Τετάρτη, Μαΐου 19

Καταγγέλλει την κυβέρνηση και αποχωρεί ο βουλευτής του κόμματος Κ.Τζαβάρας: «Εγώ σε κωμωδίες δεν συμμετέχω»

 Ανήγγειλε ότι δεν θα θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές - Μετωπική επίθεση σε Κ.Μητσοτάκη, Μ.Χρυσοχοΐδη και Ν.Κεραμέως

Το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ και από τους ακραιφνείς της καραμανλικής πτέρυγας, πρώην υπουργός και βουλευτής Ηλείας Κώστας Τζαβάρας, αποστασιοποιείται πλήρως από την ηγεσία κυβέρνησης Μητσοτάκη και του κόμματος της ΝΔ, αναγγέλλοντας ότι αποφάσισε να μην κατέλθει στις επόμενες εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής και καταγγέλλοντας την κυβέρνηση ως «κωμωδία».


Συγκεκριμένα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη αναφερόμενος στο θέμα κλεισίματος πανεπιστημιακών ιδρυμάτων στον νομό Ηλείας από την υπουργό Παιδείας Ν.Κεραμέως, χαρακτήρισε «κωμωδία και γελοιότητα» την παρέμβαση άλλων «γαλάζιων» βουλευτών για να σώσουν τα ιδρύματα στις εκλογικές τους περιφέρειες, ενώ τόνισε πως ο ίδιος δεν είναι ούτε πολιτικάντης, ούτε παιδί του κομματικού σωλήνα.

Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται ποτέ να είναι πλέον υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, για να «μην συμμετέχει στην γελοιότητα», όπως επίσης να μην τολμήσει κανένας να αμφισβητήσει την εντιμότητα του και να τον χαρακτηρίσει «πολιτικάντη».


Τα βέλη του έριξε και στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, λέγοντας ότι για την αύξηση της σκληρής εγκληματικότητας δεν ευθύνονται τόσο οι ποινές, όσο η βεβαιότητα των εγκληματιών ότι δεν πρόκειται να συλληφθούν.


Πρόκειται για τη σοβαρότερη κρίση στην ΚΟ της ΝΔ από τότε που το κόμμα έγινε κυβέρνηση και είναι μόνο ένα δείγμα αυτού που το pronews.gr έχει σημειώσει, ότι η μεγάλη πλειοψηφία των βουλευτών «βράζει» κατά της ηγεσίας καθώς δέχονται μεγάλη πίεση από τους πολίτες για αλλαγή της πολιτικής,της στρατηγικής αλλά και της ιδεολογικής φυσιογνωμίας που ρέπει πλέον καθαρά προς την Αριστερά.


Ακολουθεί το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .