Παρασκευή, Μαΐου 7

Στον εισαγγελέα ο σάτυρος της Νέας Σμύρνης


Στον εισαγγελέα ο σάτυρος της Νέας Σμύρνης

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο νεαρός σάτυρος ο οποίος κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ο λόγος για τον 22 ετών φοιτητή του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ο οποίος συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση μιας νεαρής κοπέλας στη Νέα Σμύρνη όταν άρχισε να την ακολουθεί με το μόριό του έξω.

Η δημοσιοποίηση του βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στην είσοδο της πολυκατοικίας, σε συνδυασμό με τη… δύναμη των social media οδήγησαν στην εξιχνίαση της σεξουαλικής επίθεσης που δέχθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης η νεαρή.

Ο συλληφθείς μάλιστα φέρεται να εμπλέκεται σε τρεις ακόμα επιθέσεις. Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός με τον ίδιο τρόπο είχε παρενοχλήσει δύο κοπέλες, ηλικίας 24 και 22 ετών, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και της Ακρόπολης τον περασμένο Αύγουστο. Η τρίτη επίθεση έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην περιοχή της Νέας Σμύρνης σε βάρος μιας 28χρονης. Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο 22χρονος εργαζόταν σε καφετέρια της περιοχής και το σπίτι του ήταν κοντά στις δύο κοπέλες στη Νέα Σμύρνη.

Τα τρία κορίτσια κλήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και τον αναγνώρισαν, ενώ τα εγκληματολογικά εργαστήρια ταυτοποίησαν και το αποτύπωμά του στην πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας όπου έγινε η τελευταία επίθεση.

«Το παιδί είναι τέλειο»

Στην αντίπερα όχθη, τη δική τους εκδοχή για το περιστατικό δίνουν ο πατέρας και ο συνήγορος του 22χρονου, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν την απαράδεκτη πράξη του στο γνωστό πνεύμα του «δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα».

«Το παιδί είναι τέλειο, από εκεί και πέρα τι άλλο να σου πω; Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου θεωρώ και πιστεύω ότι δεν είναι. Είναι φοιτητής και εργάζεται. Πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο, ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία» δήλωσε ο πατέρας του στο STAR.

Ο συνήγορος του 22χρονου αναφέρει: «Ο πελάτης μου αρνείται κάθε κατηγορία. Το αδίκημα -ακόμα και αν υποτίθεται ότι έχει γίνει- είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση 

Συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη 22χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Εξιχνιάστηκαν 3 παρόμοιες περιπτώσεις που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακροπόλεως.

Σε συνέχεια του από 6-5-2021 Δελτίου Τύπου, που αφορά στη σύλληψη στη Νέα Σμύρνη 22χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενου για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και από τη συνεχιζόμενη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, ταυτοποιήθηκε ο ανωτέρω ως ο δράστης τριών παρόμοιων περιπτώσεων που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακροπόλεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .