Παρασκευή, Μαΐου 28

Οι δραστήριοι που θέλουν κάτι διαφορετικό θα φύγουν από Ελλάδα.

 Δεν βλέπω να υπάρχει τίποτα υγιες για την οικονομία, ούτε επενδύσεις σε παραγωγικούς κλάδους, ούτε θέλουν να εργαστούν οι πολίτες. Όσο για τα δάνεια τελειώνουν και αυτά, οι μεν Πολιτικοί που είναι στην Ελίτ και άλλοι τρώνε την περιουσία του Κράτους και οι πολίτες όσοι έχουν βρει περιουσίες η χρήμα από Πατεράδες μανάδες γιαγιάδες. Οι άλλοι μένουν στη φτώχεια και την κακομοιριά τους, οι δραστήριοι που θέλουν κάτι διαφορετικό θα φύγουν από Ελλάδα.

Αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι η υγιής ανάπτυξη της οικονομίας της, μέσω της διεξαγωγής δημοσίων επενδύσεων σε παραγωγικούς κλάδους, όπως είναι η βιομηχανία – σε καμία περίπτωση η επιδότηση της κατανάλωσης με δανεικά, όπως με τα 24 δις € το 2020, καθώς επίσης με τα 16 δις € ακόμη που προγραμματίζει η κυβέρνηση για το 2021, αδιαφορώντας για το ότι θα κληθούν να τα πληρώσουν στο πολλαπλάσιο τα παιδιά μας. 

Αλήθεια, αυτό κάνει ο κάθε υπουργός στο σπίτι του; Καταναλώνει δηλαδή με δανεικά πολύ περισσότερα από όσα κερδίζει, αυξάνοντας τα χρέη του και χωρίς να ενδιαφέρεται πως θα τα πληρώσουν τα παιδιά του; 

Από την άλλη πλευρά, η ΝΔ δεν έχει μάθει τίποτα από την εποχή του 2004/09 που υπερχρέωσε την Ελλάδα, οδηγώντας την στο ΔΝΤ; Ούτε από το 2012 που την υποθήκευσε για τα επόμενα 99 χρόνια; Τουλάχιστον από το δικό της κόμμα που χρωστάει ήδη πάνω από 320 εκ. €, τα οποία αυξάνονται κάθε χρόνο από τους τόκους;ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .