Δευτέρα, Μαΐου 24

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Γιατί ο πιλότος δεν έχει κανένα ίχνος από το ασφυκτικό δέσιμο;»

Ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της 20χρονης, με δήλωσή του στο Live News και το MEGA, μίλησε για τα ερωτήματα, που τίθενται ως αναπάντητα, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαδραματίστηκε η τραγωδία.

«Ό,τι ευρήματα ακούτε σαν «είδηση» είναι στοιχεία που υπάρχουν μέρες τώρα. Αναμοχλεύονται μαζί με άπειρες εικασίες, για να μείνει το θέμα στην επιφάνεια και το καταλαβαίνω γιατί έτσι γίνεται πάντα», δήλωσε ο 32χρονος στο MEGA και προσέθεσε: «Με είχαν προειδοποιήσει όλοι, ότι μόλις τελειώσουν τα βασικά δεδομένα, προσπαθεί η είδηση να «πιαστεί» από όπου μπορεί,

τουλάχιστον μέχρι το θέμα να σταματήσει να «πουλάει». Γι’ αυτό και δεν μου κάνει εντύπωση».

O αστυνομικός συντάκτης στα «ΝΕΑ» και το «ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει τα λεγόμενα του 32χρονου, μιλώντας στο MEGA για το Έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «ο 32χρονος λέει αυτά που θεωρεί ότι είναι σωστά, γνωρίζει πράγματα προφανώς από την ανάκριση και ότι έχουν εξαντληθεί όλα τα ενδεχόμενα και τον έχουν ρωτήσει εξαντλητικά οι αστυνομικοί. Βέβαια», επεσήμανε ο δημοσιογράφος, «αυτό που λέει, ότι αναζητούνται απαντήσεις για να κρατηθεί το θέμα στη δημοσιότητα, είναι μια αμφιλεγόμενη άποψη».

Και διευκρίνισε ότι «εμείς προσπαθούμε να θέσουμε μερικά εύλογα ερωτήματα, όχι για να διατηρηθεί το θέμα, αλλά γιατί είναι ζητήματα κοινής λογικής, που τα διατυπώνει και πολύς κόσμος. Πρέπει να δοθεί μία απάντηση, γιατί ανακύπτουν διαρκώς νέα ερωτήματα για αυτή την υπόθεση».

«Ίχνη των δραστών… μηδέν»

Ο Β. Λαμπρόπουλος εξήγησε πως «και από τα όσα δηλώνει ο ίδιος ο πιλότος από την πρώτη στιγμή και από τα όσα δήλωσε στην κάμερα, υπάρχουν ορισμένα ζητήματα που πρέπει να απαντηθούν για τον τρόπο με τον οποίο έδρασαν οι κακοποιοί – όπως μνημονεύονται – αυτοί που σκότωσαν την Καρολάιν».

«Ίχνη των δραστών «μηδέν»», δήλωσε χαρακτηριστικά, αφού από την αστυνομική έρευνα «δεν υπάρχει κανένα δείγμα άφιξης – αναχώρησης, ούτε DNA, ούτε αποτυπώματα, κάμερες, κινητά ή άλλα ίχνη των δραστών, δεν υπάρχει τίποτα που να δείχνει οποιαδήποτε κίνησή τους μέσα ή έξω από το σπίτι».

«Αναζητούνται βέβαια συνέχεια στοιχεία από συμμορίες, εξετάζονται τηλεφωνικές κλήσεις και συναλλαγές, υπάρχει ένα πληροφοριακό δίκτυο της αστυνομίας που κάνει συγκρίσεις», ανέφερε ο δημοσιογράφος και πρόσθεσε πως «ανακύπτουν ταυτόχρονα και ορισμένα ερωτήματα για τη δολοφονία και το τι συνέβη σε αυτή την περίπου 1,5 ώρα στη μεζονέτα, δηλαδή από την ώρα που φέρεται να εισέβαλαν οι δράστες, να σκότωσαν την Καρολάιν, μέχρι τις 6-6.10 το πρωί που έφθασε η αστυνομία – ένα διάστημα που δεν καλύπτεται», τόνισε ο Β. Λαμπρόπουλος, «από τις πλήρεις αναφορές του 32χρονου, γιατί είπε ότι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και ενώ τον είχαν δέσει και είχε πρόβλημα παροχής οξυγόνου, ήταν λιπόθυμος και συνήλθε λίγο πριν κατορθώσει να καλέσει την αστυνομία».

Το ζητούμενο για τους αστυνομικούς, όπως είπε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης, είναι να απαντηθεί «γιατί ο πιλότος δεν έχει κανένα ίχνος από το ασφυκτικό δέσιμο, ενώ υποτίθεται ότι τον έχουν δέσει στο πρόσωπο – δεν μπορεί να αναπνεύσει – και στα χέρια, γιατί δεν έχει κανέναν τραυματισμό ή ερεθισμό στο δέρμα. Γιατί δεν άφησε ίχνη όλο αυτό το ασφυκτικό δέσιμο, με μονωτική ταινία με βενζινόκολλες, στο γυμνό πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια».

Γι’ αυτό, σύμφωνα πάντα με τα όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος Β. Λαμπρόπουλος, «ανακύπτει το ερώτημα, μήπως δεν θυμάται καλά ο 32χρονος, μήπως είχε γίνει σε άλλο χρόνο το δέσιμο και όχι μια ώρα πριν». Και κατέληξε ότι «είναι ένα νέο ερώτημα αυτό με τα ίχνη, γιατί αν το δέσιμο είχε γίνει στην ώρα που επικαλείται ο ίδιος (σ.σ. ο πιλότος) θα έπρεπε να ήταν πολύ πιο έντονα και ορατά τα ίχνη του δεσίματος».https://www.aftodioikisi.gr/koinonia/egklima-sta-glyka-nera-giati-o-pilotos-den-echei-kanena-ichnos-apo-to-asfyktiko-desimo/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .