Σάββατο, Μαΐου 8

Και φυσικα όπως παραδέχθηκε ο Τσιοδρας,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ!

 Γινεται τοση μεγαλη καμπανια για το εμβολιο του Κορονοιου!

Ενα νεο εμβολιο,αδοκιμαστο,που βγηκε σε κυκλοφορια σε χρονο DT...!

Και αναρωτιεμαι ακομα μια φορα,γιατι δε γινεται ιδια καμπανια για το εμβολιο του πνευμονιοκοκκου,ενα δοκιμασμενο πολλα χρονια και ασφαλες εμβολιο!

Οπως και για το εμβολιο του H1N1,για το οποιο θα θυμαστε περσι, εν μεσω πανδημιας, πηγαν να βαλουν δυκλιδες για οσους επιτρεψουν να το κανουν!

Για ποιο λογο?

Ενας ανθρωπος εμβολιασμενος και με πνευμονικοκο και της εποχικης γριπης,ειναι πολυ ποιο προστατευμενος απο επιπλοκες του κορονοιου,απο καποιον που δε εκανε τα εμβολια αυτα!

Ο κορονοιος δημιουργει στους πνευμονες καποιες βλαβες,που πανω στις βλαβες αυτες ποιο ευκολα βρισκουν εδαφος ευφορο να εγκατασταθουν ιοι οπως του πνευμονιοκοκκου και να επιδεινωσουν ραγδαια την κατασταση του ασθενους με κορονοιο!

Και φυσικα οπως παραδεχθηκε ο Τσιοδρας,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ!

Δηλαδη ενας ασθενης με κορονοιο,που μεσα στο νοσοκομειο τσιμπισει καμια ενδονοσοκομιακη η' πνευμονιοκοκο...,ποιος πιστευει οτι θα βαλουν αιτια θανατου οτιδηποτε αλλο πλην κορονοιου?

Θα ηταν καλο λοιπον να μας πουν απ τους διασωληνομενους και οσους πεθαναν απο κορονοιο,σε τι ποσοστο ειχαν εμβολιασθει για πνευμονιοκοκκο και για την εποχικη γριπη!

Δεν ειναι εμβολια που μας προστατευουν αμεσα απ το κορονοιο,ομως εμεσως προφυλασοντας μας απο αποσποντα εισβολεις,στην ουσια "αποδυναμωνουν" το κορονοιο!

Γ.Ν



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .