Κυριακή, Μαΐου 23

ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ....

ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ....
Όλοι ευχόμαστε φίλοι μου, να βρεθεί μια "δύναμη" να αλλάξει τα πράγματα. Αλλά εμείς δεν κάνουμε τίποτα γι' αυτήν την αλλαγή... Μόνο ευχές!!!
Σήμερα, υποψιάζεσαι ότι κάτι κακό προετοιμάζεται εις βάρος σου, αλλά δεν κάνεις τίποτε για να το "εξουδετερώσεις"... Αύριο που θα σε βρουν τα χειρότερα, μην αρχίσεις να κλαίγεσαι για την "κακοτυχία" σου ή την πονηρία των ανθρώπων... Αλλά με όση εντιμότητα σου περισσεύει, απλά "μούτζωσε" τον εαυτό σου...
Διότι, για ό,τι κακό σου προξενούν οι άλλοι, δεν φταίνε μόνο αυτοί... και εσύ ευθύνεσαι, που τους επίτρεψες να σου το κάνουν!
Μη μπερδεύεσαι λοιπόν...κι εάν θες να μην κλαις "απαρηγόρητα" αύριο για τη δυστυχία σου, φρόντισε σήμερα, όσο είναι καιρός, να υποστηρίξεις, με νύχια και με δόντια, την ευτυχία σου...
Ειδάλλως, θα είσαι άξιος της τύχης σου ή αν το θες έτσι...της "κακιάς" σου μοίρας!!!
Η δύναμη που ψάχνουμε φίλοι μου, βρίσκεται στα χέρια μας... Αρκεί να αποφασίσουμε να τα "κουνήσουμε"... Τότε η ευχή μας, θα γίνει πραγματικότητα!!!
(Ανώνυμος εκπαιδευτικός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .