Σάββατο, Μαΐου 29

Κορονοϊός: Κορυφαίος άσος της Γιουβέντους αρνείται να εμβολιαστεί - Τι δήλωσε

Έξι ποδοσφαιριστές της εθνικής Ολλανδίας αρνήθηκαν να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού ενόψει του Euro 2020. Ο Ματίας Ντε Λιχτ μίλησε στο ESPN και παραδέχεται πως είναι ένας από αυτούς, υποστηρίζοντας πως ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του.

«Δεν έχω εμβολιαστεί», ανέφερε ο διεθνής άσος της Γιουβέντους και προσθέτει: «Δεν είναι υποχρεωτικό. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι για το σώμα μας. Ο κίνδυνος μόλυνσης παραμένει εκεί έξω. Προσπαθώ να έρχομαι σε επαφή με όσο το δυνατόν λιγότερα άτομα εκτός της ολλανδικής ομάδας».


Ο Ντε Λιχτ είχε νοσήσει τον περασμένο Ιανουάριο, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός υποχρεώσεων της Γιουβέντους για δύο εβδομάδες, και παραμένει άγνωστο αν η συγκεκριμένη υπόθεση τον οδήγησε να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση.https://www.enikos.gr/sports/780197/koronoios-koryfaios-asos-tis-giouventous-arneitai-na-emvoliastei-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .