Κυριακή, Μαΐου 9

Κύριοι της κυβέρνησης αυτά είναι τα σοβαρά μέτρα που παίρνετε;

Κύριοι της κυβέρνησης αυτά είναι τα σοβαρά μέτρα που παίρνετε;

Κηφισιά, Ν. Ερυθραια, Εκαλη, ένα φαρμακείο ανοικτό. Φανταζόμαστε ότι το ίδιο συμβαίνει παντού. Μαθητές και γονείς σε ουρές 50 ατόμων για το τεστ κορωνοϊού!

Συγχαρητήρια σε όσους σχεδίασαν τέτοια μέτρα προστασίας του πληθυσμού. Ήταν τόσο δύσκολο να μεριμνήσουν ούτως ώστε να υπάρχει δεύτερη εναλλακτική λύση και γιατί όχι τρίτη;

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι αναλογικά έχουμε περισσότερα θύματα από την Ινδία της οποίας το πρόβλημα αναδεικνύει με κροκοδείλια δάκρυα του ΠΟΥ μερίδα των ΜΜΕ!

Κύριε Λουράντε βάλτε κι εσείς ένα χεράκι να λήξει αυτό το ανεπίτρεπτο θέαμα για να έχετε άλλοθι την επόμενη φορά που θα συγκρουστείτε με όλους αυτούς. Το πιο παλαβό είναι ότι είχε κλείσει η διαθεσιμότητα μέσω ΑΜΚΑ  και τα τεστ έπρεπε να τα πληρώσουν οι γονείς από την τσέπη τους!

Είσαστε τόσο σίγουροι ότι όλοι οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν τα 7 ευρώ του κάθε τεστ επειδή εσείς σχεδιάσατε με προχειρότητα τα μέτρα; Μήπως αύριο πολλά παιδιά πάνε στο σχολείο χωρίς τεστ; Πέρα από το πόσο αξιόπιστος θα είναι ο τρόπος που έκαναν το τεστ ακόμα και όσοι το πήραν. Τριτοκοσμική η κατάσταση και η εικόνα...

 https://www.zougla.gr/greece/article/kiri-tis-kivernisis-afta-ine-ta-sovara-metra-pou-pernete

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .