Γαλάζια έκρηξη κατά Πατέλη: «Ας του δώσει υπουργείο για ΛΟΑΤΚΙ»!

Την ίδια στιγμή που ερχόταν στο φως τα απογοητευτικά οικονομικά αποτελέσματα πενταμήνου, λες και το έκανε επίτηδες, ο διευθυντής του οικονομικού γραφείο του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης, αναλώθηκε πάλι στο αγαπημένο του θέμα: Τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ! Αυτή τη φορά είχε ως παραστάτες, τον πολιτικό του προϊστάμενο, πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η ανάρτηση του Αλέξη Πατέλη

Η ενέργεια του αυτή, δηλαδή την ώρα που το πραγματικό αντικείμενο για το οποίο πληρώνεται από τον ελληνικό λαό, να έρχεται σε δεύτερη μοίρα από τις προσωπικές σεξουαλικές του επιλογές, εξόργισε πολλούς γαλάζιους βουλευτές. Οι οποίοι έγιναν αποδεκτές ισχυρής πίεσης από τους ψηφοφόρους τους, καθότι αρκετοί έτυχε να βρίσκονται στις εκλογικές τους περιφέρειες, στα «καφενεία» μετά από πολλούς μήνες.

Λογικό είναι λοιπόν να εξοργίζονται με την απολύτως διακοσμητική παρουσία του διευθυντή του οικονομικού γραφείο του πρωθυπουργού. Ειδικά τη στιγμή που το δημοσιονομικό έλλειμμα για το πρώτο πεντάμηνο του 2021, είναι υπερδιπλάσιο από αυτό του 2020! Ενώ το πρωτογενές έλλειμμα για το ίδιο χρονικό διάστημα, έχει τετραπλασιαστεί σε σύγκριση με αυτό του προηγούμενου έτους.

Ενώ λοιπόν σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα τα στοιχεία αυτά θα είχαν προκαλέσει συναγερμό στο οικονομικό γραφείο του πρωθυπουργού, οι γαλάζιοι βουλευτές έβλεπαν τον διευθυντή του γραφείου αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό να πλέουν σε πελάγη πολύχρωμης ευτυχίας. Και οι βουλευτές να πρέπει να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα στους ψηφοφόρους τους.

Χαρακτηριστική η ατάκα κορυφαίου στελέχους της παράταξης σε συνομιλητή του εντός του μεγάρου: «Ας του δώσει ένα υπουργείο ΛΟΑΤΚΙ, αρκεί να τελειώνουμε»!

Πηγή: newsbreak.gr

.antinews.gr