Κυριακή, Μαΐου 23

ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ... - ΒΙΝΤΕΟ -


ΟΜΟΛΟΓΙΑ για Ανοσία από ...Φυσική Λοίμωξη!!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ !!!

Αποκάλυψη – Επιβεβαίωση ότι, η συζήτηση πλέον με το γενικό άνοιγμα, έχει στραφεί στην ΑΝΟΣΙΑ στο γενικό πληθυσμό από φυσική λοίμωξη με αναφορά ακόμη και στο ενδεχόμενο σταδιακά να μειωθούν οι δόσεις των εμβολίων στους ανθρώπους που είναι απαραίτητες και όταν χρειάζονται.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε όπως αποκάλυψε η εκπομπή ο κ. Εμμανουήλ Σμυρνάκης, πρόσωπο καθόλου τυχαίο όχι μόνο ως Επίκουρος Καθηγητής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας – Ιατρικής Εκπαίδευσης στο ΑΠΘ και προ πάντων μέλος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, αλλά και κρίσιμος κρίκος των Επιτροπών.

Η ανάλυση εξήγησε γιατί πλέον καλλιεργείτε εδώ και μήνες μία στρατηγική που φυσικά και οι δείκτες αποδεικνύουν ότι έχει το ρίσκο σοβαρών καταστάσεων όχι για την πλειοψηφία του πληθυσμού, αλλά για εκείνο το τμήμα που είτε ηλικιακά, είτε ως ευπαθείς ομάδες, έχουν υψηλότερο κίνδυνο από την φυσική λοίμωξη και ανοσία να έχουν αρνητική κατάληξη.

Μάλιστα το μέλος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, δηλώνει ότι η φυσική ανοσία από λοίμωξη είναι «μεγαλύτερη από το αρχικό που περιμέναμε»!!!

Δηλαδή μας αποκαλύπτει ότι την περίμεναν (!) και όπως λέει με τη μορφή των «ενθαρρυντικών δεδομένων».

Τώρα πόσο ενθαρρυντικά μπορεί να είναι τα δεδομένα ότι αυτή η μεγαλύτερη προστασία που μας προσφέρει η φυσική νόσηση, αποκτήθηκαν με …11.641 θανάτους μέχρι σήμερα, με 626 διασωληνωμένους ακόμη στις ΜΕΘ, με 300 εισαγωγές κυλιόμενο μέσο όρο καθημερινά, με άγνωστο αριθμό νοσηλευομένων σε κλίνες COVID, επειδή όπως έχουμε πει όχι μόνον δεν δίνονται πρωτογενή στοιχεία, αλλά και αυτά που δίνονται, με τον τρόπο που δίνονται δεν δίνουν τη δυνατότητα επεξεργασίας, αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα.

ΒΙΝΤΕΟ


ΣΧΟΛΙΟ : Ακούστε πολύ προσεκτικά γιατί …. έρχονται … πέτρες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .