Δευτέρα, Μαΐου 24

Εμβολίασε τα παιδιά του ο Μπιλ Γκέιτς;

Σε αυτό το σημείο και με όλα όσα σας έχουμε αποκαλύψει μέχρι στιγμής για το σχέδιο των «Μένουμε Σπίτι», καλό θα είναι να θυμηθούμε τα όσα είχε υποστηρίξει τον Φεβρουάριο του 2018 ο ιδιωτικός γιατρός του Μπιλ Γκέιτς την δεκαετία του 90′ για το εάν ο ίδιος ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας που ετοιμάζεται να εμβολιάσει ολόκληρη την υφήλιο, εμβολιάζει τα δικά του παιδιά…

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ντμίτρι Μπάξτερ στο defenddemocracy, ο γιατρός που υπηρέτησε ως ιδιωτικός γιατρός του Bill Gates στο Σιάτλ τη δεκαετία του 1990 λέει ότι ο ιδρυτής της Microsoft και ο υποστηρικτής του εμβολιασμού «αρνήθηκε να εμβολιάσει τα δικά του παιδιά» όταν ήταν μικρά.

«Δεν ξέρω αν τους είχε εμβολιαστεί ως ενήλικες, αλλά μπορώ να σας πω ότι αρνήθηκε να τους εμβολιάσει ως παιδιά», είπε ο γιατρός σε ιατρικό συμπόσιο με κλειστές πόρτες στο Σιάτλ, προσθέτοντας: «Ήταν πανέμορφα παιδιά, πραγματικά έξυπνα και ζωηρά, και είπε ότι θα ήταν εντάξει όπως ήταν, δεν χρειάζονταν κανένα σουτάρισμα». Ή, αλλιώς ο Γκέτιτς του είπε για τα παιδιά του «they dont need any shots».

Τα σχόλια προκάλεσαν αναταραχή μεταξύ των ιατρών στο συμπόσιο με ισχυρισμούς ότι διέκοψε την εμπιστευτικότητα του γιατρού-ασθενούς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ωστόσο, καθώς μιλούσε σε άλλους γιατρούς, δεν παραβίαζε τον κώδικα συμπεριφοράς της βιομηχανίας, γι’ αυτό και δεν δημοσιοποιήθηκε το όνομά του.

Η Γκέιτς έχει τρία παιδιά με τη σύζυγο Μελίντα, Jennifer, Rory και Phoebe, που γεννήθηκαν μεταξύ 1996 και 2002, και σύμφωνα με τον πρώην γιατρό του, όλα είναι μη εμβολιασμένα και υγιή.

Η είδηση ​​ότι ο Μπιλ Γκέιτς δεν εμβολιάζει τα δικά του παιδιά, παρά το γεγονός ότι είναι ο πιο ενεργός αγωνιστής στον κόσμο για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη. Μελέτες αποδεικνύουν ότι η ελίτ δεν εμβολιάζει τα παιδιά της, αλλά ταυτόχρονα περιμένουν από τις μάζες να εμβολιάζονται τα δικά τα παιδιά τους.

Στην Καλιφόρνια, τα παιδιά που πιθανότατα δεν έχουν εμβολιαστεί είναι λευκά και προέρχονται από τις πλουσιότερες οικογένειες στο Λος Άντζελες και γενικότερα υπολογίζεται ότι περισσότερα από μισό εκατομμύριο παιδιά, δεν επιλέγουν τους εμβολιασμούς.

Τα ποσοστά εξαίρεσης εμβολίων ήταν τα υψηλότερα στις περισσότερες «λευκές», υψηλού εισοδήματος γειτονιές, όπως το Orange County, η Santa Barbara και τμήματα του Bay Area, σύμφωνα με το CNN.

Η μελέτη, η οποία δημοσιεύθηκε τότε στην Αμερικανική Εφημερίδα της Δημόσιας Υγείας, εξέτασε περισσότερα από 6.200 σχολεία της Καλιφόρνια. «Πολύ πλούσιοι και προνομιούχοι γονείς, αρέσκονται στην ιδέα της ασυλίας των αγελών, αλλά δεν θέλουν να αναλάβουν τους κινδύνους που σχετίζονται με τους εμβολιασμούς όταν πρόκειται για τα παιδιά τους. Ανησυχούν για ανεπιθύμητες αντιδράσεις, συμπεριλαμβανομένου του αυτισμού», αναφέρει  η σχετική έρευνα.

πηγή

http://aggaleto.blogspot.com/2021/05/blog-post_62.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .