Σάββατο, Μαΐου 15

Τάκης Χρυσικάκος: Λιποθυμούσαν για εμένα οι γυναίκες

Η μητέρα μου ήταν τα πάντα για έμενα, η απώλεια ήταν τεράστια, πέρασα κατάθλιψη»
Τάκης Χρυσικάκος: Λιποθυμούσαν για εμένα οι γυναίκες

Για την απόφασή του να απέχει από την τηλεόραση, καθώς και για τις προτάσεις που απέρριψε, για να υπηρετήσει το θεατρικό σανίδι, την κατάθλιψη μετά τον χαμό της μητέρας του και τις εκδηλώσεις λατρείας από τις γυναίκες, μίλησε ο ηθοποιός Τάκης Χρυσικάκος, που βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show».

«Έχω κάποια χρόνια να κάνω τηλεόραση. Η τηλεόραση διαλέγει από αυτούς που παίζουν. Το ίδιο συμβαίνει και στο θέατρο. Είχα προτάσεις αλλά κάποια στιγμή η τηλεόραση ήταν σαν ανέκδοτο, δεν είχε καλά σενάρια. Ό,τι κάναμε ήταν λογοτεχνία παλιά, μετά μου κακοφάνηκε» δήλωσε.

Χάρη στο ταλέντο και το γοητευτικό του παρουσιαστικό σκορπούσε, όπως ο ίδιος είπε, πανικό ανάμεσα στις γυναίκες στο peak της καριέρας του.

«Λιποθυμούσαν για εμένα οι γυναίκες. Έπαιζα τότε στην πιο δημοφιλή σειρά με 80% ακροαματικότητα. Έρχονταν κάτω από το μπαλκόνι μου και φώναζαν “Χρυσικάκος, Χρυσικάκος”» είπε και συνέχισε:

«Δεν παντρεύτηκα ποτέ, ούτε έκανα ποτέ παιδί. Είμαι μπαμπάς όμως. Μεγάλωσα δύο παιδιά, την Ανατολή, την ανιψιά μου και τώρα μεγαλώνω και τον γιο της και με τίμησε δίνοντάς του το όνομά μου».

Μεγάλη απώλεια στη ζωή του ο χαμός της μητέρας του όταν ήταν γύρω στα 20. Για πολλά χρόνια η πληγή δεν έκλεινε και τον έφτασε μάλιστα στο κατώφλι της κατάθλιψης.

«Η μητέρα μου ήταν τα πάντα για έμενα. Η απώλεια ήταν τεράστια . Ήταν μία πληγή που δεν μπορούσε ν επουλωθεί, πέρασα καταθλίψεις» εξομολογήθηκε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .