Σάββατο, Μαΐου 22

Νομπελίστας καθηγητής: Οι μαζικοί εμβολιασμοί αποτελούν επιστημονικό και ιατρικό λάθος. Δημιουργούν μεταλλάξε


Ενώ είναι κατανοητό ότι οι ιοί μεταλλάσσονται, προκαλώντας μεταλλάξεις, ο Γάλλος ιολόγος και νομπελίστας Luc Montagnier υποστηρίζει ότι “είναι ο εμβολιασμός που δημιουργεί τις μεταλλάξεις”.

Ο νομπελίστας του 2008 έκανε τα εκρηκτικά σχόλια ως μέρος μιας ευρύτερης συνέντευξης με τον Pierre Barnérias του Hold-Up Media νωρίτερα αυτό το μήνα. Το απόσπασμα μεταφράστηκε αποκλειστικά για το Ίδρυμα RAIR των ΗΠΑ και είναι αρκετά καταδικαστικό για το αριστερό κατεστημένο που καθοδηγείται από την ατζέντα.

Όπως αναφέρθηκε στη RAIR τον Απρίλιο του περασμένου έτους, ο καθηγητής Montagnier παρουσίασε μια ισχυρή υπόθεση ότι ο κορωνοϊός δημιουργήθηκε σε εργαστήριο. Τα σχόλιά του εκείνη την εποχή προσέβαλαν τόσο πολύ το αριστερό κατεστημένο, ώστε προσπάθησαν επιθετικά να απαξιώσουν τη δήλωσή του. Τώρα, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης υπαναχωρούν σχετικά με την προέλευση του κορωνοϊού, αφού εξέχοντες επιστήμονες ζήτησαν περαιτέρω έλεγχο.

Τα εμβόλια δημιουργούν τις μεταλλάξεις

Ο καθηγητής Montagnier αναφέρθηκε στο πρόγραμμα εμβολιασμού για τον κορωνοϊό ως “απαράδεκτο λάθος”. Οι μαζικοί εμβολιασμοί αποτελούν “επιστημονικό λάθος, καθώς και ιατρικό λάθος”, είπε. “Πρόκειται για ένα απαράδεκτο λάθος. Τα βιβλία της ιστορίας θα το δείξουν αυτό, διότι ο εμβολιασμός είναι αυτός που δημιουργεί τις μεταλλάξεις”, συνέχισε ο καθηγητής Luc Montagnier.

Ο διακεκριμένος ιολόγος εξήγησε ότι “υπάρχουν αντισώματα, που δημιουργήθηκαν από το εμβόλιο”, αναγκάζοντας τον ιό να “βρει άλλη λύση” ή να πεθάνει. Σε αυτό το σημείο δημιουργούνται οι μεταλλάξεις. Είναι οι μεταλλάξεις που “είναι παράγωγο και αποτέλεσμα του εμβολιασμού”.

Ενίσχυση εξαρτώμενη από τα αντισώματα

Ο καθηγητής Montagnier δήλωσε ότι οι επιδημιολόγοι γνωρίζουν αλλά “σιωπούν” σχετικά με το φαινόμενο, γνωστό ως “Ενίσχυση εξαρτώμενη από το αντίσωμα” (ADE). Στα άρθρα που αναφέρονται στην ADE, οι ανησυχίες που εξέφρασε ο καθηγητής Montagnier απορρίπτονται. “Οι επιστήμονες λένε ότι η ADE είναι λίγο πολύ μηδαμινό ζήτημα με τα εμβόλια COVID-19”, ανέφερε ένα άρθρο στο Medpage Today τον Μάρτιο.

Ο καθηγητής Montagnier εξήγησε ότι η τάση αυτή συμβαίνει σε “κάθε χώρα” όπου “η καμπύλη των εμβολιασμών ακολουθείται από την καμπύλη των θανάτων”.

Η άποψη του νομπελίστα υπογραμμίζεται από τις πληροφορίες που αποκαλύπτονται σε μια ανοιχτή πολλών ιατρών προς τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων. Η επιστολή αναφέρει εν μέρει ότι “έχουν υπάρξει πολυάριθμες αναφορές στα μέσα ενημέρωσης από όλο τον κόσμο για οίκους φροντίδας που έχουν πληγεί από το COVID-19 μέσα σε λίγες ημέρες από τον εμβολιασμό των ενοίκων”.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η RAIR ανέφερε μια δήλωση της Γαλλίδας ιολόγου Christine Rouzioux:

“…η αύξηση των νέων κρουσμάτων συμβαίνει σε εμβολιασμένους ασθενείς σε οίκους ευγηρίας στο ‘Μονπελιέ, στο Sarte, στη Ρεμς, στη Μοσέλ…”.

Ο καθηγητής Luc Montagnier συνέχισε λέγοντας ότι κάνει τα δικά του πειράματα με εκείνους που μολύνονται από τον κορωνοϊό αφού κάνουν το εμβόλιο. “Θα σας δείξω ότι δημιουργούν τις μεταλλάξεις που είναι ανθεκτικές στο εμβόλιο”, είπε.

Πηγή: rairfoundation.com

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

 https://theflagreport.com/nobelistas-kathigitis-oi-mazikoi-emvoliasmoi-apoteloun-epistimoniko-kai-iatriko-lathos-dimiourgoun-metallaxeis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .