Δευτέρα, Μαΐου 3

Κώστας Αρζόγλου: Η κόρη του έχει εξωτική ομορφιά – Δείτε φώτο

Κώστας Αρζόγλου: Η κόρη του έχει εξωτική ομορφιά – Δείτε φώτο
Πηγή: facebook@aurora_marion

Η μεγάλη κόρη του γνωστού ηθοποιού Κώστα Αρζόγλου, Ορόρα Μάριον, τα τελευταία χρόνια μένει στην Ελλάδα ακολουθώντας τα χνάρια του μπαμπά της.

'Έχει συμμετάσχει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις αλλά και σε ταινίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αποσπώντας βραβεία στο Βέλγιο, τη γενέτειρά της.

Η μητέρα της Εστέλ Μαριόν, είναι μιγάδα με καταγωγή από τη Ρουάντα κι από το Βέλγιο και η Οράρα ήταν ο καρπός του έρωτά της με τον Κώστα Αρζόγλου.
Αν και οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν μικρή , ερχόταν με το αεροπλάνο στην Ελλάδα για να συναντήσει τον πατέρα της.

«Έπαιρνα το αεροπλάνο 3 ετών δύο με τρεις φορές το χρόνο να δω τον πατέρα μου. Αλλά το 2012 έμεινα εδώ κι άρχισα να κάνω δουλειές. Πιο πριν ήμουν στο Λονδίνο και δεν μου άρεσε και πάρα πολύ σαν πόλη. Όπου κι αν πήγαινα, μόνο η Ελλάδα μου έλειπε κι είπα ότι πρέπει να κάνω κάτι γι΄αυτό», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων στην εκπομπή Φλερτ και την Νάντια Κοντογεώργη.

Στην ίδια συνέντευξη είχε πει ότι αν θέλει να ζητήσει μια συμβουλή για έναν ρόλο στο θέατρο, θα απευθυνθεί στους γονείς της.

Η Οράρα Μάριο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανεβάζει φωτογραφίες με τους γονείς της παρά μόνο προσωπικές. Κι όπως θα δείτε στη gallery που ακολουθεί η ομορφιά της είναι εξωτική.

 

https://www.mothersblog.gr/news/story/115253/kostas-arzogloy-h-kori-toy-exei-exotiki-omorfia-deite-foto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .