των ιδιοκτητών

Μετά το Πάσχα η μάχη για τα αδήλωτα ενοίκια της Airbnb

airbnb

Στο στόχαστρο όσοι ξενοίκιασαν τα σπίτια μέσα στην πανδημία - Αναδρομικοί έλεγχοι στις κάρτες και στα ηλεκτρονικά πορτοφόλια των ιδιοκτητών - Παρέδωσαν στοιχεία ως το 2020 οι πλατφόρμες τον Ιανουάριο

Από τις πληρωμές με κάρτες, αλλά και με στοιχεία από τις ίδιες τις πλατφόρμες διαμοιρασμού κατοικιών ξεκινά αμέσως μετά το Πάσχα το κυνηγητό για εισοδήματα από αδήλωτες μισθώσεις τύπου Airbnb.

Στο στόχαστρο μπαίνουν και όσοι χιλιάδες ακίνητα που εξαφανίστηκαν από τις πλατφόρμες μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, αλλά τώρα επιστρέφουν σε αυτές για να προσελκύσουν πελάτες εν όψει της θερινής περιόδου που ανοίγει από τις 15 Μαΐου και μετά.

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων έχει λάβει θέσεις μάχης και καταγράφει πλήρως τις κινήσεις των εκμισθωτών ακινήτων, ακόμα και με τη χρήση ειδικού λογισμικού που αποθηκεύει σε βίντεο τις παρουσιάσεις από τα σπίτια που προσφέρουν για ενοικίαση.

Protothema.gr


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .