Δευτέρα, Μαΐου 31

Θυμάστε την παρουσιάστρια Έμη Λιβανίου;

emi_livaniou_pos_ine_simera

Θυμάστε την παρουσιάστρια Έμη Λιβανίου, η οποία μια εποχή ήταν από τις πιο διάσημες στην ελληνική τηλεόραση; Η ίδια εξαφανίστηκε από μια τραγωδία και δε θα πιστεύετε πώς είναι σήμερα.

Η ίδια βρίσκεται σε έναν «πόλεμο» με τον πρώην σύζυγό της, Αντώνη Λιβάνιο, καθώς η Έμη φέρεται να τον αναζητά επί αρκετά χρόνια προκειµένου να λύσουν τις οικογενειακές διαφορές τους.

Μάλιστα, αν και εκείνος δεν παρουσιάζεται ποτέ σε δικαστήριο και φαινόταν πως έχει µπει ένα τέλος στη µεταξύ τους διαµάχη, αυτήν τη φορά η έκδοση µιας απόφασης σε βάρος του οδηγεί το ζευγάρι στις δικαστικές αίθουσες.

Ήταν 27 Αυγούστου 2013 όταν κατέθεσε αγωγή κατά του πρώην συζύγου της η Εµη Λιβανίου, ενώ κάποια χρόνια αργότερα εκδόθηκε απόφαση επί αυτής της αγωγής. Τώρα ο Αντώνης Λιβάνιος άσκησε ανακοπή ερηµοδικίας προκειµένου να «εξαφανίσει» την απόφαση που βγήκε ερήµην (δεν ήταν παρών στο δικαστήριο) και η υπόθεση να συζητηθεί εκ νέου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στα τέλη Νοεµβρίου του 2000 στον Αγιο ∆ιονύσιο στο Κολωνάκι. Έναν χρόνο µετά τον γάµο τους ήρθε ο πρώτος καρπός του έρωτά τους, ο γιος τους Κωνσταντίνος, που τώρα είναι 17 χρόνων, ενώ δύο χρόνια αργότερα ήρθε στη ζωή και η 15χρονη σήµερα Αλεξάνδρα.

«Αν και στον γάµο αυτό είχα στηρίξει όλες τις ελπίδες µου για µια αρµονική συµβίωση και τη δηµιουργία ενός υγιούς οικογενειακού περιβάλλοντος που θα επέτρεπε τη σωστή ανάπτυξη και την ανατροφή των τέκνων µας, διαψεύστηκα λόγω της αντισυζυγικής συµπεριφοράς του πρώην συζύγου µου, η οποία οδήγησε σε πλήρη διάσπαση της έγγαµης συµβίωσής µας, εξ αποκλειστικής και µόνο δικής του υπαιτιότητας» αναφέρει, κατά πληροφορίες, στην αγωγή της η δηµοσιογράφος και παρουσιάστρια. Ήταν το 2010 όταν οι κοσµικοί κύκλοι σχολίαζαν ότι η σχέση του ζευγαριού είχε αρχίσει να κλονίζεται.

Ακολούθησαν τρία χρόνια µέχρι την έκδοση διαζυγίου, που αποτέλεσαν µια εξαιρετικά σκληρή περίοδο για την παρουσιάστρια, η οποία προσπαθούσε να διατηρήσει τις ισορροπίες µέσα στο σπίτι της, κυρίως για να προφυλάξει την ψυχική υγεία των παιδιών της. Την ίδια περίοδο, ο Αντώνης Λιβάνιος ανελάµβανε έργα µεγάλης συµβουλευτικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στη Φρανκφούρτη, χωρίς να επιτρέπει σε κανέναν να «δει» την κρίση εντός του οικογενειακού πυρήνα.

Το 2013, όταν κατατέθηκε η σχετική αγωγή επί της οποίας εκδόθηκε απόφαση για τη διατροφή των παιδιών του ζευγαριού, η λαµπερή παρουσιάστρια ζητούσε περίπου 5.500 ευρώ τον µήνα, προκειµένου αυτά να συνεχίσουν να διατηρούν το ίδιο βιοτικό επίπεδο και συνήθειες που είχαν πριν από το τέλος του γάµου των γονιών τους.

Τότε η Εµη Λιβανίου είχε δουλειά σε έναν ραδιοφωνικό σταθµό µε ιδιαίτερα χαµηλό εισόδηµα, το οποίο, όπως ισχυρίζεται, στη σχετική αγωγή «ήταν πενιχρό, ενώ ο αντίδικος βρίσκεται σε εξαιρετική οικονοµική κατάσταση, καθώς το εισόδηµά του υπερβαίνει το ποσό των 10.000 ευρώ µηνιαίως».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .