Κυριακή, Μαΐου 30

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ, ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΟ! Η ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ – ΙΣΩΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ… – “Η ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΕΛΕΓΕ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ…” – ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΡΗΣ ΜΑΝΑΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Glyka-Nera-4

Έλυσε τη σιωπή της η ψυχολόγος της άτυχης Καρολάιν που δολοφονήθηκε από άνανδρους ληστές μπροστά στο σύζυγο και το κοριτσάκι τους το ξημέρωμα της 11ης Μαΐου. Η Ελένη Μυλωνοπούλου έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, μιλώντας πριν λίγο στον Γιώργο Αυτιά.

Όπως είπε η ψυχολόγος, η Καρολάϊν δεν είχε φίλες στην Αθήνα καθώς όλος ο κύκλος της είναι στην Αλόννησο. Το μόνο της ενδιαφέρον και άγχος ήταν το παιδί της. Δεν την φόβιζε τίποτα ενώ η σχέση με τον σύζυγό της ήταν άψογη. “Τον λάτρευε, όπως την λάτρευε και ο Μπάμπης…

”, τόνισε βάζοντας τέλος σε όλα τα απίστευτα που γράφονται εδώ και μέρες με το ΜΑΚΕΛΕΙΟ να έχει επιλέξει να μην ακολουθήσει για να κερδίζει κλικς και να στηριχτεί στο ρεπορτάζ.

“Την έβλεπα σαν παιδί μου”, είπε η κ. Μυλωνοπούλου. Δεν είχε φόβο για τίποτα. Η κοπέλα επισκεπτόταν την ψυχολόγο για λόγους που έχουν να κάνουν με την αποβολή που είχε στο παρελθόν και την πρόωρη γέννηση του κοριτσιού της λίγο αργότερα. “Όλα αυτά την είχαν γεμίσει άγχος. Δεν μπορώ να πω ότι είχε επιλόχειο κατάθλιψη”, είπε η γιατρός για να προσθέσει: ” Ο σύζυγος της ήταν υποστηρικτικός, ερχόταν πάντα μαζί της και την προέτρεπε να συνεχίσει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς”.

Η κ. Μυλωνοπούλου μιλώντας στο ΣΚΑΙ αποκάλυψε κάτι που πιθανόν να κρύβει το κίνητρο της δολοφονίας. Η επικείμενη αγορά ενός οικοπέδου από το ζευγάρι για να φτιάξουν το σπιτικό τους ήταν κάτι που είχε γεμίσει με ενθουσιασμό και προσμονή την Καρολάιν με αποτέλεσμα να λέει παντού για τα σχέδια που είχαν οι δυο τους. “Θεωρώ ότι οι δράστες γνώριζαν για αυτό και μπήκαν στοχευμένα”, είπε η γιατρός. “Άλλωστε γιατί δεν μπήκαν στο σπίτι τις μέρες του Πάσχα όταν το ζευγάρι έλειπε σε διακοπές και το σπίτι ήταν άδειο;”

“Την είχα συμβουλέψει να σταματήσει να λέει από εδώ και από εκεί για τα σχέδια που είχε με τον Μπάμπη”, αποκάλυψε η κ. Μυλωνοπούλου λίγο πριν αναφερθεί στον χαροκαμένο σύζυγο.

“Ο Μπάμπης τη λάτρευε, δεν είχαν κανένα πρόβλημα στο γάμο τους. Ο άνθρωπος αυτός βιώνει το δικό του δράμα, το οποίο αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια” είπε για να προσθέσει ότι εξακολουθεί να μιλάει με τον ίδιο.

Σχετικά με τα κακεντρεχή σχόλια και τα υποννοούμενα για τον σύζυγο, η κ. Μυλωνοπούλου τόνισε ότι οι άνθρωποι καταδικάζουν και ασελγούν χωρίς ίχνος συναίσθησης πάνω σε ανθρώπινες ψυχές. Δέχεται διασυρμό από τα social media με αποτέλεσμα να μην μπορεί να θρηνήσει τη σύζυγο και μάνα του παιδιού του. “Έχει να κάνει αποκατάσταση του δράματος που τον βρήκε”. Σχετικά με τα δημοσιεύματα για την υποτιθέμενη ασφάλεια ζωής ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, η γιατρός τόνισε ότι ουδέποτε το ζευγάρι είχε αναφερθεί σε κάτι τέτοιο. Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο που αυθαίρετα ορισμένα sites γράφουν δημιουργώντας εντυπώσεις και τροφοδοτώντας τα αισχρά σχόλια που όλοι διαβάζουμε στα social media.

“Η Καρολάιν ζήτησε τη βοήθειά μου απλά και μόνο για να αντιμετωπίσει τις ορμονικές διαταραχές και το άγχος που είχε για την ανεπιτυχή εγκυμοσύνη που είχε στο πρόσφατο παρελθόν αλλά και την σωστή φροντίδα της κορούλας της”, είπε η γιατρός. Κατέληξε στην συνέντευξή της αναφέροντας ότι έχει καταθέσει στο τμήμα ανθρωποκτονιών και εξέφρασε την άποψη ότι οι δράστες είχαν ενημέρωση. Ο λόγος που σκότωσαν την Καρολάιν και όχι τον σύζυγο ήταν ότι ο μεν Μπάμπης διατήρησε την ψυχραιμία του λόγω του επαγγέλματος του σε αντίθεση με την άτυχη κοπέλα που αντιστάθηκε για να προστατέψει την κόρη της.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a3%ce%9f%ce%9a%ce%91%ce%a1%ce%99%ce%a3%ce%a4%ce%99%ce%9a%ce%9f-%ce%9a%ce%91%ce%98%ce%97%ce%9b%ce%a9%ce%a4%ce%99%ce%9a%ce%9f-%ce%97-%ce%a8%ce%a5%ce%a7%ce%9f%ce%9b%ce%9f%ce%93%ce%9f%ce%a3-%ce%a4/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .