Παρασκευή, Μαΐου 21

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΟΙ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ» ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ Η… ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ

Αυτά, με αφορμή το νέο μήνυμα του εκλεκτού τους για τους αγαπημένους του «ΛΟΑΤΚΙ» και τη… «διαφορετικότητα»

Πριν τις εκλογές του 2019, οι γνωστοί «ακροδεξιοί» παπαγάλοι – κομματάρχες της ΝΔ, καλούσαν σε ψήφο υπέρ Μητσοτάκη, γιατί αν δεν πέσει ο Τσίπρας θα φτάσουμε στο σημείο «να παντρεύονται οι πούστηδες»! Κι όλοι αυτοί οι… «σερνικοί», μετά τις εκλογές χάθηκαν μυστηριωδώς από την πολιτική πιάτσα!

Αυτά, με αφορμή το νέο μήνυμα του εκλεκτού τους για τους αγαπημένους του «ΛΟΑΤΚΙ» και τη… «διαφορετικότητα», αυτή τη φορά με αφορμή την «Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσοφοβίας». Απολαύστε το: 

«Η Ελλάδα του 21ου αιώνα αγωνίζεται να εκλείψουν οι θλιβερές αιτίες που την καθιέρωσαν. Με οριζόντια νομοθετικά μέτρα στην εργασία και σε κάθε τομέα της δημόσιας ζωής. Με πρωτοβουλίες όπως η διαμόρφωση Εθνικής Στρατηγικής για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+. Αλλά και με συμπεριφορές που υπερβαίνουν στερεότυπα και προωθούν τη δημιουργική συνύπαρξη. Στις σύγχρονες Δημοκρατίες δεν έχουν θέση διαχωρισμοί με βάση την καταγωγή, τη θρησκεία ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Ούτε ο 21ος αιώνας ανέχεται τη βία, τις διακρίσεις και τη ρητορική μίσους γύρω από την ταυτότητα, τα χαρακτηριστικά και την έκφραση φύλου. Η Πολιτεία μας οφείλει να προστατεύει τα ανθρώπινα δικαιώματα σε κάθε τους έκφανση. Αξιοποιώντας παντού τον πλούτο της διαφορετικότητας. Και η κοινωνία μας να προοδεύει. Ξεπερνώντας μισαλλόδοξες αγκυλώσεις…». 

Αλήθεια, αύριο θα στείλει ο… Μωυσής μήνυμα για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων, ή θα το… φάει η μαρμάγκα της λήθης;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .