Σάββατο, Μαΐου 15

Γενέθλια, τούρτα και παρουσίαση βιβλίου για τον Γιώργο Πατούλη! Στο πλευρό του ο γιός του Αλέξανδρος (Εικόνες)


Τα πρώτα γενέθλια ως… χωρισμένος πέρασε χθες ο Γιώργος Πατούλης, ο οποίος παράλληλα έζησε μια από τις πιο συγκινητικές ημέρες της ζωής του, αφού παρουσίασε το βιβλίο του που αναφέρεται στη μητέρα του.

Ο περιφερειάρχης Αττικής παρουσίασε το βιβλίο που έγραψε ο ίδιος για την «ηρωίδα» όπως τη χαρακτηρίζει έχοντας στο πλευρό του τον γιο του Αλέξανδρο. Μάλιστα, οι συνεργάτες του φρόντισαν να σβήσει και το κεράκι για τα γενέθλιά του, αφού του είχαν τούρτα έκπληξη.

«Μία από τις πιο συγκινητικές ημέρες της ζωής μου η σημερινή.
Ανήμερα των γενεθλίων μου, να παρουσιάζω το βιβλίο-αφιέρωμα στη μητέρα μου και να υπογράφω το πρώτο αντίτυπο στον εγγονό της και μονάκριβο γιο μου Αλέξανδρο.
Οι ευχές σας αποτελούν την μεγαλύτερη δύναμη για μένα. Σας ευχαριστώ από καρδιάς» ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Γιώργος Πατούλης.

7681780
6334594
https://patkiout.gr/showbiz/genethlia-toyrta-kai-paroysiasi-vivlioy-gia-ton-giorgo-patoyli-sto-pleyro-toy-o-gios-toy-alexandros-eikones/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .